Geçmiş olsun abla ikinize de..Ben de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Kan vermistim geçen gün şükür karaciğerle alakali bir durum sebep değil..
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
Canım esinede sanada çok geçmiş olsunBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.
inşallah canım.Ayy canım aynen hedefim 89 görmek inşallah cok heyecanliyim ilk çocuklara hamilelikte gimle başladı 3 basamaklı kilolar oglus ünv gidiyor daha yeni 2 basamaklı rakamlara düştüm inşallah 89 görürüm hepimiz istediğimiz rakamları sağlıcakla görürüz inşallah
Bugünde yazicam canım inşallah menü mu
Canım bizim kilolarda diyetusyenim Mak 5 kiloya kadar su tutarsın demişti bu dönemde olunca bir iki güne iner inşallah
canım her ikinizede çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim eşine ve sana canımBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
ben aynıyım canım. .74FRIDA +800 sonuc
Arzuzuzuuu senin nasildi bugun tartin?
YENA esinede sanada cok gecmis olsun ❤
1 hafta sonra soylenede bisey diycektim ama neyyyyse
Geçmiş olsun güzelimm Rabbim şifa versin.Bende de acayip kaşıntı var sanırımm egzama heryerimde kabarcıklar var.
Geçmiş olsun abla ikinize de..
Canım esinede sanada çok geçmiş olsun
Benim eşiminde şakağında et ben vardı. Büyüdü kocaman oldu. Bir arkadaşın kardeşi ben ona ilâç yapayım demiş.
Eşimde gitti bir kere ilaçlandı. Önce kızardı sonra morardı 15 gün içinde kayboldu. Kac yıl gecti . Şu anda izi bile yok.
Canım kaşıntı sadece yiyecekten olmaz. Kardeşimin çok kaşıntısı vardı. Tırnaklamak yetmiyor eki elinde tarakla yoluyordu kendisini. Ayrıntılı testte nikel allerjisi çıktı. Yemek yediği çatal kaşık bile alerji yapıyor. Kapı kolları strecli dolap kapaklarının kulpları , oturdugu sandalye dokunduğu herşey ya plastik streç kaplı.
Yegenimde sampuandan kaşinmıstı
geçmiş olsun canım
Bendede var beklezon krem kullanıyorum. Pembe kutu mavisi çok etkili değil.
Günaydın kızlar
Kv gelıyor bugün ugrayanam sanırım yoğun bır gün olur
Hepınıze herseyın gönlünce olacağı bır gün dılıyorum
Burada hepimiz çok yüksek kilolar görmüş insanlarız.
Psikolojik olarak nasıl etkilediğini nasıl diplerde yaşanır çok iyi biliriz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Siz iyi yol katetmissiniz tebrik ederim..
Bundan sonra da artık oldum deyip salmayin lütfen...
Bu arada gözünüz aydın oglunuzdan dolayi..Şehir dışında okuyor sanırım. .
Ben geldiiim. Artik buralardayim. Bu sondu. Bugün 16 ocak 2018. 4 ay sonra yaanii 16 Mayıs 2018 hedefim 80 kg olmak. Hem doğumgünüm, hem ramazanın ilk günü
Teşekkür ederım kuzumKolay gelsin
Ay oturturken uykum geldi başimı kırlettin üzerine koydum . 15 dk. Uyumuşum.
Hemen rüya gördüm. Evin eşyaları biraz karışık. Tasincakmiyiz neyiz bilmiyorum. Dışarıda çeşme varmış baktım kurnası buz tutmak üzere buz tutmasın diye açıp kapattım. Apartmana girdim alt katta kapıcı vardı. Her taraf yeşil yaprak dolu onları süpürüyor. Eve girdim. Nilüfer gelmiş barışla berfinde varmış. Ay diyorum evde dağınık ama olsun gel bir fotoğraf çekip asuya atalım da şaşırsın. I anda birisi anahtarıyla bizim kapıyı actı üst kattaki komşum gelmiş. Merdivenlerde erkek sesleri vardı. Ay nasıl açtın kapıyı anahtarın varmıydı. Evde biraz dağınık ama buyur gel dedim. Buyur buyur diyerek uyandım
]Akşam yemeği de pişti önce kızı havuza götürücem akşamda spor salonuna gidicem erken yapınca rahat oluyor gelince ısıtıp veriyorum
hayırlara vesile olsun inşallahAy oturturken uykum geldi başimı kırlettin üzerine koydum . 15 dk. Uyumuşum.
Hemen rüya gördüm. Evin eşyaları biraz karışık. Tasincakmiyiz neyiz bilmiyorum. Dışarıda çeşme varmış baktım kurnası buz tutmak üzere buz tutmasın diye açıp kapattım. Apartmana girdim alt katta kapıcı vardı. Her taraf yeşil yaprak dolu onları süpürüyor. Eve girdim. Nilüfer gelmiş barışla berfinde varmış. Ay diyorum evde dağınık ama olsun gel bir fotoğraf çekip asuya atalım da şaşırsın. I anda birisi anahtarıyla bizim kapıyı actı üst kattaki komşum gelmiş. Merdivenlerde erkek sesleri vardı. Ay nasıl açtın kapıyı anahtarın varmıydı. Evde biraz dağınık ama buyur gel dedim. Buyur buyur diyerek uyandım
hayırlara vesile olsun inşallah
benim artı birim belli oldu mağlum döneme girdim. erken oldu halbuki74FRIDA +800 sonuc
Arzuzuzuuu senin nasildi bugun tartin?
üstün acık yatarsan böyle olur işte yok nülüş le çocukları bişey değilde kapıdan anahtarla gelene buyur buyur demen tam senlikAy oturturken uykum geldi başimı kırlettin üzerine koydum . 15 dk. Uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?