Bence anne her halükarda gidiyo bunalıam :))
Slm kizlar
2 gundur giremedim emine hastaydi cumadan beri 2 gundur inatci atesi olmaya basladi dr gittik testler yaptik viral dedi yapacak tek sey atesi olunca dusurmek serum taktik damaryolunu cekmedim yanimda yatiriyorum simdi sayiklamaya basladi yime atesi yukselti ates dusurucu taktim serumla 6 saat atesi olmaz simdi insallah biraz uyuyabiliriz
Ayyy cnm cok gecmis olsun Allah sifa versin
Tesekkur ederim cnm
YENA masallah 23 yil... nice yillariniz olsun insallah dolu dolu yavrularinizla torunlarinizla...
Fikrimin ince gulunü yollamak isterdim ekleme kabiliyetim yok benim icin dinlersin canim
Bulamiyorum cok geçmis olsun canim ya inatci ateş cok can sıkıci damaryolunu cikarmamakla iyi yapmisin bizde yakin zamanda yasadik iki gece ust uste actirmistik ( insallah duser atesi cabucak annesi 4 saatte verilen ates disurucuyu 3 saate indirdigimiz olmustu dr tavsiyesiyle dusta yeterli gelmeyince.
Çok geçmiş olsun cnm inş.çabuk geçer
Yok güzelim iyi değil
Cahillikle Çok yanlışlar yapılıyor
Hem annede bunalıma giriyor
Ama halime yine Çok şükrediyorum ki problemli çocukluklar olmadılar
Tabi şimdi küçük çocuk telaşım Yok orası ayrı :)) en küçüğü 27 yaşında :)
Sen de benim gibi kızlar küçükken ateşli hastalıktan çok çekenlerdensin Allah yardımcın olsun canım,kuzuya da şifa diliyorum
Ayy salgın mı var canım acaba geçmiş olsun sizede bizde aynıyız bir ayı geçti öksürük bitmiyor küçük sürekli ateşleniyo calpol işe yaramıyor dolven verdim düşürdü antibiyotik fayda etmedi öksürük şurubu fayda etmedi doktora götürüyorum antibiyotik veriyo napıcamı şaşırdım
Geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.
canım Allah yardımcın olsun yavrunada rabbim acil şifa versin inşallah
canım seninde yavruna acil şifalar dilerim bende kalpoıdan çok dolveni tercih ediyordum o daha etkili
paranox fitil de kullanıyorum oda çok iyi geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
Geçmiş olsun canım. ..
Teşekkür ederim canım. Hemen dinliyorum zira bayildigim parçalardan biri. .
Ben kaçırmışım cnm sizede geçmiş olsunSağol canım tşk ederim
Geçmiş olsun canım. ..
Teşekkür ederim canım. Hemen dinliyorum zira bayildigim parçalardan biri. .
Canım sen ne güzel istikrarli bir hanimsin,yaptiğın işi ciddiye aliyorsun,valla bu topiğe emeğin çok. Allah razı olsun senden. Hepimizi gayrete getirmek için uğraşiyorsunÇoğunluk iyice boşladı burayı
Yarın inş.herkes ekside olur
Geçmiş olsun canim,bal,limon,zencefil benim kış çayım. Çok faydasını görüyorum.iyi akşamlar. yazamıyorum bu aralar. yorgun oluyorum ve de hasta oldum. üşütmüşüm. boğazım kötü
Insan herşeyi tam tamam yapınca nasıl kendinden emin oluyor değilmi :))Selammm
Bugün 45 dk tempolu,10dk oylesine yürüdüm,hava çok soğuktu,fazla kalamadim dişarida
Yemeklerimde kaçamak yapmadim,yarina hazirim
Çok geçmiş olsun cnm haftasonu dinlen iyiceiyi akşamlar. yazamıyorum bu aralar. yorgun oluyorum ve de hasta oldum. üşütmüşüm. boğazım kötü
Est.tatlımCanım sen ne güzel istikrarli bir hanimsin,yaptiğın işi ciddiye aliyorsun,valla bu topiğe emeğin çok. Allah razı olsun senden. Hepimizi gayrete getirmek için uğraşiyorsun
Geçmiş olsun canim,bal,limon,zencefil benim kış çayım. Çok faydasını görüyorum.
Aman mikroplar ölsün cnmİyi akşamlar
Ankara buz gibi Allah kimseyi soğukta bırakmasın
Ya sağolasin sayende Nurettin rençber dinlemeye başladim, koray avci da fena değil.birde YouTube nun mixlerini açiyorum iyi geliyorCanim ben karışık dinliyorum.
Mp3 te yerli yabancı her çeşit var.
Bazen yanıma almadığım da telefondan youtube den seciyorum o günkü ruh halime göre.
Örneğin bugün MFÖ ve Fikret kızılok dinledim :)
teşekkür ederim. yapmak lazım. şu an limonlu kabuk tarçın çayı içiyorum.Geçmiş olsun canim,bal,limon,zencefil benim kış çayım. Çok faydasını görüyorum.
saolasın. inşallah dinlenicem.Çok geçmiş olsun cnm haftasonu dinlen iyice
Bende aksine dışarda yürüyüşte sessizlik isterimYa sağolasin sayende Nurettin rençber dinlemeye başladim, koray avci da fena değil.birde YouTube nun mixlerini açiyorum iyi geliyor
Yarin içinde kur,'an cüzlerini sirayla başlayip, meallerini dinleyeceğim. Zamani iyi değerlendirmek lazım
geçmiş olsun canımiyi akşamlar. yazamıyorum bu aralar. yorgun oluyorum ve de hasta oldum. üşütmüşüm. boğazım kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?