Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kilo bildirimleri 12 den önce yapılması gerekmiyor mu ????
ben neden cezayılım kiiiii kafamçokkarıştı
cnm o sıra forum da hemen herkes vardı baya bi kalabalıktık
bende herkes varken yayaınlansın dedim
gün içinde bildirenlerin cezasını siliyorum zaten
çokçok geçmiş olsun guzum
bu arada kilo veren herkesiiiiiiiiiii candannnnnnnnnnnnnn tebrik etmeyi unutttummmm :roflol:tebriklerrrrrrrrrrrr allah devamını getirsin inşallllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :sm_cool:
aminnnnnnnnnnn

benim ablacım...:kedi: çok teşekkür ederim de belime kadar normal insan ebatlarındayım zaten kaydirigubbakcemile3 ondan aşağısı güliverin devler ülkesinde gördükleri gibi kaydirigubbakcemile3
aynı ben:d
bir ara oraya girip yazdım ben ya
allahım sabır
beni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?
hoşgeldin cnm
cuma günleri 12 den önce kilo bildirimi var
ve gün içinde yedik içtik listemiz
istiyosan yazıyım snei de listeye

şimdi pc ye oturdum
birden belimde karnımda agrıı şilikk
ay ne fenalardayımm
nazar ettiniz bana boshayallersmile
regl olmuşum gözüm aydın kulaklarım manisa gözlerim dolar kulakalrım markk
ay ne eski bir espiriydi
bi güldüm sanırım

Anaaa,hakket ya,bi zamanlar bunlara gülüyoduk..:roflol:

Derin,kızın nasıl oldu,iyileştimi..??

Geçmiş olsun tekrar,tam hastalık havası..bizde öyle bir kırıklık var ailecek hepimizde..:)

slm kızlar çok kötüyüm ya midem açlıktan kazınıyo
sabah saat 10 gibi zencefilli çay
10.30 2 adet haşlanmış patates
3.30 da bir adet haşlanmış patates ve kızımın helvasından bir ısırık aldım
saat 6.00 gibide 2 adet patates yiyeceğim
sabahtan beri 3 litre olmuştur suyum bile başım çok ağrıyo inşallah yarın böle olmammafoldumbenmafoldumben

Öncelikle seni tebrik ediyorum, maşallah yani, sildin, süpürdün gidiyorsun, tüm arkadaşlarımla beraber kilo vermen daim olsun inşallah.opuyorumnanaktan
YURDUŞUM sağol canım.Eh şimdi diyetle cicim aylarındayız ondandır herhalde.Sende tekrar diyete başlayınca birden vericeksin 5-6 kilo ondan sonra hepbirlikte tepinmeye başlayacağız.Haftada 200 gr a sevineceğiz.Seni hala bekliyorum ben.Gerçi sağolasın hiç yalnız bırakmıyorsun ama diyetle beraber dön istiyorum.Lütfen ama ben istediği olmayınca kötü kız oluyorum......
Ben de katılıyorum bu katliama.Yazın: Yardım ve yataklık eden B.O Sağdan ikinci.

vaayyy eline sağlık herkese bir şey bulmuşsun he:) çok sağol düşündüğün içinopuyorumnanaktan

ayıp ettin şekerim sen ayrıntılarıyla müsait olunca bi paylaş benimle... düello, meydan savaşı, yağlı güreş ne istersen varım...naniknanik

bende bişiler ayarlasam yaa...:uhm:
:
canım yarın başlıyorum. sabah tavuk haşlıycam yağsız, otlarla yerim artık:) yanına ayran. akşam da light ton yerim. bi ayrıntısı yok yani yazdığım gibi. et, biraz süt ürünleri, ve domates salatalık marul biraz. o kadar:) sabahta et yerine 1 yumurta yiyebilirsin. ekmeksiz! :)
"hastane önünde incir ağacı"nı mı göndericektin banayerimseniben valla volkan konak'ın duruşunu kişiliğini beğenirim ama sesi hitap etmiyor yenacım kızacak amakaydirigubbakcemile3 tabi sen gönderdikten sonra sevinirim o ayrı, düşünmen yeter bursacımŞeniz
Şu sinirle iyi güldüm ya :roflol: bendeniz Mahsülat-ı Derya :asigim:

