Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun abla ikinize de..

Canım esinede sanada çok geçmiş olsun

Benim eşiminde şakağında et ben vardı. Büyüdü kocaman oldu. Bir arkadaşın kardeşi ben ona ilâç yapayım demiş.
Eşimde gitti bir kere ilaçlandı. Önce kızardı sonra morardı 15 gün içinde kayboldu. Kac yıl gecti . Şu anda izi bile yok.

Canım kaşıntı sadece yiyecekten olmaz. Kardeşimin çok kaşıntısı vardı. Tırnaklamak yetmiyor eki elinde tarakla yoluyordu kendisini. Ayrıntılı testte nikel allerjisi çıktı. Yemek yediği çatal kaşık bile alerji yapıyor. Kapı kolları strecli dolap kapaklarının kulpları , oturdugu sandalye dokunduğu herşey ya plastik streç kaplı.

Yegenimde sampuandan kaşinmıstı
Geçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.
geçmiş olsun canım
Bendede var beklezon krem kullanıyorum. Pembe kutu mavisi çok etkili değil.

inşallah canım.

canım her ikinizede çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim eşine ve sana canım

74FRIDA +800 sonuc

Arzuzuzuuu senin nasildi bugun tartin?
ben aynıyım canım. .

YENA esinede sanada cok gecmis olsun ❤

1 hafta sonra soylenede bisey diycektim ama neyyyyse

Geçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.

Geçmiş olsun abla ikinize de..

Çok Mersi kızlar
Evdeyiz biz de..

Damdan düşenin halini anlayanlar olması ne güzel
Evet canım oğlum Kıbrıs ta okuyor sömestr tatili ne geliyor bugun

Ben geldiiim. Artik buralardayim. Bu sondu. Bugün 16 ocak 2018. 4 ay sonra yaanii 16 Mayıs 2018 hedefim 80 kg olmak. Hem doğumgünüm, hem ramazanın ilk günü

Hadi hayırlı olsun başlangıç in
Başlamak bitirmenin yarısıdır

Ay oturturken uykum geldi başimı kırlettin üzerine koydum . 15 dk. Uyumuşum.
Hemen rüya gördüm. Evin eşyaları biraz karışık. Tasincakmiyiz neyiz bilmiyorum. Dışarıda çeşme varmış baktım kurnası buz tutmak üzere buz tutmasın diye açıp kapattım. Apartmana girdim alt katta kapıcı vardı. Her taraf yeşil yaprak dolu onları süpürüyor. Eve girdim. Nilüfer gelmiş barışla berfinde varmış. Ay diyorum evde dağınık ama olsun gel bir fotoğraf çekip asuya atalım da şaşırsın. I anda birisi anahtarıyla bizim kapıyı actı üst kattaki komşum gelmiş. Merdivenlerde erkek sesleri vardı. Ay nasıl açtın kapıyı anahtarın varmıydı. Evde biraz dağınık ama buyur gel dedim. Buyur buyur diyerek uyandım

Allah hayra çıkarsın canım ..
Ahah :) baskın yapmışız desene. Yalnız bizim yaptığımız yüzsüzlüğe bakarmısın ev sahibi yokken yerlesmisiz. .

He rüyada bile asuya nispet yapmisiz :))

Zaten bursaya falan yolum düşerse sen ve nur ile birlikte cantık yerik...

hayırlara vesile olsun inşallah

üstün acık yatarsan böyle olur işte yok nülüş le çocukları bişey değilde kapıdan anahtarla gelene buyur buyur demen tam senlik

Merhabalar. Gunluk bildirimimi yapiym
Sabah
1haslanmis yumurta
4-5 zeytin
Kucuk dilim peynir
2 dilim tam tahilli ekmek

Öglen sabahki yedigimin aynisini yedim

Aksam
3dilim tam tahilli ekmek
5-6 kasik taze fasulye
1kase yogurt

Bugün icin bitti
Gece bi bardak tarcinli sutum var

Bu menüm nasil arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…