Çok geçmiş olsun cnm inş.çabuk geçerSlm kizlar
2 gundur giremedim emine hastaydi cumadan beri 2 gundur inatci atesi olmaya basladi dr gittik testler yaptik viral dedi yapacak tek sey atesi olunca dusurmek serum taktik damaryolunu cekmedim yanimda yatiriyorum simdi sayiklamaya basladi yime atesi yukselti ates dusurucu taktim serumla 6 saat atesi olmaz simdi insallah biraz uyuyabiliriz
Yok güzelim iyi değilMefkurem masallah masallah erken yaşta buyuk sorumluluklar bende Yena gibi duşünuyorum... ayri bir yetenek 3 cocugu kucuk yasta yetistirmek belki de en guzeli...
Sen de benim gibi kızlar küçükken ateşli hastalıktan çok çekenlerdensin Allah yardımcın olsun canım,kuzuya da şifa diliyorumSlm kizlar
2 gundur giremedim emine hastaydi cumadan beri 2 gundur inatci atesi olmaya basladi dr gittik testler yaptik viral dedi yapacak tek sey atesi olunca dusurmek serum taktik damaryolunu cekmedim yanimda yatiriyorum simdi sayiklamaya basladi yime atesi yukselti ates dusurucu taktim serumla 6 saat atesi olmaz simdi insallah biraz uyuyabiliriz
Ayyy cnm cok gecmis olsun Allah sifa versin
Tesekkur ederim cnm
Ayy salgın mı var canım acaba geçmiş olsun sizede bizde aynıyız bir ayı geçti öksürük bitmiyor küçük sürekli ateşleniyo calpol işe yaramıyor dolven verdim düşürdü antibiyotik fayda etmedi öksürük şurubu fayda etmedi doktora götürüyorum antibiyotik veriyo napıcamı şaşırdımSlm kizlar
Tesekkur ederim cnm
Bence anne her halükarda gidiyo bunalıam :))Çok geçmiş olsun cnm inş.çabuk geçer
Yok güzelim iyi değil
Cahillikle Çok yanlışlar yapılıyor
Hem annede bunalıma giriyor
Ama halime yine Çok şükrediyorum ki problemli çocukluklar olmadılar
Tabi şimdi küçük çocuk telaşım Yok orası ayrı :)) en küçüğü 27 yaşında :)
Geçmiş olsun, Allah şifa versin canım.Slm kizlar
Tesekkur ederim cnm
Sağol canım. Gayret ediyorum inşallah gayretlerimiz boşa çikmaz. Hepimiz icin saglik,mutluluk diliyorum. Birlikte başaracağiz
canım Allah yardımcın olsun yavrunada rabbim acil şifa versin inşallahSlm kizlar
Tesekkur ederim cnm
canım seninde yavruna acil şifalar dilerim bende kalpoıdan çok dolveni tercih ediyordum o daha etkiliAyy salgın mı var canım acaba geçmiş olsun sizede bizde aynıyız bir ayı geçti öksürük bitmiyor küçük sürekli ateşleniyo calpol işe yaramıyor dolven verdim düşürdü antibiyotik fayda etmedi öksürük şurubu fayda etmedi doktora götürüyorum antibiyotik veriyo napıcamı şaşırdım
Sağol canım tşk ederimcanım Allah yardımcın olsun yavrunada rabbim acil şifa versin inşallah
canım seninde yavruna acil şifalar dilerim bende kalpoıdan çok dolveni tercih ediyordum o daha etkili
paranox fitil de kullanıyorum oda çok iyi geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
YENA yürüyüş muziği için ne onerirsin. Birazdan hastaneye gideceğim, ultrason çekilecek tiroid için.yürüyerek. 25-30 dk surer,donuşte de yürürüm yolu uzatarak. Bugünkü yürüyüşümü yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?