Nur ve dilenciii Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım :roflol: :roflol:

bonus deli hatun sen nası aklında tuttun ay benim burcumu:bbo: helal olsun valla. zehir zıkkım ederim dünyayı valla canımı yakana nıhahahahahahkötükedihüso

çitol harikasın tebrik ederim çok ama çok sevindim. sakın az yeme baksana iyi yemene rağmen veriyosun verdikçe azaltırsın artık. oh maşallah yaa.

ambrosia sık dişini bak 2 günde bi kilodan kurtulucaksın, yarın da başın ağrırsa bırakmanı tavsiye edicem ama. inşallah geçer yarına.

tursari zümrüt gözlü, geçmiş olsun kız. dikkat et kendine.

eveett gelelim havadislere;

çitol bir sözünle kalktım gittim spora yazıldım parasını verdim hemen de 1 saat yaptım:)) adam hemen mi diyo, hemen tabi dedim ne olcak:))

aletler tırt, ama iş görecek şeyler var. 15 dk yürüdüm, o aletten o alete bindim:) dedi şu kadar sayı yap falan, en son bi 15 dk daha hızlı yürüdüm. 1 saat 5 dk etti toplamda:) ilk günden yeter dedi.

saçım için vitamin olarak doktor pharmaton önermişti. o vitamini almamıştım daha önce pahalı diye. bugün aldım 38 tl! taş kırığı yerim artık bu ay sonuna kadar nası yetçek param bilmiyorum:) hem enerji yapçak hem de saçıma iyi gelecek bi taşla 2 kuş:)

yoruldum valla. eve de geldim bi tas hoşaf içtim hafif ama, elmalı falan şekeri de az.

böyleyken böyle işte. bakalım 1 ay sonunda nası olcak sıkılaşma kg verme işleri...

Derin,kızın nasıl oldu,iyileştimi..??

Geçmiş olsun tekrar,tam hastalık havası..bizde öyle bir kırıklık var ailecek hepimizde..:)

yok canım daha iyileşmedi antibiyotiğe başladık ama öksürüğü binebze azaldı yavrum uyuyamıyordu öksürmekten içim eriyordu
sağol canım sizede geçmiş olsun aslında ben evdeyim gitmiyorum soğuk diye ama geçen gün burada pc başında fazla kaldım hava güzel diye elektrikliyide açmadım hastalandı çocuk benim yüzünden

Canım ne kıymetli şimdi yavrun senin için di mi? İçin gidiyo valla canı yanıy diye.. tamam elbetteki her anne öyledir ama derin başka yani kaç yıl sonra o kadar uğraştan sonra kavuşmuş yavrusuna kolay mı.. canım benim.. inşallah iyilrşirde bi ferahlarsınız rahat geçirirsiniz yazı..

candy bir daha öpeyimmi seni..kaydirigubbakcemile3
beyzacıgım selayla cuma arasında selavat getiriseniz peygamber efendimiz direk kendisi alırmış.diger günlerdeki selavatlar rasulullaha melekler tarafından iletilirmiş..çok salavat getiren kullar mahşerde inciden yapılmiş tahtlarla taşınacakmış..
allah kabul buyurursa bol salavat getirdim..yasin okudum.tövbe istigfar ettim..
he bırde sizin içinde dua ettim..sizde beni unutmayın...
(rabbim benım topik arkadaşlarımında muratlarını kabul et.onlarında günahlarını bagışla dedim)

:lepi::lepi: süpersinnnn... bende yarın gidip yazılcam inşallah kesin karar verdim :sm_cool:
bu arada hayırdır canım saçında ne var ki?:uhm:

ooyy kıyamam çok geçmiş olsun yaa... niye senin yüzünden olsun öyle deme bebekler hassas işte hemencik kapıveriyolar şifayı :ecrin_bebek: iyileşir inşallah çabucak yeğenimiz...olumunekankayizsmile

