Heee iyi oldu bende merak ediyordum@YENA tatilden sonra yogun calisiyormus isleri birikmis ondan gelemiyor not duseyim ❤
Ağbi yalnız sabah listedeki kekleri yazdıktan sonra mefküreme seni seviyorum demen efsaneydiiiCay hazirliyorum simdi mutfakta
Dunku kektende var
Fistik felan
Sanki ölüyorumda fıstık için hıh
Ay iki gündür öğlen bende kereviz yiyorum kerevizde pişti olmuşuz kerevizin yoğurtlu cevizli salatası güzel oluyor bu sefer ofiste yemeğini yaptılar zorla yidimbugün bir menü bırakayım ben açılış olsun .........
sabah 1 nes 2 si bir arada
1 dil çavdar ekmek
2 yk. lor
domates salatalık biber
5 zeytin
ara ...yeşil çay
3 kayısı
2 ceviz
yarım havuç
2 dil mandalina
öğle ...5 . yk zyğ. kereviz yemeği
ara... 1 br sütlü kahve
akşam.... 5 yk kıymalı ıspanak
5 yk yoğurtsu 2 lt ....
yeşilçay ..birazdan çay içicem ....
gel aşkım gel ne zaman istersen başım gözüm üstüne yerin var yemeğe gel çaya gel kahveye gel neye istersen canım buyur yakınızda ..... yokkkk perşembe diye diil dikkat etmemişsin ben yaklaşık 1 haftayı geçti akşam ekmeği yemiyorum sabahıda 2 dil var listemde ama ben 1 düşürdüm öğlende 1 dil var onuda pek almamaya çalışıyorum bonusumSana yemege gelmek istedim :)
Persembe diyemi ekmek yemedin?
Evet bu fren tutsun artık yeter. ben kendim için söylüyorum daha çok. Bu seferde yapamasam sık ümüğümü yada fur beni kurtuliiiimBen yarin eksi gelirsem he heyyy degmeyin bana elleşmeyin beni
Hastalik bahanesiyle az yemis oldum midem ruhum acligi unutmus yazik bana.
Basta bi muslumana yakismiyor tikabasa doymak ama yapiyorum iste.
Neyse dur dedim gibi ben dur dersem sizinde ümükleri şeyderim
Bonusum ınankı hastayım
Ya yuz ne demek berilce yaa ben ay oldu diyeti biraktim yuzsuzmuyum o zaman hee
Nolmus bu hafta arti gelirsin belki en fazla dunyanin sonumu?
Yeterki iyi ol bir suru hastane isin falan oldu olur arada illaki niye kendine haksizlik ediyosun
Etme nolur.
Bak @eboe ben kac zamandir artiya ciktik @Amethyst_1 iki gozumde artiymis nolmus temizleriz hepsini
Kız yıne hastaneye gırdı çıktıolsun canım hepimiz yapıyoruz bozuyoruz tekrar başlıyoruz bırdan kopunca sonuç daha kötü oluyor hatırlatıyım bence sık sık burada ol canım toparlarsın
haklısın valla bu ara dağıldık toparlansak iy olcak yoksa teker teker sal git olcazzzzKız yıne hastaneye gırdı çıktı
Ben yılan hıkayesı şişlıkle bogusuyom
Bazen okuyom ama mecalım olmuyor yazmaya kuzum
Takımıda boşladım zaten bugün toplantı yaptık dağıldık dıye
aaa frıda bana mı bu şarkıŞarkı güzelmiş Arzu :)
aaa frıda bana mı bu şarkıŞarkı güzelmiş Arzu :)
Nerde bu millet?
Evet bu fren tutsun artık yeter. ben kendim için söylüyorum daha çok. Bu seferde yapamasam sık ümüğümü yada fur beni kurtuliiiim
ben bugün yaptım canım kereviz havuç bezelye kereviz sapları portakal ve limon suyu az bir tuz az bir şeker. misss oldu sizin yemek nasıldı 2 veya 3 gün öğlen öğüm olarak yerim heraldeAy iki gündür öğlen bende kereviz yiyorum kerevizde pişti olmuşuz kerevizin yoğurtlu cevizli salatası güzel oluyor bu sefer ofiste yemeğini yaptılar zorla yidim
Hadi hayırlısı kuzum azmin daim olsunBen ses vermeyimbu gün 79 dum dun akşam geldim çoruma bugun diyete basladım 30 dk yurudum. Sabah 77.5 olsam gitmeden 77.5 görmüştüm. Ama veririm inş. Basladım yeniden
Lapa menüsüüümalipina nerde lapa menusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?