Cevap için teşekkür ederim .Guruptakiler nasıl hareket ediyor.Yani benim yapmam gereken sadece burayı takip etmek mi?yoksa belli diyet listeleri veriliyormu?Hoşgeldin asla veremiyorum deme düzenli beslenip, suyunu, yeşil çayını, sporunu eksik etmesen verirsin çok düzenli yol alıp düzenli kilo veren arkadaşlar var. kolay gelsin
Beni örnek alma ama ....
Ne akılı kadınım nasıl kilo verileceğinide biliyorum ay :)
Burda günlük kilo verme adına beslenme ve sporumuzu paylaşıyoruz. herkes kendine özel beslenme şeklini uyguluyor. Karatay uygulayan var. diyetisyen konturolünde olup listelere uyanlar var ..... vsCevap için teşekkür ederim .Guruptakiler nasıl hareket ediyor.Yani benim yapmam gereken sadece burayı takip etmek mi?yoksa belli diyet listeleri veriliyormu?
Kilosu var canım yaptığı sporu engelliyor. boyu 1.80 e yakın kilosuda 100 vardır tartılmıyor, gerçi göbeği filan Yok bacakları kalın, bakalım bu günlerde dikkat edicek başarılı olur umarım .Kızının yaşı boyu kilosu kaç canım genç irisidir şimdi o belki çok değildir kilosu
Evet Adanalıyim ailelerimiz burda gerçi bizim aile karışık anne tarafım Çerkez babamlar muhacir 4 büyük ata başka yerlerden gelip Adanaya yerleşmişler ben de burda dogmusum. Annem çalıştığı için annemin annesi babamın babası ile çok adım var çok kıymetli anılar. Benim çocuğum olursa sadece anneannesi olacak teyzesi dayısı olmayacak keşke o da tatsaydi benim anilarimi neyse memleket beni duygusal yapıyor cuma mezarliklara gidebilirim yakışıklı babamı gorim dedikodu yapimHayirli geceler
cakil80 öyle duygularima dokunacak paylasimlarda bulunmuşsun ki... cocuklugumu rahmetli anneannemle olan gunleri hic unutmuyorum.
Tatilde esinle yasadigin sorunun mutlulukla çözülmesine sevindim.
Sen izmire gitmemismiydin ben seni izmirli dusunuyordum. Adanadasin sanirim msjinin birinde okudum
74FRIDA canim ya bak kizinda da kilo sorunu varmiş hadi su isi ana kiz halledin.
Cogunuz evde ne piserse cocuk onu yer demisiniz ya ben evde onu basaramadim. Sebzeyle salatayla hic arasi yok ve mumkun oldugunca evde salata ve sebze yemegi yapiyorum.( ben yiyorum
Keşke komşu olsak ben senin pesini birakmaz zorla gotururdum yüzmeye dietisyene asardim da dolabına diet listesi birakmazdim kacamazdin o zamanGuzel iki gelisme oldu
1.drum yuzmeye oncelikli olmam icin yazi verceni soyledi.
2.diyetisyenin asistaniyla hastanede karsilastik. Kendilerine ilgisizliklerini küstugumü soyledim :)) o da demez mi siz aramadiniz ama ararsam randevu icin kaldigim yerden devam edebilirmisiz falan filan sogudum iste yaaa
Hoşgeldin yerini sıcak tuttuk gel hemenMerhabalar herkese
Tilki misali yine dönüp dolasip kürkçü dükkanina gelmek istiyorum,sıkışabilir miyiz acaba?
Vee burayı,yazmayı özetle hepinizi özledim,yaklaşin kucaklıycimmm
Kesinlikle coplugumuze dönelim görür ocakil80 çok sevindim cnm
Kırgınlığı uzatmadan tatilinize güzel güzel devam edin
Eve gidince burnundan getirirsin :)))
Günaydınnnnnaz a buradan öpeyim
günaydın
İçim bir tuhaf oldu çakıl. Allah olmüslerune gabi gani rahmet etsin,nur içinde yatsinlar. Benim de çok kaybim var, acıni anliyorum. Allah sabır versin. İnşallah Rabbim sevdiklwrimizle cennette buluşmayi nasip eder. Baban icin ben de bir fatiha okuyup gondereceğim.Evet Adanalıyim ailelerimiz burda gerçi bizim aile karışık anne tarafım Çerkez babamlar muhacir 4 büyük ata başka yerlerden gelip Adanaya yerleşmişler ben de burda dogmusum. Annem çalıştığı için annemin annesi babamın babası ile çok adım var çok kıymetli anılar. Benim çocuğum olursa sadece anneannesi olacak teyzesi dayısı olmayacak keşke o da tatsaydi benim anilarimi neyse memleket beni duygusal yapıyor cuma mezarliklara gidebilirim yakışıklı babamı gorim dedikodu yapim
Hoşgeldin canim,ne yaptin bakalim buralarda yokken,dinlemek isteriz seniMerhabalar herkese
Tilki misali yine dönüp dolasip kürkçü dükkanina gelmek istiyorum,sıkışabilir miyiz acaba?
Vee burayı,yazmayı özetle hepinizi özledim,yaklaşin kucaklıycimmm
Sagol canim cok tesekkur ederim cok dusuncelisinİçim bir tuhaf oldu çakıl. Allah olmüslerune gabi gani rahmet etsin,nur içinde yatsinlar. Benim de çok kaybim var, acıni anliyorum. Allah sabır versin. İnşallah Rabbim sevdiklwrimizle cennette buluşmayi nasip eder. Baban icin ben de bir fatiha okuyup gondereceğim.
Hoşgeldin canim,ne yaptin bakalim buralarda yokken,dinlemek isteriz seni
nurofen bende uyku yapmıyor. ama aferin felaket uyutuyor.Hiç aklıma gelmemişti ben ondan mı üç gündür gunduzleri baygın yatiyorum nurofendi sanırım benim içtiğim de birde iki çeşit vitamini suya atıp içtim hemen toparlandim çok Şükür bide kızlara kızıyorum anneniz yorgunluktan uyuyor siz hep tepemde kudurun Allah uykunuzu almış diye
Hoşgeldin asla veremiyorum deme düzenli beslenip, suyunu, yeşil çayını, sporunu eksik etmesen verirsin çok düzenli yol alıp düzenli kilo veren arkadaşlar var. kolay gelsin
Beni örnek alma ama ....
Ne akılı kadınım nasıl kilo verileceğinide biliyorum ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?