Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın evlilik yildonumumuz sanirim 23 yıl oluyor :) o kadar çok sene olmuş ki şaşırıyorum artık :)
Ogleden sonra eşime hediye bakmaya cikicam yarın da bi yemeğe çıkarız tamam gayrı :)
Maşallah canım ne güzel ,yıldönümünuzu kutlarım çocuklarınla eşinle daha nice yillariniz olsun inşallah aminnn

İkinizede yeni bir çift alyans çok güzel olur bencede

O vakit patlat bir menü :))

Canım senin ismin nedir.? MAhsuru yoksa tabiii
Ne mahsuru olacak ,ismim Havva
Kız menü yazmak sıkıcı geliyor bana ama senin için yazayim
Sabah 10.30
İki bardak su,biri sirkeli,zercefilli
4 kayisi,3 ceviz,yarim portakal
Kiymali yumurta
Zeytin,peynir,bir tatli kaşiğı acuka
Ara kahve yaninda bir kurabiye,kombu cayi
Akşam 18.00 bir küçük tabak kıymalı ıspanak,haşlanmiş yoğurtlu brokoli salatası
Su 2 litre olmustur,icerim daha
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Olmuş mu ?

Şahane valla..
Afiyet olsun ..

Eşim alyans takmıyor artık..
Hiç sevmezdi zaten.. Saat dahil hiç bir takı sevmez asla...
İlk bir kaç yıl kullandı alyans, sonra takmamasına izin verdim..
Ay aynı benim eşim. O da hiç bir takiyi sevmez, gerci ben de sevmem,alyans ve küpeden baska. Küpeyide arada sirada takarim

18 ay sonra kilo alımı başlıyor..dikkat edilmedigi surece her şekil de kilo alımı oluyor. .
Kestirdim ömür boyu rahatım yan gelip yaticam istediğimi yiycem diye birşey yok
Bu ameliyatın amacı doğru ve ölçülü beslenmeyi yaşam şekli haline getirmek. Özetle hicbirsey kokten çözüm değil maalesef

Bugün menüm

Sabah 1 kase süzme mercimek

Çay’

Ara.3 kayısı

5 ‘siyah kuru üzüm

Öğlen. 6 .yk. Haşlanmış beyaz lahana

Yoğurtlu baharatlı salatası

Ara. Türk kahve.

Avuç içi çiğ fındık

akşam . 6 yk. kıymalı kuru fasulye

1 kase yoğurt

2 lt sıu

1 elma

çay

Afiyet olsun arzucum. .

s
Afiyet olsun arzucum. .
ağol canımm çok kötüyüm burnum ağzım tıkandı bu halde iki kere çarşıya dolmuşla gittim geldim telefonu bozulmuş adam bana telefon aldı diye hepsi tiribe girdi
gittim servise götürdüm 500 tl istedi kız diyor yok ben bunu kullanmam artk napiim ddm ben mi bozdum ddm yaptıcam kullancaksın ddm yeni aldık halbuki geçtiğimiz yaz ortası büyük oğlanın kızın tlf şu elma armalı olanlardan s. 6. tısı benim kine göz diktiker büyük oğlan pc var ama bu şey istiyor oyun pc leri varmış bu ne yaaa iyce şaşırdı bu çocuklar böle işte yenacım içimi döktüm sana

Çocuklar çok doyumsuz arzucum
Bir de mal kıymeti bilmiyorlar hiç. Benim kızda kaç kez bozdu telefonunu anlamıyorum nasıl oluyor...

Sadece seninkiler değil yeni jenerasyon hep öyle. .

Son düzenleme:
Çocuklar çok doyumsuz arzucum
Bir de mal kıymeti bilmiyorlar hiç. Benim kızda kaç kez bozdu telefonunu anlamıyorum nasıl oluyor...

Sadece seninkiler değil yeni jenerasyon hep öyle. .
evet yaa bak şimdi birbirimize girdik yine yok mal kıymeti yok akıl başa gelecek ama iş işten geçmese bariii

Slm kizlar
2 gundur giremedim emine hastaydi cumadan beri 2 gundur inatci atesi olmaya basladi dr gittik testler yaptik viral dedi yapacak tek sey atesi olunca dusurmek serum taktik damaryolunu cekmedim yanimda yatiriyorum simdi sayiklamaya basladi yime atesi yukselti ates dusurucu taktim serumla 6 saat atesi olmaz simdi insallah biraz uyuyabiliriz

Ayyy cnm cok gecmis olsun Allah sifa versin

Tesekkur ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…