Pastırmalı yumurta yiyebilirsin cnmBugun kokotav yemedim acili ekmek yemedim peynirli pide yemedim pastirmali yumurta yemedim hamur kizartmasi yemedim tirnak pide yemedim bu nasil bir zulumdur. Neyseki evin yarisi bosaliyor bugun umarim tehlikeler azalmistir.
Sadece 1 kasik sarimsakli kofte 1 kase sehriye corbasi 2 kasik kurufasulye
Dip not ailem de protein sevmeyenlerden hep hamurisi karbonhidrat bol manti
Okurken tüylerim diken diken olduSagol canim anneannem o kadar kiymetli ki benim icin onunla birlikte ne isterse yaparim kahve iceriz bana fal bakti bir yerden sana para gelecek dedi kismetlisin dedi sonra kalkti harclik verdigeyik yaptik gulduk sobra herkea kahve fincani ile siraya girdi bize de para gelecek mi diye
Kucukken benimle evcilik oynardi masal anlatirdi simdi de saclarimi tarar orer birlikte onun sevdigi seyleri izleriz bana anlatir birazdan cay yapcam beraber icevegiz. Ama hasta alzaimer ve gun gun ilerliyor duygusal konusmalar geciyor aramizda onu hep hatirlamam icin kalici birseyler almami istedi cok duygusaldik sabah hala etkisi ustumde yakinda beni hatirlayamayacak bu beni olduruyor
Cok zor bir hastalik kardesi 4 yil once vefat etti ayni hastaliktan o da tum torunlarina ve bana atki isledi o kadar kiymetli ki onun cok torunu vardi ama en guzeli benimkiOkurken tüylerim diken diken oldu
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
evet yenacım. boğaz enfeksiyonu. iltihap da var. kahvaltıdan sonra aferin içmiştim. öğlen bir uyuttu beni anlatamam. şimdi de 1 tane daha içicem.Geçmiş olsun canım. Gribal enfeksiyonmu
Islerimi ayarliyim listeyi yaparim ins.
tatlım direk diyet yapmasanız bile anne oğul sağlıklı besinler tüketin. sen annesin. sen ne pişirirsen çocuk onu yer. evde sürekli makarna pilav çikolata şeker tatlı çeşitleri olursa çocuk da sen de onu yersiniz.Buraya yazamadim sanirim bende bazen nereye yazdigimi yazacagimi sasiriyorum.
Oglumunda kilo sorunu var biliyosunuz.
Ben zaten bu ara iyi degilim birde onun bir iki mesajini okudum iyice moralim bozuldu.
Dalga gecmis bazi arkadaslari anne olarak zoruma gitti.
Tamda tatile denk gelince dedim bi baslangic yapsin evde toparlasin alissin iki hafta.
Denedim ama olmadi. Sozde ikna olmustu kabul etmisti ama yok zamani degilmis.
Kas yaparken goz cikarmamak icin erteledim yine napayim.
Yaza kaldi artik.
Ben kendim irade gosteremezken ondan nasil bekliyim...
Geleyim bana kilo korumayi iki haftadir biraktim kilo alma kismina gectim.
Bir şuursuzluk uzuldugu halde yemeler geri geldi.
En basa donmedim belki ama kendi icimde de gorunen durumda da iyi bi yerde degilim.
@nisan34 da demis hevesmi yok nedir bende anlamiyorum.
Gecici bir donemdir diye dusunmekten baska bisey gelmiyor elimden.
Kalici olamaz cunku.
