Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

3 sene önce dukan diyetiyle ideal kiloma kavuşmuştum.Bırakınca ve üstüne ilaçlar 20 kilo olarak geri aldım.diyete başlayıp 1 hafta sonra bırakıyorum.irade sıfır.Siz bana bir yol çizseniz mesela size duacı olurum

Iyi geceler

Gribim ilerledi sinuzit oldu cok agri yapti gecmek bilmiyor hala gelemedim.
Sabah dr gittim ilaclarimi aldim bekliyorum gecmesini.
Yuzumun her yeri agriyo baş göz diş... hicte boyle olmamistim.
Kahvaltidan beri bisey yemedim yiyesim yok dişlerimin agrisindan yiyemiyorum

çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim bonuscannn

Geçmiş olsun canım dişini fırçala bol bol ben grip olunca dişlerine falan iniyo gibi oluyor fırçalayınca diş diplerime rahatlık geliyor ağrısı geçiyor dene bir sabaha birşwyin kalmaz umarım

Ben de menu veriyim halim yok diyet gibi olmadı pek
Sabah bir buçuk yumurtalı ekmek yedim
Öncesinde bir parça kek vardı yedim
Öğlen akşam bir oldu makarna yedim bir tabak
Saat 2 de
Eşim gelince de salata yedim azcıkta meyve yedim hiç diyet menusu olmadı kek makarna falan yarın daha dinç olup yaparım umarım
İyi geceler hepinize

Günaydın hanımlar
Nasılsınız
Hasta varsa geçmiş olsun
Darda olan varsa allah yar ve yardımcı olsun
Benım gıbı artı tırmanışında olanlara sabır dılıyorum
Dün endokronolojıde randevum vardı
Bayagı bır konuştuk ve sonuç olarak
Troıd
Hormonlar kı 35 yastan sonra kılo vermede sorun olurmus
Kan sekerı
Insılun dırencı gıbı testler ıcın bir pzt randevu verdı
Öte yandan gecem cuma tartıya küskünlüğümü yemekten cıkardım tartının haberı oldumu yok
Pıs tartı hala bıyık altı sırıtıyor
Neyse bız soguk yağışlı bır München sabahında yavaştan okula doğru yol alalım
Burayada kocaman bır sevgı bırakalım

Dün öyle olmuş bugün daha iyi olur saat 2 den sonra salata ve meyve yemişsin gayet iyi olmuş

Hep öyle oluyor işte verdiğimiz kilolar kapının diğer tarafında bizim gevşememizi ve iradesizliğimizi bekliyor. Azıcık açık kapıyı buluncada hoop hemen geri geliyor ...

Bende geçmişte 40 kilo vermiştim fazlasıyla geri aldım son 2 senede yine 40 kilo verdim bu seferde 20 sini geri aldım. şu aralar bende kendime bir çeki düzen vermeye çalışıyorum. Bir hafta dikkat ediyorum eksi bir oluyorum diğer hafta salıyorum kendimi +2 oluyor ....

Beslenmede protein ağırlıklı beslenmek iyi oluyor fakat bu benim için dukan değil. Karatay listelerini de yapamıyorum ki sağlıklı aslında ben diyetisyen listelerini seviyorum ...

Takımlara katılsan sanki daha iyi yönlendirirler seni bak burda 9. Takım kaptanı var Mefkurem var düşünebilirsin

rapunzel77 canım Beynen dıyete hazır degılsın o nedenle başla boz gıbı bır gırdaptasın
Motıvasyonunu sağlayacak bır tema bulman lazım
Özel bır gün
Sık bır elbıse
Sana şişko dıye bırıne gününü gösterme
Yaz gelıyor vs gıbı kuvvetlı ıstegının olacağı sebep bul
Sonra bır gün belirle
1 subat
Bu salı
Haftaya su gün gıbı
Ve bu tarıhı sureklı tekrarla kı beyın ı güne kendını hazırlasın
Hey gün şu kadar gün kaldı bıttı yenıden bomba gıbı gelecegım de
Sonra otur sana yaramış güzel bır lıste oluştur
Spor vıdeolarını ızle ve su gün yapacağım dıye beynını sartlandır
Ve o gün başla
Beynın zamanla hazırlandığı ıcın kolay olur ınsallah

berilce canım ne güzel anlatmışsın tıpkı benim kendimi hazırladığım gibi haftalar öncesinden hazırlamıştım bende beynimi tarih belirledim şu gün başlıcam ddm tabi başladıktan sonea bocaladım ama çok şükür yap boz yap boz zamanla herşey rayına oturuyor beyinde bitirmek çok önemli beyni hazırlamak çok önemli haklısın canım

Slm kizlar
2 gundur agzimin tadi yok sanki agzimda pas tadi var midemi bulndiriyor buda 2 gundur aksamlari sadece peynir ekmek yedim

Evet cnm ya dr viral dediilk basta antibiyotik vermedi ama sonra kotu olunca basladik emine toparladi cok sukur zeynep sanki ustune bir daha grip oldu gibi dun burnu akiyordu hep hafif atesi devam ediyor ama huylari her hasta olduklarinda oldugu gibi degisti hele zeynep bi asabi bi asabi sorma telefonla oynuyordu sarji bitti yarim saat agladi bakdaktan su iciyordu yanlislikla ustune doktu 20 dk agladi komsular cocugu dovuyorum zannedecek vallahi

Aslında beyın aç
O çaklıtı çuklutu da o istıyor
Tabıkı nefs denen bır sebebımız var bozuyor olabılırız yeteri bozdumuz kadarıyla bırakıp yola devam etmeyı bılelım
Dıyette 3 yas sınıfı gıbıyız
Gerılesekte donem donem hep ilerı gıdecez ıstek bıtmedıkce

Merhaba hanimlar

Sanki Ametist gordum hosgeldin

Keşke komşu olsak ben senin pesini birakmaz zorla gotururdum yüzmeye dietisyene asardim da dolabına diet listesi birakmazdim kacamazdin o zaman

Evt iyi olurdu etrafimda diyet spor ugrasan yok

Daha iyi olmalarina sevindim asabiyetine ne desem bilemedim bizde yasadigimiz icin o durumlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…