ayyy bide az önce başıma geleni anlatayım... bugün işyerindekilere bi haller oldu kaydirigubbakcemile3 iş arkadaşım var mühendis 82 li bi çocuk anamm bi havalı bi havalı tam tiki püüüüürttttkaydirigubbakcemile3 ben hesap makinesini aldım hesap yapıyorum şu kadar kilo versem yaza şu kadar olurum şuramdan bu kadar incelse şu olur flan psikopata bağladım hesaplıyorum yazıyorum flankaydirigubbakcemile3 çocuk da dedi aslı napıyosun sen bıdır bıdır ya üretim planlama mı yapıyosun napıyosun diyo kaydirigubbakcemile3 ahahaha bi güldüm heee üretim planlıyorum kas üretcem dedim aklinialirimsmile hıı sen diyet yapıyodun di mi kaç kilosun ki dedi bilmiyorumkismile diğer arkadaş da tehlikeli sularda yüzüyosun sorma dedialsanaalsanasmile bende onun üstüne kaç gösteriyorum ki dedim... ama alınmak yok söyleyince dedi çünkü ben süper kilo tahmini yaparım nokta atışı yaparım dediaklinialirimsmile bende yap yap dedim ne alıncam mal meydanda kaydirigubbakcemile3
-ımmmmmhhh 80 varsın sen valla dedi :1shok:
dalga geçme be dedim öyle bi ihtimal var da sanki dedim :bbo: vallahi taş çatlasa 83 flandır yani dedi kızma ama neyse flan yapmaya başladı çocuk da yazık fazla söyledim sanıyo onun için utandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim 97 kiloyum be ben ne 80 i eyvahedigeldismile çocuk yaklaşık 2 dk nah böyle kaldı :1shok::1shok:
yemin et diyooo vallahi sen 90 desen bile inanmam ben dedikaydirigubbakcemile2 abartma dedim sen özellikle yaptın dedim anacım sonra diğer kızların kilosunu tahmin etti hepsininkini vallahi nokta atışı yaptı tutturdu akannehir bi sevindim öyle olunca....zemuszemus aslı valla dedi hiç göstermiyosun ben şok oldum ne yalan söliim dediaklinialirimsmile
ayyyy bi sevindim bi sevindim zemuszemus
acayip gaza geldimmm 80 ler ben geliyorum Dikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt !!!:sm_cool::lepi:

cherry :)))) allah canını almasın nerene sakladın kız kiloları öyle:)

hadi bi yazıl spora kız süper olur! ya valla çitol bi kıvılcımladı benden sana, senden de başkalarına geçsin:))

saçım dökülüyordu da diyetten olur dedi bırakınca geçer dedi ama vitamin eksik etme dedi bakıcaz şimdi dökülmez azalcak mı?

anacım ne bileyim beyaz önlük giyiyorum ondan mı anlayamadı nedir kaydirigubbakcemile3 ama diğer kızlarda da vardı önlükaklinialirimsmile anamm bi mutlu oldum bi mutlu oldum ama çocuğun ağzı hala açık yazık dişleri çürücek fazla oksijendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman kıçımız rahat dursa başımız rahat durmuyo başımız rahat dursa kıçımız bu ne yahuuboshayallersmile bacım çok çeşitli ürün mürün de kullanma hee...

candy canım hemde ne kıymetli 12 sene çok uğraştık tüp bbk tedaviler herşeyi denedik olmuyordu bu naz kızım kendiliğinden geldi ablası allah kimseye aratmasın çok zor yani evet bizim için çok başka hayatımızın en mutlu günlerini yaşıyoruz 9 aydır hayatta en çok istediğim iki şey vardı kilo vermek ve anne olmak inşallah biri gerçekleştiki bu herşeye bedel zaten inşallah birgün zayıflarımda daha iyiye gidiyor ilaçlarını içince düzelir inşallah canım sağolŞeniz

cheryy pie işte suçluluk duyuyorum ben kkda takılacam diye çocuğu hasta ettim diyorum bak şimdi yine yanımda en iyisi ben kaçayım aklım burada onu uyutup öyle geleyim banada 90 ancasın diyorlar boyum uzun olduğu için bende göstermiyorum allahtan kimse inanmıyor 119 kilo olduğuma Şeniz

nası yani çeşitli ürün kız anlamadım ben:) vitamin kompleksi olduğu için baya karışık yani ne ararsan var içinde.kaydirigubbakcemile5

Yok artık düştü gözümden Volkan,çok popüler oldu..Bu ara küsüm ona..
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…