- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
oda olcek işşallahhhhhhhhhhhhh :sm_cool:
cnm o sıra forum da hemen herkes vardı baya bi kalabalıktıkkızlar kilo bildirimleri 12 den önce yapılması gerekmiyor mu ????
ben neden cezayılım kiiiii kafamçokkarıştı
çokçok geçmiş olsun guzumbu arada bir haftadır yoktum babam ameliyat oldu ordaydım biraz karışık bir hafta geçirdik ama kilo almadan atlattım.halbuki ne güzel başlamıştım :umursamaz: bu arada babamda fıtık vardı onu aldırdı şimdi çok iyi çok şükür.sonra ananem umreye gitti.herkes iyi bana kamyon çarpmış gibi oldum grip başladı bendede .annemlerin evi çok soğuk vede sobalı daha yeni atlatmıştım gribi ama yineledi hofff. heryerim ağrıyor dün akşam eve geldim resmen yürürken esen rüzgar bile etimi acıtıyordu ellerimi yüzümü zro yıkadım ilaç aldım 10 da oğlumu yatırdım sızdım kaldım olduğum yerde sabah sekisbuçukta kalktım ancak okumayı bitirdimde yazabildim kaydirigubbakcemile3 şimdi biraz daha iyiyim ama heryerim ağrıyor bütün kaslarım ve eklem yerlerim. çabuk geçer inşallah başında yakaladım uzun sürmez inşallah geçen seferki bir ay sürmüştü :1no2:bişey değil çocuğa geçmez inşallah o iyi maşallah şimdi bende iki güne toparlarım bence ilaç aldımmı iyi oluyorum birazda dinlendimmi bomba gibi olurum :lepi:
aminnnnnnnnnnnbu arada kilo veren herkesiiiiiiiiiii candannnnnnnnnnnnnn tebrik etmeyi unutttummmm :roflol:tebriklerrrrrrrrrrrr allah devamını getirsin inşallllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :sm_cool:
aynı ben:d
benim ablacım...:kedi: çok teşekkür ederim de belime kadar normal insan ebatlarındayım zaten kaydirigubbakcemile3 ondan aşağısı güliverin devler ülkesinde gördükleri gibi kaydirigubbakcemile3
bir ara oraya girip yazdım ben yayaa kıslarr ben şu aşağıda yazan 50 59 kilo beraber zayıflıyor topiğine bomba atacam varmısınızalsanaalsanasmile nerelerine zayıflıyorlarsa artıkınn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 haberlerr haberlerrr haberlerrr : bombalı saldırıyı üstlenen örgüt kk dan 90 kilo ve üzeri topiği oldu ve yaptıkları basın toplantısında 50 59 topiğinin açılma sebebinin 90 kilo ve üzeri topiğine hakaret olduğunu açıklamışlardır.bombalı saldırıyı düzenleyen tursari açıklamasında pişmanmısınız sorusuna hayır pişman değilim yine olsa yine yaparım cevabını vermiştir....
hoşgeldin cnmbeni de alın aranıza 118 kiloyum bebiş istiyorum polikistik over hastasıyım yönteminiz nedir?neler yapıyorsuz?
şimdi pc ye oturdum
birden belimde karnımda agrıı şilikk
ay ne fenalardayımm
nazar ettiniz bana boshayallersmile
regl olmuşum gözüm aydın kulaklarım manisa gözlerim dolar kulakalrım markk
ay ne eski bir espiriydi
bi güldüm sanırım
YURDUŞUM sağol canım.Eh şimdi diyetle cicim aylarındayız ondandır herhalde.Sende tekrar diyete başlayınca birden vericeksin 5-6 kilo ondan sonra hepbirlikte tepinmeye başlayacağız.Haftada 200 gr a sevineceğiz.Seni hala bekliyorum ben.Gerçi sağolasın hiç yalnız bırakmıyorsun ama diyetle beraber dön istiyorum.Lütfen ama ben istediği olmayınca kötü kız oluyorum......Öncelikle seni tebrik ediyorum, maşallah yani, sildin, süpürdün gidiyorsun, tüm arkadaşlarımla beraber kilo vermen daim olsun inşallah.opuyorumnanaktan
yaa kıslarr ben şu aşağıda yazan 50 59 kilo beraber zayıflıyor topiğine bomba atacam varmısınızalsanaalsanasmile nerelerine zayıflıyorlarsa artıkınn aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 haberlerr haberlerrr haberlerrr : bombalı saldırıyı üstlenen örgüt kk dan 90 kilo ve üzeri topiği oldu ve yaptıkları basın toplantısında 50 59 topiğinin açılma sebebinin 90 kilo ve üzeri topiğine hakaret olduğunu açıklamışlardır.bombalı saldırıyı düzenleyen tursari açıklamasında pişmanmısınız sorusuna hayır pişman değilim yine olsa yine yaparım cevabını vermiştir....
