Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa frıda bana mı bu şarkı
Pardon Berilce arkadaş paylaşmış hoşuma gitmişti ben sen paylaştın sandım

Sana bir gün şarkı bulayım dur ay bonus ve diğer kızlar gibi güzel şarkıda bulamam nadir yanii iyiki burda şarkı paylaşıyorlarda dinliyoruz ne güzel :)

ben bugün yaptım canım kereviz havuç bezelye kereviz sapları portakal ve limon suyu az bir tuz az bir şeker. misss oldu sizin yemek nasıldı 2 veya 3 gün öğlen öğüm olarak yerim heralde
Bizde bitti canım portakal suyu yoktu bizimkinde bezelye de yoktu çalışan bayan yapmıştı iki gün yedik bitti tam tarifini bilmiyorum ama senin yaptığın kadar tefaruatlı değildi

Lahana çorbası mı kuzum. Seneleer önce yapmıştım 15 sene olmuştur heralde. unuttum onu nasıl yaptığımı
yok aşkım çorba diil beyaz lahana varya sarma yapıyoruz kapuska yemeği yapıyoruz onu ben aldım senin şu lapa gibi doğrayıp haşladım yağsız tatsız tuzsuz saklama kabuna dolaba koydum öğlen öğünümde 5 yk tabağa koydum üzerine 4 yk yoğurt koydum üzerine baharat çeşitleri ekledim karıştırdım hepsini yedim beni tok tuttu canım

bende bana zannetmiştim olsun ben yine senden bana diye alıyorum teşekkür ediyorum canım

Bizde bitti canım portakal suyu yoktu bizimkinde bezelye de yoktu çalışan bayan yapmıştı iki gün yedik bitti tam tarifini bilmiyorum ama senin yaptığın kadar tefaruatlı değildi
kesin ondan pek sevmemişsindir benim yaptığımın lezzeti çok farklı. oluyor portakal sulu çok nefis dene derim biraz arası geçsin öyle yaparsın sağlıklı bir menü canım

Iyi geceler

Ilaclari aldim yatayim hala dislerim sizliyo.
Mali hic bisey yemedim yemekten sonra.

Belki az yedim bilmiyorum korktum yarin 100 ustunde cikmaktan.
Aklima sizi getirdim vallahi
1 tane fıstık alsam gelicekti devami almadim.
Normalde meyve falan yerimde arti temizliyorum madem istahim azalmisken yemiyim dedim.

Iyi geceler kizlar
Bugun isten gelince farkettim sanki ayaklarim biraz sismis simdi baktim biraz inmis bu gebeligimde odemlerimde olacak herhalde digerlerinde hic olmamisti. Bulantiyla bismillah demistik zaten bakalim daha nelerle karsilascaz

Iyi geceler kizlar
Bugun isten gelince farkettim sanki ayaklarim biraz sismis simdi baktim biraz inmis bu gebeligimde odemlerimde olacak herhalde digerlerinde hic olmamisti. Bulantiyla bismillah demistik zaten bakalim daha nelerle karsilascaz
Allah kolaylık versin canım Allaha emanet olun

he yok onu bilmiyom.benim dediğim pirinçsiz kapuska gibi ama salçası da yok içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…