Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cay hazirliyorum simdi mutfakta
Dunku kektende var
Fistik felan
Sanki ölüyorumda fıstık için hıh
Ağbi yalnız sabah listedeki kekleri yazdıktan sonra mefküreme seni seviyorum demen efsaneydiii

Bende çayın yanına yarım avuç Fındıkla 4 tane hırma yedim yediklerimin yarısı kadar olsaydı iyidi :)

Ay iki gündür öğlen bende kereviz yiyorum kerevizde pişti olmuşuz kerevizin yoğurtlu cevizli salatası güzel oluyor bu sefer ofiste yemeğini yaptılar zorla yidim

Sana yemege gelmek istedim :)
Persembe diyemi ekmek yemedin?
gel aşkım gel ne zaman istersen başım gözüm üstüne yerin var yemeğe gel çaya gel kahveye gel neye istersen canım buyur yakınızda ..... yokkkk perşembe diye diil dikkat etmemişsin ben yaklaşık 1 haftayı geçti akşam ekmeği yemiyorum sabahıda 2 dil var listemde ama ben 1 düşürdüm öğlende 1 dil var onuda pek almamaya çalışıyorum bonusum

Evet bu fren tutsun artık yeter. ben kendim için söylüyorum daha çok. Bu seferde yapamasam sık ümüğümü yada fur beni kurtuliiiim

Bonusum ınankı hastayım
Kız hasta demekten utanır oldum
Nerdeyse gözü kapalı hastane yolu bulurum o derece sık mısafırlıkteyım
Bırde geçen cuma tartıya kustum ya yaktım gemılerı işte
Tartı duydumu ıııııgggghhhh

olsun canım hepimiz yapıyoruz bozuyoruz tekrar başlıyoruz bırdan kopunca sonuç daha kötü oluyor hatırlatıyım bence sık sık burada ol canım toparlarsın
Kız yıne hastaneye gırdı çıktı
Ben yılan hıkayesı şişlıkle bogusuyom
Bazen okuyom ama mecalım olmuyor yazmaya kuzum
Takımıda boşladım zaten bugün toplantı yaptık dağıldık dıye

Kız yıne hastaneye gırdı çıktı
Ben yılan hıkayesı şişlıkle bogusuyom
Bazen okuyom ama mecalım olmuyor yazmaya kuzum
Takımıda boşladım zaten bugün toplantı yaptık dağıldık dıye
haklısın valla bu ara dağıldık toparlansak iy olcak yoksa teker teker sal git olcazzzz

Nerde bu millet?

Öyle bir yerdeyim ki...:))))

Ses :)) aaaaaaaaa r... oldum neyse ki yoksa menepoza girdigimi duşünmeye baslamistim. Sanirim bu somestir bana yogun vestresli gecti

Evet bu fren tutsun artık yeter. ben kendim için söylüyorum daha çok. Bu seferde yapamasam sık ümüğümü yada fur beni kurtuliiiim

Gec aynaya bi fur kendune :))
Bende aynini yapcam :))

Ay iki gündür öğlen bende kereviz yiyorum kerevizde pişti olmuşuz kerevizin yoğurtlu cevizli salatası güzel oluyor bu sefer ofiste yemeğini yaptılar zorla yidim
ben bugün yaptım canım kereviz havuç bezelye kereviz sapları portakal ve limon suyu az bir tuz az bir şeker. misss oldu sizin yemek nasıldı 2 veya 3 gün öğlen öğüm olarak yerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…