Bayramın bırıncı gün aksamı kaynım kv evıne götürürken kaza gecırmişler 3 üste rahmwtlı olduAaaa güzelim hiç duymadım
Başınız sağolsunAllah rahmet etsin kalanlara sabır versin
Gerçekten zor bi durum
Aman aranız iyi olsun cnm yaa
Işte görüyoruz ölümlü dünya
Aşırı spordanda olur cnmHiç kaçamak yapmadım
Mantakta spor yapıyom ama artıyım
Lakın bugün spor yaparken parmaklarım felan şişmiş yüzük oturmuş nıyeyse
Söylenecek bişey yokki cnm yarına ne olacağımız belli değilBayramın bırıncı gün aksamı kaynım kv evıne götürürken kaza gecırmişler 3 üste rahmwtlı oldu
Bır oğulları kaldı yavrum
İşte 80 e düştükten sonra gerı çıkış sebebım köyde ıkı ay kalmak oldu
Amannn bugün var yarın yoksun işte
bende de öyle oldu kaçamak yok tam gaz devam ama şiş ççıkıyordum çıldırdım sinir oldum baktım bugün sabah regli..oldum. .oondanmış. bendeki şişlik canım. .seninde günün yakın olabilir. .Hiç kaçamak yapmadım
Mantakta spor yapıyom ama artıyım
Lakın bugün spor yaparken parmaklarım felan şişmiş yüzük oturmuş nıyeyse
çok üzüldüm Allah rahmet etsin. ölmüşlerinize. Allah sizlere uzun ömür versin inşallah. ..Bayramın bırıncı gün aksamı kaynım kv evıne götürürken kaza gecırmişler 3 üste rahmwtlı oldu
Tatmak yok bende canım dibi gelecek illaki o yüzden elleyemedim:))Arzuzuuuu ISILDURU sizlerede masallah ben o kadar tutamazdim tadimlik ta olsa yerdim.
Başınız sağolsunBayramın bırıncı gün aksamı kaynım kv evıne götürürken kaza gecırmişler 3 üste rahmwtlı oldu
Çok fena olmuşSabah sabah nasıl uğraştım anlatamam
Hayır olsun inşallah
Sabah sporumu yaptım ağzıma birşeyler atayimda sonra kahvaltı ederim dedim.
Kavonoza zeytin yağının icine incir koymuştum. Birisi yerinden kaldırmış.
Dolaplaramı kaldırdılar diye bakıyordum.
Mutfak kapısının üstündeki dolabın kapağını açmamla bal kavanozunun yere inmesi bir oldu.
Nasıl bir düşme anlayamadım.
Mutfağın içine düşmesi gerekirken kapıdan çıkıp antreye düştü.
Tuz gibi dağıldığı. Iğne ucundan ince parçalara ayrılıp evin her yerine fırladı.
Mutfak, antre, salon, oturma odası, tuvalet banyo ocuk odası kapısının önüne kadar. Girmediği tek yatak odası kaldı.
Ballı olduğundan süpürgede çekmiyor heryere yapıştı. Tum evi islak bezle sildim. Kurusun süpürge açıcam.
Az bişey alsaydın cnm yanına boşuna yük yapmaKızlar selam nasılsınız, ben çok yoruldum elim ayağım tutmuyor iki valiz yaptım iki tane daha var kış günü hiçte gidesim yok hep büyük kızımin istekleri bunlar, kış günü otelmi olurmuş
Çakılll ne yapıyon tatlımÇok fena olmuş
Galiba geçmeyecek bu hafta düzgün beslenemedim spor da kaldı bu ay çok kötü geçiyor yoğunluk beynimde sanki şişme oluyor yorgunluktan kafatasima sigmiyor şişiyor gibi onun için kendimi berbat hissediyorum ben sadece güzel kıyafetler giyip günü tadını çıkarmak istiyorumÇakılll ne yapıyon tatlım
Bu haftada güzel bi eksi gelecekmi
Kuzum hiç görünmüyoniyi akşamlar herkesebu aralar çok yoğunum kızlar. yazamadım.
Dimi valla bide bunların geri dönüşü var hepsini çıkar yıka yerlerine tek tek koy pofffAz bişey alsaydın cnm yanına boşuna yük yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?