O iradeyi banada gonder ablam ya. Ben gorunce dayanamiyorum. Bu yuzden artik bi yere gidesim kalmadi. Cumartesi yengem cagirdi hic gidesim yok:/Kızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Şeker problemi olabilir mi?Hanimlar merhaba
Yemek yedikten yarim saat sonra bende bir üşüme hasıl oluyor, kat kat giyinmeme,ve battaniye altina girmeme rağmen. Bir- iki saat sonrada ateş basmasi oluyor,sebep ne ola ki
EvetSodali harca bulayipmi kizarttin
Sorma 15 dakikada bu kadar oldu birde 1 saat uyusam ne olurmuş bilmemSana da eşine de geçmiş olsun canim. Ne sebep oldu acaba,bir sure dikkat et bakalim yedikleeine içtiklerine, bir şeyden fazla mi yedin acaba,dikkat et
Allah hayra çikarsin dafi,ortaya karisik bir ruta olmuş
Arzu daha duraksamaya geçmezsin dur hele,reglin odemidir, geçer
Bu erkeklerin hepsimi aynı olurSağolasın hergafcim
Eve geldiğimizde beri uyuyor benim adam.. 11.30 -12 gibi evdeydik. Sanırsın bypass oldu..( allah korusun )
Gözüme pek bir az geldiSali menusu
11.00
2 yumurtadan omlet
1 fincan nescafe
15.00
1 nescafe
18.30
Yogurt corbasi
Et yahni
21.00
İhlamur
Tebrik ederim canımKızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Benimde ramazanın ilk günleri öyle olurHanimlar merhaba
Yemek yedikten yarim saat sonra bende bir üşüme hasıl oluyor, kat kat giyinmeme,ve battaniye altina girmeme rağmen. Bir- iki saat sonrada ateş basmasi oluyor,sebep ne ola ki
Evet
Birer parça tattilar
Yorum yoktu tabiki
Sorma 15 dakikada bu kadar oldu birde 1 saat uyusam ne olurmuş bilmem
Bu erkeklerin hepsimi aynı olur
Gözüme pek bir az geldi
Tebrik ederim canım
Benimde ramazanın ilk günleri öyle olur
Valla canım her zaman gelmiyor o irade yılda birkaç kezO iradeyi banada gonder ablam ya. Ben gorunce dayanamiyorum. Bu yuzden artik bi yere gidesim kalmadi. Cumartesi yengem cagirdi hic gidesim yok:/
Kızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Hanimlar merhaba
Günün menüsü
Sabah
2 köfte
2 yumurta
Yarım dilim ekmek (tabağı sıyırdım )
1 dilim peynir
2 bardak çay
Ara
1 muz
Ara
1 ayva
Ara
2 bardak yeşil çay
Akşam
Az yeşil mercimek
Karnıbahar
2 kaşık erişte
Cacık
1 fincan kahve
Buzluk ta zyağlı sarma dolma vardı minik tencere onu birde semizotu yemeği ama bakliyatlarla yapılıyor orjinalini pirpirim aşı deriz pek vitaminli lezzetli olurNe pişirdin :)
Ekmek fazla olmuş akşam 1 dilim yeter benceMerhabalar. Gunluk bildirimimi yapiym
Sabah
1haslanmis yumurta
4-5 zeytin
Kucuk dilim peynir
2 dilim tam tahilli ekmek
Öglen sabahki yedigimin aynisini yedim
Aksam
3dilim tam tahilli ekmek
5-6 kasik taze fasulye
1kase yogurt
Bugün icin bitti
Gece bi bardak tarcinli sutum var
Bu menüm nasil arkadaslar?
