Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pastırmalı yumurta yiyebilirsin cnm
Yanında ekmeği abartmazsan sorun olmaz
Pro sebze salatadan korkma

Okurken tüylerim diken diken oldu
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Okurken tüylerim diken diken oldu
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Cok zor bir hastalik kardesi 4 yil once vefat etti ayni hastaliktan o da tum torunlarina ve bana atki isledi o kadar kiymetli ki onun cok torunu vardi ama en guzeli benimki cok zor bir hastalik duygusal olarak zorluyor herseyin hayirlisi olsun olumun bile.

Islerimi ayarliyim listeyi yaparim ins.
tatlım direk diyet yapmasanız bile anne oğul sağlıklı besinler tüketin. sen annesin. sen ne pişirirsen çocuk onu yer. evde sürekli makarna pilav çikolata şeker tatlı çeşitleri olursa çocuk da sen de onu yersiniz.

çocuklar bu konuda daha hassas oluyor.
ben kendime diyet yapıyorum demiyorum. sağlıklı besinler tüketmeye çalışıyorum. gerçekten de öyle. arada karbo gidiyor. ama hemen ertesi gün ona göre yiyorum. ya da bir sonraki öğünde.

mesela dün akşam kıymalı sebzeli makarna yedim. haftasonu diye ve canım çok istemişti. yanında biraz ayran içtim. ardında da 1 kupa tarçın çayı. ama bugün tüm gün normal yedim. tek sorun hasta olduğum için spor yapamıyorum. hareketsizim. dengelersen kilo veremezsen bile en azından sabit kalırsın. artı olmazsın. inana sabit kalmak bile mutluluk.

en güzeli eve cısss almamak ve yapmamak. ha illa abur cubur yenmek isteniyorsa alternatif şeyler yapmak.

alzaimer zor hastalık ve üzücü. ama geciktirmek için bazı alternatif çözümler var. mesela omega 3 ve B12 gibi. anneanneler özel oluyor ve daha çok seviliyor. benimki rahmetli oldu 6 yıl önce. yokluğuna hala alışamadık. aile yaşlılarıyla güzel. çok dua et çakılım. Rabbim yardımcısı olsun.

Ah canım kiyamam,Allah sifa versin anneannene, inşallah çok ilerlemez,sizi unutacak hale gelmez hastaliği. Güzel anilar biriktirin sizi hatirlatacak. Allah uzun ömür versin sizlere

2 yıldır geciktirici kullanıyoruz 12 çeşit ilacı var allahım inşallah benim çocuğumu görmeyi nasip eder kucağına verebilirim çok istediğim bir foto düşüncem var asıl benim için ani o olacak 4 kuşak.

Gelelim bugünün menusune

13.00

1 kaşık sarımsaklı köfte
1 kase Şehriye çorbası
2 kaşık Kurufasulye

Saat 15.00
2 kaşık sarımsaklı köfte
Avuç içi tırnak pide Adanaya geldiğim belli olsun yemeden olmaz
1 ısırık acili ekmek
2 kupa çay

Saat 19.30

Ev boşaldı annem anneannemle başbaşa kaldık normale döndüm

1 tabak karnabahar yemeği
Kibrit kutusu çavdar ekmeği
2 kaşık yoğurt
2 kaşık Kurufasulye

Tüm gün bolca Türk Kahvesi mis gibi içen adam çok oh ne güzel

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız soran herkese tşk ederim eve geldik düzeldi evde hava vermeye devam edicez 3 gun ama ailecek hastalanmışız babamızda dahil bir kaç saat uyuduk kalktık herkes inliyordu:))
Kuzulatınıza dikkat edin çok fena salgın varmış hastane tıklım tıklım bide doktor 10 gun sonra başka birşey için 20 gun sonra başka birşey için geliyo çocuklar çok dikkat edin dedi

Menumude veriyim pek menu gibi degil ama
Cumartesi
Sabah
3 sigara böreği
Bir kaç çatal patatesli yumurta
Oğle
Çeyrek ekmek yedim tavukla
Sonrasında hiç birşey yemedim
Bugün de hastane çıkışı
Bir kase mercimek çorbası
3 dilim de pide yedim epey bozdum amma velakin yemin ettiğim için çikolata bisküvi falan yemedim yoksa ooooo hastanedeyim zaten der stok yapardım şimdi evde de herkes yedi ve ben yemedim eşim kaç günlük. Yemin diyo veriyim kilo da görsün ayyyhh gene çok konuştum

Iyi geceler kizlar

Seninki de mi öksürüyor canım ya kuçugu uyuttum öksürükten uyandı kustu kuzum şimdi koynumda halaoksutuyo ara ara buyukte inliyor bakalım nasıl geçecek gecemiz inşallah düzelir hepsi rahat rahat uyurlar

Gecmis olsun cnm sizede hastanede ne yaptiniz nasil gecti biraz daha toparlayabildi mi

Yesekkur ederim cnm

Tesekkurler cnm.
Senin icin 120 olmus diyorlar bak

Degerini anlamistir insallah ablacim. Allah sana bol bol sabir versin

Ayy tesekkur ederim cnm ama benim eksi bildirme nedenim malesef diyet degil bulantilarim cnm hicbir sey yemek istemiyor sirf birsey yemem gerektigi icin yiyorum

Bulamiyorum yuksek ateş israri 4 5 gun suruyor kac gun oldu canim dun dr a gidebildiniz mi?

Eminenin 1 hafta zeynebin 5 gun atesi oldu dun dr gittik antibiyotik basladi bugun biraz daha iyiler cok sukur ateslerinin araligi acilmaya basladi biraz insallah yrn daha iyi olurlar

Biliyorum cnm alzheimer nasıl olur
Benimde kimi gittiğim yaşlılarda vardı
Sorduğu herşeye bıkmadan cevap vermek gerekiyor bide sakinlik çok önemli
Bu durum kimilerini çok agresif yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…