Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin yerini sıcak tuttuk gel hemen

Hosbulduk cakilcim

Hosbulduk canim,aslinda buralarda yokken birsey yaptigim söylenemez,zor ve sIkIntili günler yasadim hal böyle olunca depresyon ve melankoli hal kacinilmaz oldu ama daha iyiyim sükür..
Suan aldigim kilolari verip yepyeni umutlarla yarim biraktigim saglikli beslenme maratonuma devam etmek istiyorum,zira kilo almak mevcut sIkinti ve sorunlarin artmasina sebep oluyor,en azindan ben öyle düsünüyorum,kilo aldikca daha cok mutsuz oluyorum cünkü..

Sen nasilsin?neler yaptiniz ben yokken:)

Gecmis olsun iki gözüm
Taze zencefil cayi ic bol bol,doktorlar zencefilin bircok agri kesiciden daha etkili oldugunu söylüyor burda,rahatlatir en azindan..Allah sifa versin tez vakitte.

Merhaba hanimlar

Sanki Ametist gordum hosgeldin

Evt iyi olurdu etrafimda diyet spor ugrasan yok

Daha iyi olmalarina sevindim asabiyetine ne desem bilemedim bizde yasadigimiz icin o durumlari.

Hosbulduk canim

Elifff hoşgeldin bebeğimmm
2 gündür yoğundum yazamadım
Anlat hele ne yaptın ne ettin
Can alıcı soruyu sorayımmı

Mefkureemmm

Hosbulduk canim,inan hicbir sey yapmadim kuzum yaa bildigin kisir döngü isteCan alici soru:) kilo aldim evet ama ne kadar aldigimi bilmiyorum tartilmaya korkuyorum
3-5 gün detox yapip öyle tartilasim var ama mevcut durumumu 3-5 günlük detox da kurtarmayacak sanirim..

Şimdi aldıklarına değil vereceklerine odaklanıyoruz tatlıcım
Zaten kaçamak olmayınca başlangıçta çabuk gidecek
Şu an için detoksa falan girme derim
Insan çok yemeğe alışınca birden detoks çok ağır geliyor ve bozuyusun buda iyice umutsuzluğa düşürüyor
Sen cuma tartıl
Söz kızmıcaz :)))
Bi bismillah diyelim arkası gelecek zaten
Ama baştanda çok azaltma
Dediğim gibi sadece kaçamak olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…