Sagol canim anneannem o kadar kiymetli ki benim icin onunla birlikte ne isterse yaparim kahve iceriz bana fal bakti bir yerden sana para gelecek dedi kismetlisin dedi sonra kalkti harclik verdigeyik yaptik gulduk sobra herkea kahve fincani ile siraya girdi bize de para gelecek mi diye
alzaimer zor hastalık ve üzücü. ama geciktirmek için bazı alternatif çözümler var. mesela omega 3 ve B12 gibi. anneanneler özel oluyor ve daha çok seviliyor. benimki rahmetli oldu 6 yıl önce. yokluğuna hala alışamadık. aile yaşlılarıyla güzel. çok dua et çakılım. Rabbim yardımcısı olsun.Kucukken benimle evcilik oynardi masal anlatirdi simdi de saclarimi tarar orer birlikte onun sevdigi seyleri izleriz bana anlatir birazdan cay yapcam beraber icevegiz. Ama hasta alzaimer ve gun gun ilerliyor duygusal konusmalar geciyor aramizda onu hep hatirlamam icin kalici birseyler almami istedi cok duygusaldik sabah hala etkisi ustumde yakinda beni hatirlayamayacak bu beni olduruyor
Ah canım kiyamam,Allah sifa versin anneannene, inşallah çok ilerlemez,sizi unutacak hale gelmez hastaliği. Güzel anilar biriktirin sizi hatirlatacak. Allah uzun ömür versin sizlereSagol canim anneannem o kadar kiymetli ki benim icin onunla birlikte ne isterse yaparim kahve iceriz bana fal bakti bir yerden sana para gelecek dedi kismetlisin dedi sonra kalkti harclik verdigeyik yaptik gulduk sobra herkea kahve fincani ile siraya girdi bize de para gelecek mi diye
Kucukken benimle evcilik oynardi masal anlatirdi simdi de saclarimi tarar orer birlikte onun sevdigi seyleri izleriz bana anlatir birazdan cay yapcam beraber icevegiz. Ama hasta alzaimer ve gun gun ilerliyor duygusal konusmalar geciyor aramizda onu hep hatirlamam icin kalici birseyler almami istedi cok duygusaldik sabah hala etkisi ustumde yakinda beni hatirlayamayacak bu beni olduruyor
2 yıldır geciktirici kullanıyoruz 12 çeşit ilacı var allahım inşallah benim çocuğumu görmeyi nasip eder kucağına verebilirim çok istediğim bir foto düşüncem var asıl benim için ani o olacak 4 kuşak.tatlım direk diyet yapmasanız bile anne oğul sağlıklı besinler tüketin. sen annesin. sen ne pişirirsen çocuk onu yer. evde sürekli makarna pilav çikolata şeker tatlı çeşitleri olursa çocuk da sen de onu yersiniz.
çocuklar bu konuda daha hassas oluyor.
ben kendime diyet yapıyorum demiyorum. sağlıklı besinler tüketmeye çalışıyorum. gerçekten de öyle. arada karbo gidiyor. ama hemen ertesi gün ona göre yiyorum. ya da bir sonraki öğünde.
mesela dün akşam kıymalı sebzeli makarna yedim. haftasonu diye ve canım çok istemişti. yanında biraz ayran içtim. ardında da 1 kupa tarçın çayı. ama bugün tüm gün normal yedim. tek sorun hasta olduğum için spor yapamıyorum. hareketsizim. dengelersen kilo veremezsen bile en azından sabit kalırsın. artı olmazsın. inana sabit kalmak bile mutluluk.
en güzeli eve cısss almamak ve yapmamak. ha illa abur cubur yenmek isteniyorsa alternatif şeyler yapmak.
alzaimer zor hastalık ve üzücü. ama geciktirmek için bazı alternatif çözümler var. mesela omega 3 ve B12 gibi. anneanneler özel oluyor ve daha çok seviliyor. benimki rahmetli oldu 6 yıl önce. yokluğuna hala alışamadık. aile yaşlılarıyla güzel. çok dua et çakılım. Rabbim yardımcısı olsun.
Amin canım allah gençleri EsirgesinAh canım kiyamam,Allah sifa versin anneannene, inşallah çok ilerlemez,sizi unutacak hale gelmez hastaliği. Güzel anilar biriktirin sizi hatirlatacak. Allah uzun ömür versin sizlere
Çok güzelmiş. Aklimizda olsun bizimdeEki Görüntüle 2102323
Bu tarz bir foto yaptırmak istiyorum yıllardır isterim
Gecmiş olsun,Allah şifa versin canim.evet yenacım. boğaz enfeksiyonu. iltihap da var. kahvaltıdan sonra aferin içmiştim. öğlen bir uyuttu beni anlatamam. şimdi de 1 tane daha içicem.
Dört kuşak birarada tek bir fotodaÇok güzelmiş. Aklimizda olsun bizimde
Seninki de mi öksürüyor canım ya kuçugu uyuttum öksürükten uyandı kustu kuzum şimdi koynumda halaoksutuyo ara ara buyukte inliyor bakalım nasıl geçecek gecemiz inşallah düzelir hepsi rahat rahat uyurlar
Bulamiyorum , syns geçmiş olsun kuzulara,Allah şifa versin.
@Bonus senin kuzu da iyiki doğmuş, hayırlı, sağlıklı ,mutlu uzun ömrü olsun.