vaayyy eline sağlık herkese bir şey bulmuşsun he:) çok sağol düşündüğün içinopuyorumnanaktangunaydın canlarım nasılsınız bakalım....
ben var hergun sizinle olmaktan mutluyum...
mesela beyzacım komedyen..agzından bal damlıyo...
candycıgım nese kaynagım..şeker kız..
dilenci sıkı dost..
citol müdür..
zalimi bi var bi yok..titiz becerikli..
ambrosia gurbetteki akrabam..
yena guzel bir anne...
yagmurgözü o zaten yagmurgözlü acıların kadını...
cherry tatlım benım..
derin mutlulugu hak eden..
halleycıgım kesin kararlı....dansöz...
bonus bana çok masum geliyo..
nur arkadas kıymeti bilen...
kit cana yakın...
gamzeli onun emınım gamzesı cok yakısıyordur.
yurdusum beyzanın kankisi...
capries boyna sallıyo..kaydirigubbakcemile2
kimse kaldımı bakıcam şimdi..:uhm:.
canım yarın başlıyorum. sabah tavuk haşlıycam yağsız, otlarla yerim artık:) yanına ayran. akşam da light ton yerim. bi ayrıntısı yok yani yazdığım gibi. et, biraz süt ürünleri, ve domates salatalık marul biraz. o kadar:) sabahta et yerine 1 yumurta yiyebilirsin. ekmeksiz! :)
ayıp ettin şekerim sen ayrıntılarıyla müsait olunca bi paylaş benimle... düello, meydan savaşı, yağlı güreş ne istersen varım...naniknanik
bende bişiler ayarlasam yaa...:uhm:
:
"hastane önünde incir ağacı"nı mı göndericektin banayerimseniben valla volkan konak'ın duruşunu kişiliğini beğenirim ama sesi hitap etmiyor yenacım kızacak amakaydirigubbakcemile3 tabi sen gönderdikten sonra sevinirim o ayrı, düşünmen yeter bursacımŞenizAnam cebİr Ögretmenımı unutmusum nan.artık benı bÖlermıydı carparmıydı bılmem..denklem 404 yapıstırıcı daha uygun oldu...
Okul zamanımda mat.Ögr pek sevmezdım amma denklem sankİ onlardan farklı..
Namemse ne dİyİm oku oku bİtmez....
He tursarİ varya kızlar fıstık gıbı...
Guİde neden bılmem ama sana yazacak bİse bulamadım tatlım...senınle muhabbetımız olmadımıkı....
Radyonun lınkını yollayın bana bı gırım bakım...
Sİze volkan konaktan İstek yaparım belkİm...dİlencİ Özellıkle sana...
Şu sinirle iyi güldüm ya :roflol: bendeniz Mahsülat-ı Derya :asigim:
Nur ve dilenciii Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım :roflol: :roflol:
Derin,kızın nasıl oldu,iyileştimi..??
Geçmiş olsun tekrar,tam hastalık havası..bizde öyle bir kırıklık var ailecek hepimizde..:)
yok canım daha iyileşmedi antibiyotiğe başladık ama öksürüğü binebze azaldı yavrum uyuyamıyordu öksürmekten içim eriyordu
sağol canım sizede geçmiş olsun aslında ben evdeyim gitmiyorum soğuk diye ama geçen gün burada pc başında fazla kaldım hava güzel diye elektrikliyide açmadım hastalandı çocuk benim yüzünden
eveett gelelim havadislere;
çitol bir sözünle kalktım gittim spora yazıldım parasını verdim hemen de 1 saat yaptım:)) adam hemen mi diyo, hemen tabi dedim ne olcak:))
aletler tırt, ama iş görecek şeyler var. 15 dk yürüdüm, o aletten o alete bindim:) dedi şu kadar sayı yap falan, en son bi 15 dk daha hızlı yürüdüm. 1 saat 5 dk etti toplamda:) ilk günden yeter dedi.
saçım için vitamin olarak doktor pharmaton önermişti. o vitamini almamıştım daha önce pahalı diye. bugün aldım 38 tl! taş kırığı yerim artık bu ay sonuna kadar nası yetçek param bilmiyorum:) hem enerji yapçak hem de saçıma iyi gelecek bi taşla 2 kuş:)
yoruldum valla. eve de geldim bi tas hoşaf içtim hafif ama, elmalı falan şekeri de az.
böyleyken böyle işte. bakalım 1 ay sonunda nası olcak sıkılaşma kg verme işleri...
yok canım daha iyileşmedi antibiyotiğe başladık ama öksürüğü binebze azaldı yavrum uyuyamıyordu öksürmekten içim eriyordu
sağol canım sizede geçmiş olsun aslında ben evdeyim gitmiyorum soğuk diye ama geçen gün burada pc başında fazla kaldım hava güzel diye elektrikliyide açmadım hastalandı çocuk benim yüzünden
cherry :)))) allah canını almasın nerene sakladın kız kiloları öyle:)
hadi bi yazıl spora kız süper olur! ya valla çitol bi kıvılcımladı benden sana, senden de başkalarına geçsin:))
saçım dökülüyordu da diyetten olur dedi bırakınca geçer dedi ama vitamin eksik etme dedi bakıcaz şimdi dökülmez azalcak mı?
