İyi tatiller güneş alarak sahilde bol bol yürüyüş yapmak lazım :)Günaydın kızlar nasılsınız ,otel iki gündür doldu taştı, herkes tatili bekliyormuş havada gayet iyi çok şükür ,hepinizi öpüyorum
Iyi eğlenceler cnmGünaydın kızlar nasılsınız ,otel iki gündür doldu taştı, herkes tatili bekliyormuş havada gayet iyi çok şükür ,hepinizi öpüyorum
Fırsatın varsa yap canım süper olur :)Merhaba hanimlar
Bugün diyetime daha sadıktım. Spor olarak da 40 dk yürüdüm. Her gün yürümeyi planliyorum,belki buna yüzme ve pilates de ekleyebilirim.
Günaydın canım iyi tatiller tadını çıkarGünaydın kızlar nasılsınız ,otel iki gündür doldu taştı, herkes tatili bekliyormuş havada gayet iyi çok şükür ,hepinizi öpüyorum
Günaydın canımgünaydın
mutlu pazarlar dilerim
ohhhhh sefannn olsun canım bayılırım hamama kese masaj bizde gelenek tir hamama gitmek canikom alışkın olan insan hem ruhen hem bedenen rahatlıyor canımm. bizde kem gözden nazarlardan bütün olumsuzluklardan arınma terapisi olarak geçiyorKızlar kendime spa kese hamam masaj cilt bakimi hediye ettim pek adetim değildir iyi geldi
afiyet olsun şekerim. mutlu tatiller. ....Buyrun şekersiz türk kahvesine...
Teşekkürler canım çok sağolafiyet olsun şekerim. mutlu tatiller. ....
Aaa gelenek olduğunu yeni duydum,gelin hamamini bilirimde bunu bilmiyordum. Ne sıklıkla gidiyorsunuz arzu. Ritüelleri var mı bu geleneğinohhhhh sefannn olsun canım bayılırım hamama kese masaj bizde gelenek tir hamama gitmek canikom alışkın olan insan hem ruhen hem bedenen rahatlıyor canımm. bizde kem gözden nazarlardan bütün olumsuzluklardan arınma terapisi olarak geçiyor
ben tam olarak bugün başladım içmeye. bağırsak bakterilerini düzene sokuyor diye içiyorum açıkçası. çünkü sürekli olarak wc sorunum var. uzayınca da malum kilo verilmiyor ve ruh halimi de etkiliyor. bu sefer yeme düzenim de bozuluyor.Zararini gormedim canim,faydasi bende odem atmasi. Çok fazla tuketmiyorum. Kefirle donuşümlü içiyorum. Bir sure kefir,bir süre kombu çayi gibi. Kilo konusunda yardimci oluyor mu tam emin değilim. ben uzun süreli fermente olani içiyorum. En az 15 gunluk
ben sürekli yaşıyorum wc sorununu canım. yoruldum artıkBen de aynı sorunu yaşıyorum bugünlerde..
Bir ara ben de etmistim,20kg vermiştim. Sonrasinda biraktim kilo aldim tekrar edeyim dedim bu sefer yemini tutamadim 3 gun oruç tutmuştum:)) bir daha da denemedim. Yeminin önemini bozmamak içinYemin ettim sonunda iyi oldu ya yoksa coştukça coşuyorum 99.9 u görene kadar dedim şimdilik:))
Etmeseydim sabah simit aldılar bir iki simiti yok ederdim:))))
İyi yapmışsin. Arada lazım böyle şeyler.Kızlar kendime spa kese hamam masaj cilt bakimi hediye ettim pek adetim değildir iyi geldi
Hadi inşallah şifa olur. Ben her gün düzenli tüketmediğim için tam etkisini bilemiyorum.ben tam olarak bugün başladım içmeye. bağırsak bakterilerini düzene sokuyor diye içiyorum açıkçası. çünkü sürekli olarak wc sorunum var. uzayınca da malum kilo verilmiyor ve ruh halimi de etkiliyor. bu sefer yeme düzenim de bozuluyor.
benim bu ilk mayalamam. 12 günlük maya. ama bir dahaki sefere 14-15 günlük yapacağım ben de. maya şekeri iyice çekiyor sıvıya kalmıyor iyi oluyor.
şaka kızz şaka gerçekte her hafta giderdik anemler aananemler teyzemler kısaca anne tarafım çok sever bende alıştırmışlar ama gerçekten terapi gibi çok rahatluyarsın tavsiye ederim. şimdi o kadar sık gidemiyorum ayda 1 gidiyorum. oda yetiyor çocuklarımıda alıştırdım tabi 6 yaşa kadar erkekler benle geliyor 6 yaştan sonra babayla hamama gidiyorlar biz kızımla birde en küçük oğluşumla gidiyoruz zaten baba efkan hep beraber arabamızla gideriz onlar erkekler tarafına biz bayanlar tarafına o şekilde yıkanır paklanırız çıkışta hep beraber akşam yemeğimizide dışarda kebapçıda yeriz eve geliriz o gün yemek yapmam hamam günüAaa gelenek olduğunu yeni duydum,gelin hamamini bilirimde bunu bilmiyordum. Ne sıklıkla gidiyorsunuz arzu. Ritüelleri var mı bu geleneğin
Anladim,ne guzel ailece relax oluyorsunuz. O gevşemeden sonra yemek yapmak olmaz tabii. Allah mutluluğunuzu dim etsinşaka kızz şaka gerçekte her hafta giderdik anemler aananemler teyzemler kısaca anne tarafım çok sever bende alıştırmışlar ama gerçekten terapi gibi çok rahatluyarsın tavsiye ederim. şimdi o kadar sık gidemiyorum ayda 1 gidiyorum. oda yetiyor çocuklarımıda alıştırdım tabi 6 yaşa kadar erkekler benle geliyor 6 yaştan sonra babayla hamama gidiyorlar biz kızımla birde en küçük oğluşumla gidiyoruz zaten baba efkan hep beraber arabamızla gideriz onlar erkekler tarafına biz bayanlar tarafına o şekilde yıkanır paklanırız çıkışta hep beraber akşam yemeğimizide dışarda kebapçıda yeriz eve geliriz o gün yemek yapmam hamam günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?