Merhabalar. Gunluk bildirimimi yapiym
Sabah
1haslanmis yumurta
4-5 zeytin
Kucuk dilim peynir
2 dilim tam tahilli ekmek
Öglen sabahki yedigimin aynisini yedim
Aksam
3dilim tam tahilli ekmek
5-6 kasik taze fasulye
1kase yogurt
Bugün icin bitti
Gece bi bardak tarcinli sutum var
Bu menüm nasil arkadaslar?
İñşallah çanım iskender bile yerizAllah hayra çıkarsın canım ..
Ahah :) baskın yapmışız desene. Yalnız bizim yaptığımız yüzsüzlüğe bakarmısın ev sahibi yokken yerlesmisiz. .
He rüyada bile asuya nispet yapmisiz :))
Zaten bursaya falan yolum düşerse sen ve nur ile birlikte cantık yerik...
aynıyım aşkım 100 gr.aşağı 200 gr.yukarı. deli etti beni geçen ayın 18 i.regli oldum bu ayda aynı gün olucaksam ondandır diye düşünüyorum. kaçamak felan da yapmadım. halbuki. .bitek o geliyor aklıma yada kilo vermemmi durdu. ..Arzucum nasılsın bugün
aynıyım aşkım 100 gr.aşağı 200 gr.yukarı. deli etti beni geçen ayın 18 i.regli oldum bu ayda aynı gün olucaksam ondandır diye düşünüyorum. kaçamak felan da yapmadım. halbuki. .bitek o geliyor aklıma yada kilo vermemmi durdu. ..
Aminhayırlara vesile olsun inşallah
Yok kiź örtmüştüm biyerlerimiüstün acık yatarsan böyle olur işte yok nülüş le çocukları bişey değilde kapıdan anahtarla gelene buyur buyur demen tam senlik
Asuda örgü örsün
Asuda örgü örsün
Karnıbahar kızarttım bakalım begendirebilecekmiyim
Sana da eşine de geçmiş olsun canim. Ne sebep oldu acaba,bir sure dikkat et bakalim yedikleeine içtiklerine, bir şeyden fazla mi yedin acaba,dikkat etBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Kan vermistim geçen gün şükür karaciğerle alakali bir durum sebep değil..
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
Allah hayra çikarsin dafi,ortaya karisik bir ruta olmuşAy oturturken uykum geldi başimı kırlettin üzerine koydum . 15 dk. Uyumuşum.
Hemen rüya gördüm. Evin eşyaları biraz karışık. Tasincakmiyiz neyiz bilmiyorum. Dışarıda çeşme varmış baktım kurnası buz tutmak üzere buz tutmasın diye açıp kapattım. Apartmana girdim alt katta kapıcı vardı. Her taraf yeşil yaprak dolu onları süpürüyor. Eve girdim. Nilüfer gelmiş barışla berfinde varmış. Ay diyorum evde dağınık ama olsun gel bir fotoğraf çekip asuya atalım da şaşırsın. I anda birisi anahtarıyla bizim kapıyı actı üst kattaki komşum gelmiş. Merdivenlerde erkek sesleri vardı. Ay nasıl açtın kapıyı anahtarın varmıydı. Evde biraz dağınık ama buyur gel dedim. Buyur buyur diyerek uyandım
Arzu daha duraksamaya geçmezsin dur hele,reglin odemidir, geçeraynıyım aşkım 100 gr.aşağı 200 gr.yukarı. deli etti beni geçen ayın 18 i.regli oldum bu ayda aynı gün olucaksam ondandır diye düşünüyorum. kaçamak felan da yapmadım. halbuki. .bitek o geliyor aklıma yada kilo vermemmi durdu. ..
Sana da eşine de geçmiş olsun canim. Ne sebep oldu acaba,bir sure dikkat et bakalim yedikleeine içtiklerine, bir şeyden fazla mi yedin acaba,dikkat et
Allah hayra çikarsin dafi,ortaya karisik bir ruta olmuş
Arzu daha duraksamaya geçmezsin dur hele,reglin odemidir, geçer
Sanada esinede çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumBen de hastanedeyim. Sağlık sorunlarimla sizi bunaltmak istemediğim için yazmadım ama yaklaşık 1 haftadır ürtiker oldum. Deli gibi kasinip kabariyor her yanım. .
Kan vermistim geçen gün şükür karaciğerle alakali bir durum sebep değil..
Yediğim kullandigim nedenlerden dolayı imiş. Ama bir deri testi yapmam gerekecek gibi..bir kaç ay önce yine bunları yasamistim. .
Bunlar dişin da eşimin arka baldır da büyük bir et beni vardı ona lokal müdahale yapılıyor şu an.. bekliyorum bakalım...
Sali menusu
11.00
2 yumurtadan omlet
1 fincan nescafe
15.00
1 nescafe
18.30
Yogurt corbasi
Et yahni
21.00
İhlamur
Sanada esinede çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Sağolasın hergafcim
Eve geldiğimizde beri uyuyor benim adam.. 11.30 -12 gibi evdeydik. Sanırsın bypass oldu..( allah korusun )
Biz de seninle gurur duydukKızlar beni tebrik edin bugün güne gittim lahmacunlar pideler kalburabastilar havada uçuştu herkes yedi yuttu ben hariç küçük kızıma yedirdim tabagimi kalanıda geri verdim kendimle gurur duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?