Arzuzuzuuu -2 degilsin bak na orda tabloda yaziyor gecen cumaki rakkam
Arzuya veberilceee kaptanima şovlari icin tesekkur ederiz
Malinin şovuna alistik asily.o.l.c.u zeynebime masallah bak bide gitmiyo diyodun.
Aksamlari guzel gecirmenin karsiligini aldin
Hafta ıcı kıgı ve kıta dalarSen spora gidince çocukları ne yapıyon cnm
Ellerine sağlık çok uğraşmışsınkızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Çok geçmiş olsun canımYa sorma Canim nasi bi inatci atesmis cok sukur daha iyi bakalim 2 saattir yukselmedi tabii ictigi ilaclar aldigi duşlar. Serumdan 4 saat sonra bile 39.50 tu
Yiyebilirsin Karatay diyetinde var doyana kadar ye bencekızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Co isi varmis kolay gelsin eline saglikkızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Sağol bitanem,moral verdiğin için.İnşallah duraklamamistir,aslinda sporsuz ancak bu kadar olur diyorum,salivermiyorum, en azindan yukari cikmiyor kilom çünkü çok çabuk alirim. Spor için hergün kendime telkinde bulunuyorum yapmam için,nasil bir sevmemekse baslayamiyorum. Tiroidim çalişmiyor, ilaç kullaniyorum senelerdir,ee yaş da az degil, meto yavaş haliyle.çevremde de sporcu arkadaşlar pek yok beni motive edecek. Çok sizlandim galiba, peşini birakmadim halledeceğim Allahin izniyle.Cikayim kahvaltiyi hazirliyim evladin irisi acikmis eyice
Benimde ara ogun zamanim geldi.
Esim sinavda gorevli bu haftasonu sonra gelir spor listesini yaparim insallah
Birden aklima geldihergaf abla
Duraklamada falan degilsin ablacim hic sıkma canini sen.
Kendin soyluyosun zaten yorgunsun hareket yapamiyosun haliyle metebolizman yavas calisiyor.
Troit disinda baska neden arama az vermen icin.
Eger oda normalse tamamen yavas metebolizma işi.
Yaş, iş vs sebepler etkili.
Mefkurem guzel demis dinclik istiyosan yuruyus ve spor yapicaksin.
Benim 30 yasinda bacaklarim kaskati kaliyodu bi alttaki markete inince.
Vucut hareket ettikce aciliyor. Koca makineyi olmasi gereken gibi calistirinca kas agrisida daha azaliyor hatta olmuyor.
1 mil yapmaya basla bu hafta emi.
15 dk nedir ki yaaa insan wc den az gec cikip yapar onu
Denişik örneklendirmede yapabilirim
Aman sakin,kilolar verilene kadar cezbedici yiyecekler onermeyelim, iştahimizi zaten zor dizginliyoruz,şaha kaldirmayalım,daha boyle samansi,tatsiz,tuzsuz, tarifler verelimKizarmis ekmege surulmus findik ezmeside iyi gidiyomus kahveyle az once ogrenmis oldum
Çok yonlü arkadaşim benim,Bebek mevlidine gideceğim
Aksam da nazım hikmet siirlerinin okunduğu etkinlik var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım duruma göre. .
Geçmiş olsun, inatçı bir grip var ortalikta,dikkat etmek lazım.Ya sorma Canim nasi bi inatci atesmis cok sukur daha iyi bakalim 2 saattir yukselmedi tabii ictigi ilaclar aldigi duşlar. Serumdan 4 saat sonra bile 39.50 tu
ben 3 kat çikinca nefes nefese kaliyorum,100 kat nedir,hayretler içerisindeyim.Çakıl ım bu alet benım gıttıgım salonlardada gırmedım hıc
Şimdi dıyerısyen ve onun salonuna gıdıyorum ve orda var her günde zorunlu çıkmam lazım
Lakın millet ilerı ben gerı gıdıyom hergun artacak olacagına katlar azalıyor bende bacaklarım tıtrıyor kötü oluyom bugün de anca 100 kat cıkabıldım normalde bugünlerde odevım 140-150 arasıydı
Berilce ne kadar çok spor yapiyorsun,maşallah,zorlamiyor mu seni. İnşallah bir sıkıntı çikarmaz,kolay gelsin sana,inşallah 89 görürsün biran önceHafta ıcı kıgı ve kıta dalar
Hafta sonu 6 da kalkıp gıttım geldıgımde uyuyorlardı olmazda danalar bakıyor
Ama Doğum günüme kadar gıdebıldıgı kadar gıdilecek spora
Salı kv gelıyor günlerde uzuyor ıkı seans gıtmeyı dusunuyom
Hafıften çıldırmışlık belırtılerı sergılıyom
Evde her 20 dakıkada ıp atlıyom 30-40
Bugun meyve de dahıl kh yok garı
Cumaya 89.999999 gıbı bırsey bana ıyı gelecek canım
Sen neler yapıyon agrılar gectımı senın alt kattakı spor salonu açılmıştır ınsallah
ablacım takıma da gelip gidiyon de mi.Dün bildirim yaptın mı
kızlar dün eşim 3 kuzu kelle bir büyük dana dil almış .bende dünden beri uğraşıyorum. 1 buçuğu nu kellenin dilinde yarısını koydum kaynadı bugün yani kelle paça var ama ben yiyemicem. bişiriceklerimi dün beş altı su yıkadım sonra büyük tencerede suya koyup birkaç kez bekletip döktüm en son tekrar suya koyup hepsini buzdolaba yer açıp koydum gece sabaha kadar bekledi suda dolapta sabah kahvaltıdan sonra çıkardım burnunu iyice akıttım beş altı sudaha yıkadım koydum kaynadı sonra o kaynayan suyu tekrar döktüm yeniden temiz suya yıkayıp koydum. şimdi piştiler çıkartım tencereden ayıklayıp tekrar tencereye girecekler. daha iş var daha bitmedi çorba serüvenim böyle işte daha sosları var eklenicek .çokta severim bayılırım kellepaça. ya. dayanabilecekmiyim bakalım. .
