- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
Günaydın canım sabah sabah epey birşey yapmışsın maşallahgünaydınnn hanımlar
hayırlı sabahlar. ....
ben bu gece hiç rahat uyumadım 2 saatlik uykıylayım 4 uyandım benle birlikre küçük oğluşumda uyandı birdaha uymadım
nedendir bilmem gözlerim yanıyor şuan yazarken işe gidenleri okula gidenleri yolculadım mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım çayı demledim ...3 kayısı.1 avuç. fındık üzüm yedim. oturuyorum tv haber izliyorum eşimde uyandı. . şimdi .gün başladı hayırlı gelsin geçsin inşallah. .bugün dışarı çıkıcaz eşimle ufklıklarla marangoza felah gidicez şiparişlerimiz vardı onları alıcaz havada yağmurlu çıktımı akşam üzerini bulur heral dönmem eve tam bilemiyorum. bugün dışarda diyet ne olcak bakalım. . atıştırmalarımı alıcam yanıma ne olur ne olmaz
yapmışım diimiiGünaydın canım sabah sabah epey birşey yapmışsın maşallah
Yok canım salı artı 1 gördüm fakat malum dönem şişkinliğiymiş henüz tartılmadım yoğunda geçiyor şişkinliğimde var. Yediklerimede dikkat ediyorum Bakalım cumaya ne çıkıcak ....@frida +800 mu gordun 4 gunde bu msji yazarken yarim kalmiş yollayim devami neydi suan hatirlamiyorum :)
günaydınnn hanımlar
hayırlı sabahlar. ....
ben bu gece hiç rahat uyumadım 2 saatlik uykıylayım 4 uyandım benle birlikre küçük oğluşumda uyandı birdaha uymadım
nedendir bilmem gözlerim yanıyor şuan yazarken işe gidenleri okula gidenleri yolculadım mutfağı toparladım bulaşık makinesini çalıştırdım çayı demledim ...3 kayısı.1 avuç. fındık üzüm yedim. oturuyorum tv haber izliyorum eşimde uyandı. . şimdi .gün başladı hayırlı gelsin geçsin inşallah. .bugün dışarı çıkıcaz eşimle ufklıklarla marangoza felah gidicez şiparişlerimiz vardı onları alıcaz havada yağmurlu çıktımı akşam üzerini bulur heral dönmem eve tam bilemiyorum. bugün dışarda diyet ne olcak bakalım. . atıştırmalarımı alıcam yanıma ne olur ne olmaz
Ben evdekileri gönderdim oturdum insan sabah kalkınca yorgun olur mu ya:)yapmışım diimii
Ben evdekileri gönderdim oturdum insan sabah kalkınca yorgun olur mu ya:)
Şimdi de birşey yapmaya korkuyorum ses çıkarda küçük uyanırsa diye:)
Ayy haklısın valla utumde bir kişi daha taşıyorum küçük bir yaşında büyük 4 yaşında onu anasınıfına yazdırdık gidiyo
Cok kilomuz var nasil yorgun olmayalim?
Kucuk kac yasinda?
günaydın canımGünaydınlaaaar hanımlar
Hamaratlara ekstra
aynen canım haklısın korumaya çalışcam inşallah. .En son ciktiginda pek iyi olmamisti arzu dikkat et emiyemek yencekse sana uygun persembeye uygun alacagin en iyi sey izgara salata olur.
ayyy o duyguyu senelerce çok yaşadım aman kapı zili çalmasın aman çıt olmasın Allah yardım etsin. .canımBen evdekileri gönderdim oturdum insan sabah kalkınca yorgun olur mu ya:)
Şimdi de birşey yapmaya korkuyorum ses çıkarda küçük uyanırsa diye:)
kurtulcaz inşallah hepberaber bu pis yağlardanCok kilomuz var nasil yorgun olmayalim?
Kucuk kac yasinda?
Ayy bende gördüm canım nasıl taşmış geçmiş olsun herkese kaldırım taşları sökülmüşGünaydın güzeller
@HasibeG canım bebek falan deme şimdi olursa da kaderimizmis derizde tabi bakmak zor illaki yardımcı kadın alicaz o vakit eve
maşallah kuzum çok iyi valla.Ben de bi görsem 80leri.ama tartı inat etti bi türlü 90lardan kurtulamıyorum iki haftadır81.7.
ahh ahhj bize noldu bacımm böyle yemiyoruz içmiyoruz şişiyoruz hayır olsun inşallah bune perhiz bune lahana turşusu.
kız senin boyun uzun benim kısa bana çok 80 bile .geçen cuma iyi verdim de bu hafta regli den dolayı tekrar şiştim çıktı tartı bakalım cumaya kadar ne olcak şişlik inerse güzel inmesse moralim modum düşer yani bende bitümlü 7 li eakam göremedim nasıl hevesliym Allahım hepimizin nefsini korusun inşallah hedefimize hızla ulaşmayı nasip etsin inşallahmaşallah kuzum çok iyi valla.Ben de bi görsem 80leri.ama tartı inat etti bi türlü 90lardan kurtulamıyorum iki haftadır
düşürme modunu.adet haftası olur öyle bak o kadar dikkat ediyoruz yediğimize sporumuza ama artı çıkıyoruz biz de.bozma moralini.bu hafta az gider gelecek hafta güzel gider kilolarkız senin boyun uzun benim kısa bana çok 80 bile .geçen cuma iyi verdim de bu hafta regli den dolayı tekrar şiştim çıktı tartı bakalım cumaya kadar ne olcak şişlik inerse güzel inmesse moralim modum düşer yani bende bitümlü 7 li eakam göremedim nasıl hevesliym Allahım hepimizin nefsini korusun inşallah hedefimize hızla ulaşmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?