Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cevap için teşekkür ederim .Guruptakiler nasıl hareket ediyor.Yani benim yapmam gereken sadece burayı takip etmek mi?yoksa belli diyet listeleri veriliyormu?

Cevap için teşekkür ederim .Guruptakiler nasıl hareket ediyor.Yani benim yapmam gereken sadece burayı takip etmek mi?yoksa belli diyet listeleri veriliyormu?
Burda günlük kilo verme adına beslenme ve sporumuzu paylaşıyoruz. herkes kendine özel beslenme şeklini uyguluyor. Karatay uygulayan var. diyetisyen konturolünde olup listelere uyanlar var ..... vs

Bu konuda senin bir planın var mı ? Kendindende bahsedersen seni tanımış oluruz

Kızının yaşı boyu kilosu kaç canım genç irisidir şimdi o belki çok değildir kilosu
Kilosu var canım yaptığı sporu engelliyor. boyu 1.80 e yakın kilosuda 100 vardır tartılmıyor, gerçi göbeği filan Yok bacakları kalın, bakalım bu günlerde dikkat edicek başarılı olur umarım .

asumanzeynep adaş napiyin iyisin dimiii iyice boşladın buraları amugurimiler bayağı vaktini alıyor herhalde

Yaa kardeşim hamile yaa o bebeklerden istedi bende senin instagramını gösterdim işte hangisini istiyorsan alalım dedim annem ben yapıcam dedi diyiş o diyiş sağımız solumuz amıgurimi artık kardeşimin çocukları istek yapıyor örümcek adam , tank, ahtapot , tırtıl ........ vs neler ördü neler

selamlar kızlarr nasılsınız iyisinizdir inşaallah
beni sorarsanız ehhh işte ne iyi ne kötü ortalarda biyerdeyim bu aralar bir kaç gündür
giremedim biraz da yoğunluğum vardı
ama beslenmem listem aynı dikkat etmeye çalışıyorum spor yok tabi sporu eklesem daha çabuk hedefe varıcamı biliyorum ama yorgunluktan yapamıyorum meyse en azında küçük küçük de olsa hedefe doğru ilerlemeye çalışıyorum ne çok yazdım. hepinizi çok öpüyorum

Evet Adanalıyim ailelerimiz burda gerçi bizim aile karışık anne tarafım Çerkez babamlar muhacir 4 büyük ata başka yerlerden gelip Adanaya yerleşmişler ben de burda dogmusum. Annem çalıştığı için annemin annesi babamın babası ile çok adım var çok kıymetli anılar. Benim çocuğum olursa sadece anneannesi olacak teyzesi dayısı olmayacak keşke o da tatsaydi benim anilarimi neyse memleket beni duygusal yapıyor cuma mezarliklara gidebilirim yakışıklı babamı gorim dedikodu yapim

Keşke komşu olsak ben senin pesini birakmaz zorla gotururdum yüzmeye dietisyene asardim da dolabına diet listesi birakmazdim kacamazdin o zaman

Selamlar güzel hanimlar,
Nasıl gidiyor hayat, kendimize,yediklerimize dikkat ediyoruzdur inş. Dün yazdim mi bilmiyorum, diyetime uydum,bir kaşık erişte kaçamağim var, genelde iyiydim. 1 saat tempolu yürüyüş yaptim. Ama evde dinlenmedeyim, bu yürüyüşler yeterli gelir mi bilmem. Rutin ev işleri var bir de,çok kasmadan
Böyle işte.

İçim bir tuhaf oldu çakıl. Allah olmüslerune gabi gani rahmet etsin,nur içinde yatsinlar. Benim de çok kaybim var, acıni anliyorum. Allah sabır versin. İnşallah Rabbim sevdiklwrimizle cennette buluşmayi nasip eder. Baban icin ben de bir fatiha okuyup gondereceğim.
Merhabalar herkese

Tilki misali yine dönüp dolasip kürkçü dükkanina gelmek istiyorum,sıkışabilir miyiz acaba?

Vee burayı,yazmayı özetle hepinizi özledim,yaklaşin kucaklıycimmm
Hoşgeldin canim,ne yaptin bakalim buralarda yokken,dinlemek isteriz seni

Sagol canim cok tesekkur ederim cok dusuncelisin

nurofen bende uyku yapmıyor. ama aferin felaket uyutuyor.
Hoşgeldin asla veremiyorum deme düzenli beslenip, suyunu, yeşil çayını, sporunu eksik etmesen verirsin çok düzenli yol alıp düzenli kilo veren arkadaşlar var. kolay gelsin
Beni örnek alma ama ....
Ne akılı kadınım nasıl kilo verileceğinide biliyorum ay :)

biz genelde öyleyiz canım. yolu biliyoruz ama o yoldan gitmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…