@YENA doktora sordum k2 ye gerek yok ,damla yeterli dedi. Bence doktorlar da fazla bilmiyor bu konuları. Benim de evde n.. life k2d3 takviyesi var,onu kullaniyordum,bitene kadar devam edeceğim,sonra damla. Kafalarimiz iyice karıstı, sağlıklı yaşiyoruz sitesini takip ediyordum,çoğu şeyi değiştirdiler onlarda, kime inanacağimizi şasirdik.
İyi geceler Allah rahatlık versin. Mutlu haftasonlarınız olsun
Geçtiğimiz hafta bende fena grip atlatım öksürükle burun akıntısı hala devam ediyor
Hasta olan arkadaşlara ve yavrularına geçmişler olsun
@Bonus küçümenin doğumgünüsü kutlu olsun sağlıkla daha nice yaşlara canım
Bu Gece dananın kuyruğu koptu
Durduk yere bir sürü sorun çıkarttı efelendi bağırdı.
Bende dayanamadım bağıra bağıra ağladım.
Eşim hem babasının gönlünü almaya çalıştı hem beni korudu.
Hiçbir şeyden çekinmeden içimden ne geliyorsa söyledim. Bastonu aldı üzerime doğru geldi.
Bende mantomu giydim ben gidiyorum dedim.
15 yaşından beridir ömrümü tükettim. Hayatımı size ipotek ettim bilmediniz. Bundan sonrada bilmezsiniz dedim.
Sizinle uğraşacağına anamı alır otururum. anama bakar hayır duasını alırım dedim.
Aldım telefonu kardeşimi arıyorum gelir beni alır dedim.
Ödü koptu.
Eşime tut gitmesin bize kim bakıcam diyo
Oda sen ne istiyorsun dedi.
Bu kadın hergün üç dört çeşit yemek yapıp önüne koyuyor.
Hergün senin çağırdıklarını ağırlamak için ayak üstünde duruyor vs vs dedi.
Eşim çıkart mantonu dedi.
Geçtim yatak odasına
Kp Peşimden geldi yağ çekmeye başladı.
Benim elimden gelen bu kadar dedim.
Daha iyisini yapacak varsa buyursun yapsın dedim.
Benim bundan fazla yapabileceğim tek şey çekip gitmek dedim.
Baya hizaya geldi bir süre sorun çıkartmaz inşallah.
Bu hafta izinde eminim daha güzel eksi gelecektir çakılım
Haftaya 8 ler gelecek inş.tatlım
Maşallah cnm ne güzel gitmiş devamı gelsin inş.
Çok güzel hasibecim
Gelmiş Gelmiş olsun cnm
Şu 120 lerden bi kurtulsan
Vayyy arzu durmuyorduuu
Dikkat et 90 lar kapıya dayanmış asum
Sağlıkla gidip dönsün inş.cnm
Kolay gelsin
100 lerden iyice uzaklaşıyon daficim ne güzel
Bakkk hele 1.3 eksiyide beğenmezmişş :))
Her hafta bu civarda verdiğini düşünsene cnm
Ayda kaç kilo yapar
Demekki spor hemen etkisini göstermiş
Inş. Haftaya eksiler gelir cnm
Bu son olsun diyoruz ama....
8 lere çıkmadan eve geri dön inş.mavişim
Maşallahın var yenacım kilona göre çok güzel
Vayyyy hem eksi güzel hemde 8 ler gelmişşşş
Nisannnn kızıyorum ama artık tatlım
Daha ne kadar yukarı çıkmak istiyosun
Nihauettt beklenen 7 ler gelmişşş
Hoşgelmişşş
Geçmiş olsun asum
Bulamiyorum yuksek ateş israri 4 5 gun suruyor kac gun oldu canim dun dr a gidebildiniz mi?
Biliyorum cnm alzheimer nasıl olurCok zor bir hastalik kardesi 4 yil once vefat etti ayni hastaliktan o da tum torunlarina ve bana atki isledi o kadar kiymetli ki onun cok torunu vardi ama en guzeli benimkicok zor bir hastalik duygusal olarak zorluyor herseyin hayirlisi olsun olumun bile.
Iyi değilsen rapor al cnm hasta hasta işe gitmeevet yenacım. boğaz enfeksiyonu. iltihap da var. kahvaltıdan sonra aferin içmiştim. öğlen bir uyuttu beni anlatamam. şimdi de 1 tane daha içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?