Canları çok tatlı ya :)Sağolasın hergafcim
Eve geldiğimizde beri uyuyor benim adam.. 11.30 -12 gibi evdeydik. Sanırsın bypass oldu..( allah korusun )
Nescafe 1 tane içseydin keşke bide az olmuş sankiSali menusu
11.00
2 yumurtadan omlet
1 fincan nescafe
15.00
1 nescafe
18.30
Yogurt corbasi
Et yahni
21.00
İhlamur
Tebrikler hep böyle olabilsek keşkeKızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Şekerini bi ölçtür yarın sağlık ocağında bakalım bişey çıkmaz inşallahHanimlar merhaba
Afiyet olsun karnabaharı ben haşladıktan sonra direk yumurta tuz kırmızı biber karışımına bulayıp kızartıyorum çok sever evdekilerGünün menüsü
Sabah
2 köfte
2 yumurta
Yarım dilim ekmek (tabağı sıyırdım )
1 dilim peynir
2 bardak çay
Ara
1 muz
Ara
1 ayva
Ara
2 bardak yeşil çay
Akşam
Az yeşil mercimek
Karnıbahar
2 kaşık erişte
Cacık
1 fincan kahve
aynen takmamaya çalışıyorum ama yeni böyle kendimi he oluyor artık ddm heveslendim şimdi de böyle heralde regli şişliği. ben yinede dikkat etmeye çalışıyorum.Yok durma yasamazsin henüz erken onun için. .regl şişkinliğidir rahat ol fazla takma..
inşallah öyledir canımSana da eşine de geçmiş olsun canim. Ne sebep oldu acaba,bir sure dikkat et bakalim yedikleeine içtiklerine, bir şeyden fazla mi yedin acaba,dikkat et
Allah hayra çikarsin dafi,ortaya karisik bir ruta olmuş
Arzu daha duraksamaya geçmezsin dur hele,reglin odemidir, geçer
Kızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
Hanimlar merhaba
menüm. ....
sabah . aç .1 Br su
2 dil..tb.ekmek
2 yk .maydanozlu, lor.
5.zeytin.
domates. sivri biber.
çay. .
ara.yeşilçay.
3 kayısı.
7 .çiğ fındık.
öğlen .6 yk. zyğ.pazı kavurma
4 yk .yoğurt
1dil.tb.ekmek
ara.1 kayısı.
akşam. 4 .ince dilim.tvk.göğüs.fileto ızgara
bol .yeşil ve soğan salatası.
su .2lt .
biraz dan çay kahve içicem.
maşallah canım seninde spor iyi.daim olsunİyi akşamlar hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
Kefir
1 portakal
2 ceviz
Ara
1 hurma 1 ceviz
Akşam
Yoğurtlu kabak
Salata
Spor 20 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
Öğle vaktim olmadı tavuk yapacaktım oğlum ünv geldi onun için hazırlık yaptım
Yarın diyetisyen kontrolum var ondan da biraz hafif beslendim
Hayırlı akşamlar hanimlar
Mefkurem
Öyle bende yapıyorum çok severim. Buharda yumuşatıp salatasını severim ama beyler pek sevmiyorAfiyet olsun karnabaharı ben haşladıktan sonra direk yumurta tuz kırmızı biber karışımına bulayıp kızartıyorum çok sever evdekiler
Menün güzelmiş canımmenüm. ....
sabah . aç .1 Br su
2 dil..tb.ekmek
2 yk .maydanozlu, lor.
5.zeytin.
domates. sivri biber.
çay. .
ara.yeşilçay.
3 kayısı.
7 .çiğ fındık.
öğlen .6 yk. zyğ.pazı kavurma
4 yk .yoğurt
1dil.tb.ekmek
ara.1 kayısı.
akşam. 4 .ince dilim.tvk.göğüs.fileto ızgara
bol .yeşil ve soğan salatası.
su .2lt .
biraz dan çay kahve içicem.
Detox gibi olmuş canımİyi akşamlar hanımlar
Menü veriyorum
Sabah
Kefir
1 portakal
2 ceviz
Ara
1 hurma 1 ceviz
Akşam
Yoğurtlu kabak
Salata
Spor 20 dk yürüyüş
30 dk kosu bandı
15 dk bisiklet
25 dj kardio
Öğle vaktim olmadı tavuk yapacaktım oğlum ünv geldi onun için hazırlık yaptım
Yarın diyetisyen kontrolum var ondan da biraz hafif beslendim
Hayırlı akşamlar hanimlar
Mefkurem
Detox gibi olmuş canım
maşallah canım seninde spor iyi.daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?