Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi inşallah şifa olur. Ben her gün düzenli tüketmediğim için tam etkisini bilemiyorum.
düzenli tüketmeye kararlıyım Allahın izniyle. hem yararı çokmuş hem de wc ye çözüm olsun istiyorum artık. gerçekten kilo vermemi engelliyor. ayıptır söylemesi nihayet sabah kahvaltıdan sonra çıktım. ama şimdi yeniden tıkandığımı hissediyorum. gerçi öğlen lifli de yemedim. o da hata biliyorum.

düzenli tüketicem. gördüğüm etkileri buraya yazarım canım.

ne güzel

Kefir de faydali bağirsak için, probiyotik olduğu için,onu da denemeni tavsiye ederim. Ben de zaman zaman yaşarim o sıkıntıyi

Kefir de faydali bağirsak için, probiyotik olduğu için,onu da denemeni tavsiye ederim. Ben de zaman zaman yaşarim o sıkıntıyi
kefir de var bende. 2 ay önce derin dondurucuya attım. uğraşmak istemedim. aslında o iyi geliyordu. bunu deneyeyim. kefiri de yeniden mayalarım. wc sıkıntısını ara ara yaşasam takmayacağım bu kadar. çok sık oluyor.

Selamlar

Herkes çok iyidir umarım..

Arzucumm hastaymışsınız uf olmuşsunuz geçmiş olsun canım...

hergaf yazıya bayıldım çok beğendim paylaşımına sağlık :)

Kilo verenleri tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum..

ISILDURU korumar otel,adanın en köklü otellerinden iyidir yani.. Demekki değişmiş yahut kış versiyonu böyle...
Yiine de keyfini çıkar canım...

Ben de 1 hafta yıllık izin aldım.. Evlatlarla vakit geçireyim
beyleyken beyle :)

Kefiri çok tüketirdim.. Ben de çok etkili wc konusun da..
Tadından sıkıldığım için epeydir mayalamıyorum dondurucuda saklıyorum...

Son düzenleme:
aynen ben de sıkıldım. hem içmekten hem de mayalamaktan. gerçi hergün mayalamıyordum ama olsun. başlarım yeniden.

Bekleyince oluşan asidik tadı hoşuma gitmiyor benim midemi yakıyor fena şekil de... Hergün mayalıyordum genelde...
Ama çok sıkıldım benden başka da içen yok evde oğluma daha küçükken içiriyordum şimdi oda içmiyor...

canımcımmm teşekkür ederim daha iyiceyiz ayakta geçiyor ama evce ilaç kullanıyoruz tabii siii

aynen ben de sıkıldım. hem içmekten hem de mayalamaktan. gerçi hergün mayalamıyordum ama olsun. başlarım yeniden.
kızlar bana da haber verin mayalarken bende hazırlık yapıp ben de mayalıyım daha doğrusu bana da öğretin

menüm. ..
sabah aç 1 Br limonlu ılık su
1 dil tb ekmek
1dil.peynir
5 zeytin
domates. salata.
çay

ara.yeşilçay. .
3 kayısı .
2.ceviz
5.siyah kuru üzüm

öğlen .haş.yoğurtlu lahana salatası.

ara. türk kahve
1 avuç içi siyah kuru üzüm
2 minik elma.

akşam.5 yk.kıymalı ıspanak yemeği
1 y.tabağı.havuçlu yeşil salata
1dil tb ekmek
1 Br ayran
1 5. su yatana kadar 2 olur

spor .1 mil leslie.

Şahane canım
Afiyet olsun

Bugün balık ve ezme yedim akşam

Sabah dışarıdaydık köye gittik kahvaltıya yarım dilim ekmek peynir zeytin yumurta vb...
Öğle 1 gözlemenin 1/4 ünü
Birazdan çay içeceğim belki 1 avuç çekirdek düşünüyorum bakalım :)

Hoşgeldin cnm bikaç gündür sesin çıkmadıydı
Neyseki keyfin yerindeymiş :))

yok aşkım iş te ne lazım nerden alırım bulurum siz deyiverin hiç yapmadım yapanıda görmedim genelde markette hazır temin ettim

Orada nasıl temin edilir bilemiyorum ki.. büyük aktarlara yahut üniversitelerin ziraat fakültelerine bak...

Yakın olsak sana verirdim bende ki kefir tanelerinden...
ÜZerine süt ekleyip karanlık yerde 24 ila 48 için de mayalanıyor... Ben genel de 24 saat için de tüketiyorum....

hımmm anladım buralarda ki aktarlara bir sorarım yoksa kapalı çarşıya yolum düştüğünde orda bulurum kesin canım aldığımda haber veririm bana nasıl edeceğimi söylersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…