Hafta ıcı kıgı ve kıta dalar
Hafta sonu 6 da kalkıp gıttım geldıgımde uyuyorlardı olmazda danalar bakıyor
Ama Doğum günüme kadar gıdebıldıgı kadar gıdilecek spora
Salı kv gelıyor günlerde uzuyor ıkı seans gıtmeyı dusunuyom
Hafıften çıldırmışlık belırtılerı sergılıyom
Evde her 20 dakıkada ıp atlıyom 30-40
Bugun meyve de dahıl kh yok garı
Cumaya 89.999999 gıbı bırsey bana ıyı gelecek canım
Sen neler yapıyon agrılar gectımı senın alt kattakı spor salonu açılmıştır ınsallah
Ben spor yapmadığımda dıyet modunada gıremıyorumSağol bitanem,moral verdiğin için.İnşallah duraklamamistir,aslinda sporsuz ancak bu kadar olur diyorum,salivermiyorum, en azindan yukari cikmiyor kilom çünkü çok çabuk alirim. Spor için hergün kendime telkinde bulunuyorum yapmam için,nasil bir sevmemekse baslayamiyorum. Tiroidim çalişmiyor, ilaç kullaniyorum senelerdir,ee yaş da az degil, meto yavaş haliyle.çevremde de sporcu arkadaşlar pek yok beni motive edecek. Çok sizlandim galiba, peşini birakmadim halledeceğim Allahin izniyle.
Aman sakin,kilolar verilene kadar cezbedici yiyecekler onermeyelim, iştahimizi zaten zor dizginliyoruz,şaha kaldirmayalım,daha boyle samansi,tatsiz,tuzsuz, tarifler verelim
Çok yonlü arkadaşim benim,ne guzel herşeyden zevk alabilmek. ee hafifleyince de insan bi yerinde duramiyor galiba.
Geçmiş olsun, inatçı bir grip var ortalikta,dikkat etmek lazım.
ben 3 kat çikinca nefes nefese kaliyorum,100 kat nedir,hayretler içerisindeyim.
Berilce ne kadar çok spor yapiyorsun,maşallah,zorlamiyor mu seni. İnşallah bir sıkıntı çikarmaz,kolay gelsin sana,inşallah 89 görürsün biran önce
Karatay mı hala Fulyacumartesi menüsü gelsinnngerçi acuk karışık oldu. sanırım evde olduğum için. ama cıss yok çok şükür
sabah 10.00
1 dilim keçi peyniri
4-5 dilim sucuk (sıcak suyla pişti)
5 zeytin
1 çk tereyağı
1 tk petek balı
biraz domates biber maydanoz
1,5 dilim saf çavdar ekmeği
öğlen 14.30
1 kase köfteli çorba
2 dilim turp
3 ince biber
aralarda
1 portakal
1 ceviz
3 minnak kurukayısı
5 çiğ fındık
1 yk ev yoğurdu
akşam 19.00
balık
salata
1 küçük muz
yatana kadar 2 ltden fazla su
gün içinde 2 küçük fincan filtre kahve (sabahkinde 1/2 çk hindistancevizi yağı var)
1 fincan yeşilçay
öğleden sonra leslie 3
Çok uzun zamandır hep 90-110 aralıgında gıttım geldımYok canım bildirmedim
Ara sıra geliyorum canim
Eline sağlık afiyet olsun canım
Benimde aram ne yapmakla ne yemekle yoktur
İnşallah görürsün canım bu sonu 9 rakamlar hep benide hetecanlandirir
Karatay mı hala Fulya
Sankı çok mu menün
Canım 2.8 verdın misss gıbıyokk kızlar ben yemedim kellepaça çorbası
.
paylaştım burda aşkım arada leslie yaptım onuda yaptığım zaman yazmıştım onun harici gece sık uyanıyorum tuvalete başucumda su şişesi her uyanış su yudumladım içtim harici başka hiç birşey yok birde kız hastalandı ona üzülmüştüm bana üzüntü gelmiyor birde evin temposu yüksekti bu ara dışarı işlerinede koşturdum biraz bu menüm belli zaten onun dışına çıkmadım çok içim kıyıldığında 1 tane kayısı atıyordum ağzıma aşkım inan başka birşey yok niçin burdayız aşk olsun birbirimize yardım destek için hayatımCanım 2.8 verdın misss gıbı
Bunun sırrını yazman lazım bıze be balım
Canım 2.8 verdın misss gıbı
Bunun sırrını yazman lazım bıze be balım
bugün menüm::::
sabah aç 1 Br ılık limonlu su
2 dilim tb ekmek
2 yk lor
5 zeytin
domates salata sivri biber
çay ...
öğlen.4 yk pırasa
3 yk yoğurt
1 dilim tb ekmek
ara.1 türk kahvesi
3 kayısı.4 ceviz.
1 avuç içi ..fındık .badem kuru üzüm
karışık.
akşam .5 mini ızgara köfte
bol .salata
2 lt su.
şimdi .çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?