Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
O iradeyi banada gonder ablam ya. Ben gorunce dayanamiyorum. Bu yuzden artik bi yere gidesim kalmadi. Cumartesi yengem cagirdi hic gidesim yok:/

Sodali harca bulayipmi kizarttin
Evet
Birer parça tattilar
Yorum yoktu tabiki

Sorma 15 dakikada bu kadar oldu birde 1 saat uyusam ne olurmuş bilmem

Sağolasın hergafcim

Eve geldiğimizde beri uyuyor benim adam.. 11.30 -12 gibi evdeydik. Sanırsın bypass oldu.. ( allah korusun )
Bu erkeklerin hepsimi aynı olur

Sali menusu
11.00
2 yumurtadan omlet
1 fincan nescafe

15.00
1 nescafe

18.30
Yogurt corbasi
Et yahni

21.00
İhlamur
Gözüme pek bir az geldi

Kızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Tebrik ederim canım
Hanimlar merhaba
Yemek yedikten yarim saat sonra bende bir üşüme hasıl oluyor, kat kat giyinmeme,ve battaniye altina girmeme rağmen. Bir- iki saat sonrada ateş basmasi oluyor,sebep ne ola ki
Benimde ramazanın ilk günleri öyle olur

Son düzenleme:
Günün menüsü
Sabah
2 köfte
2 yumurta
Yarım dilim ekmek (tabağı sıyırdım )
1 dilim peynir
2 bardak çay

Ara
1 muz

Ara
1 ayva

Ara
2 bardak yeşil çay

Akşam
Az yeşil mercimek
Karnıbahar
2 kaşık erişte
Cacık
1 fincan kahve

Eşimi alisverise gonderdim yarin daha dolu olcak insallah menum

Tebrikler beybisi

Hanimlar merhaba
Yemek yedikten yarim saat sonra bende bir üşüme hasıl oluyor, kat kat giyinmeme,ve battaniye altina girmeme rağmen. Bir- iki saat sonrada ateş basmasi oluyor,sebep ne ola ki

Yemekten sonra üşüme gelmesi normal değilmi ..
Yazında ter basıyor misal. .
Yada bi test yaptir bakalım balimnazın dediği gibi sekerlemi alakali acaba

Afiyet olsun canım.

Buzluk ta zyağlı sarma dolma vardı minik tencere onu birde semizotu yemeği ama bakliyatlarla yapılıyor orjinalini pirpirim aşı deriz pek vitaminli lezzetli olur
Ekmek fazla olmuş akşam 1 dilim yeter bence
Sağolasın hergafcim

Eve geldiğimizde beri uyuyor benim adam.. 11.30 -12 gibi evdeydik. Sanırsın bypass oldu.. ( allah korusun )
Canları çok tatlı ya :)
Sali menusu
11.00
2 yumurtadan omlet
1 fincan nescafe

15.00
1 nescafe

18.30
Yogurt corbasi
Et yahni

21.00
İhlamur
Nescafe 1 tane içseydin keşke bide az olmuş sanki
Tebrikler hep böyle olabilsek keşke
Hanimlar merhaba
Şekerini bi ölçtür yarın sağlık ocağında bakalım bişey çıkmaz inşallah
Afiyet olsun karnabaharı ben haşladıktan sonra direk yumurta tuz kırmızı biber karışımına bulayıp kızartıyorum çok sever evdekiler

Yok durma yasamazsin henüz erken onun için. .regl şişkinliğidir rahat ol fazla takma..
aynen takmamaya çalışıyorum ama yeni böyle kendimi he oluyor artık ddm heveslendim şimdi de böyle heralde regli şişliği. ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
inşallah öyledir canım

menüm. ....
sabah . aç .1 Br su
2 dil..tb.ekmek
2 yk .maydanozlu, lor.
5.zeytin.
domates. sivri biber.
çay. .

ara.yeşilçay.
3 kayısı.
7 .çiğ fındık.

öğlen .6 yk. zyğ.pazı kavurma
4 yk .yoğurt
1dil.tb.ekmek

ara.1 kayısı.

akşam. 4 .ince dilim.tvk.göğüs.fileto ızgara
bol .yeşil ve soğan salatası.
su .2lt .

biraz dan çay kahve içicem.

Tebrikler canim

Hanimlar merhaba

Yaa bendede olur öyle yaş kaç benim insülin direnci m ve menopoz durumları var

İyi akşamlar hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
Kefir
1 portakal
2 ceviz

Ara
1 hurma 1 ceviz

Akşam
Yoğurtlu kabak
Salata

Spor 20 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio

Öğle vaktim olmadı tavuk yapacaktım oğlum ünv geldi onun için hazırlık yaptım
Yarın diyetisyen kontrolum var ondan da biraz hafif beslendim
Hayırlı akşamlar hanimlar

Mefkurem

Cok güzel canım afiyet olsun

maşallah canım seninde spor iyi.daim olsun

Menün güzelmiş canım

Detox gibi olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…