candy canım hemde ne kıymetli 12 sene çok uğraştık tüp bbk tedaviler herşeyi denedik olmuyordu bu naz kızım kendiliğinden geldi ablası allah kimseye aratmasın çok zor yani evet bizim için çok başka hayatımızın en mutlu günlerini yaşıyoruz 9 aydır hayatta en çok istediğim iki şey vardı kilo vermek ve anne olmak inşallah biri gerçekleştiki bu herşeye bedel zaten inşallah birgün zayıflarımda daha iyiye gidiyor ilaçlarını içince düzelir inşallah canım sağolŞenizCanım ne kıymetli şimdi yavrun senin için di mi? İçin gidiyo valla canı yanıy diye.. tamam elbetteki her anne öyledir ama derin başka yani kaç yıl sonra o kadar uğraştan sonra kavuşmuş yavrusuna kolay mı.. canım benim.. inşallah iyilrşirde bi ferahlarsınız rahat geçirirsiniz yazı..
:lepi::lepi: süpersinnnn... bende yarın gidip yazılcam inşallah kesin karar verdim :sm_cool:
bu arada hayırdır canım saçında ne var ki?:uhm:
ooyy kıyamam çok geçmiş olsun yaa... niye senin yüzünden olsun öyle deme bebekler hassas işte hemencik kapıveriyolar şifayı :ecrin_bebek: iyileşir inşallah çabucak yeğenimiz...olumunekankayizsmile
ayyy bide az önce başıma geleni anlatayım... bugün işyerindekilere bi haller oldu kaydirigubbakcemile3 iş arkadaşım var mühendis 82 li bi çocuk anamm bi havalı bi havalı tam tiki püüüüürttttkaydirigubbakcemile3 ben hesap makinesini aldım hesap yapıyorum şu kadar kilo versem yaza şu kadar olurum şuramdan bu kadar incelse şu olur flan psikopata bağladım hesaplıyorum yazıyorum flankaydirigubbakcemile3 çocuk da dedi aslı napıyosun sen bıdır bıdır ya üretim planlama mı yapıyosun napıyosun diyo kaydirigubbakcemile3 ahahaha bi güldüm heee üretim planlıyorum kas üretcem dedim aklinialirimsmile hıı sen diyet yapıyodun di mi kaç kilosun ki dedi bilmiyorumkismile diğer arkadaş da tehlikeli sularda yüzüyosun sorma dedialsanaalsanasmile bende onun üstüne kaç gösteriyorum ki dedim... ama alınmak yok söyleyince dedi çünkü ben süper kilo tahmini yaparım nokta atışı yaparım dediaklinialirimsmile bende yap yap dedim ne alıncam mal meydanda kaydirigubbakcemile3
-ımmmmmhhh 80 varsın sen valla dedi :1shok:
dalga geçme be dedim öyle bi ihtimal var da sanki dedim :bbo: vallahi taş çatlasa 83 flandır yani dedi kızma ama neyse flan yapmaya başladı çocuk da yazık fazla söyledim sanıyo onun için utandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim 97 kiloyum be ben ne 80 i eyvahedigeldismile çocuk yaklaşık 2 dk nah böyle kaldı :1shok::1shok:
yemin et diyooo vallahi sen 90 desen bile inanmam ben dedikaydirigubbakcemile2 abartma dedim sen özellikle yaptın dedim anacım sonra diğer kızların kilosunu tahmin etti hepsininkini vallahi nokta atışı yaptı tutturdu akannehir bi sevindim öyle olunca....zemuszemus aslı valla dedi hiç göstermiyosun ben şok oldum ne yalan söliim dediaklinialirimsmile
ayyyy bi sevindim bi sevindim zemuszemus
acayip gaza geldimmm 80 ler ben geliyorum Dikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt !!!:sm_cool::lepi:
anacım ne bileyim beyaz önlük giyiyorum ondan mı anlayamadı nedir kaydirigubbakcemile3 ama diğer kızlarda da vardı önlükaklinialirimsmile anamm bi mutlu oldum bi mutlu oldum ama çocuğun ağzı hala açık yazık dişleri çürücek fazla oksijendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman kıçımız rahat dursa başımız rahat durmuyo başımız rahat dursa kıçımız bu ne yahuuboshayallersmile bacım çok çeşitli ürün mürün de kullanma hee...
"hastane önünde incir ağacı"nı mı göndericektin banayerimseniben valla volkan konak'ın duruşunu kişiliğini beğenirim ama sesi hitap etmiyor yenacım kızacak amakaydirigubbakcemile3 tabi sen gönderdikten sonra sevinirim o ayrı, düşünmen yeter bursacımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?