Lahana çorbası mı kuzum. Seneleer önce yapmıştım 15 sene olmuştur heralde. unuttum onu nasıl yaptığımımalipina bende bu şekli lahana da yapmıştım öğlen m nüsü olarak yemiştim
Pardon Berilce arkadaş paylaşmış hoşuma gitmişti ben sen paylaştın sandımaaa frıda bana mı bu şarkı
Lapa menüsüüü
kuzum, öğlen ve akşam bi çay bardağı pirinci lapa yaptım pişirdim baharatlayıp yoğurtlayıp yedim tuzsuz yağsız olarak. Bi de bol su
Bizde bitti canım portakal suyu yoktu bizimkinde bezelye de yoktu çalışan bayan yapmıştı iki gün yedik bitti tam tarifini bilmiyorum ama senin yaptığın kadar tefaruatlı değildiben bugün yaptım canım kereviz havuç bezelye kereviz sapları portakal ve limon suyu az bir tuz az bir şeker. misss oldu sizin yemek nasıldı 2 veya 3 gün öğlen öğüm olarak yerim heralde
yok aşkım çorba diil beyaz lahana varya sarma yapıyoruz kapuska yemeği yapıyoruz onu ben aldım senin şu lapa gibi doğrayıp haşladım yağsız tatsız tuzsuz saklama kabuna dolaba koydum öğlen öğünümde 5 yk tabağa koydum üzerine 4 yk yoğurt koydum üzerine baharat çeşitleri ekledim karıştırdım hepsini yedim beni tok tuttu canımLahana çorbası mı kuzum. Seneleer önce yapmıştım 15 sene olmuştur heralde. unuttum onu nasıl yaptığımı
bende bana zannetmiştim olsun ben yine senden bana diye alıyorum teşekkür ediyorum canımPardon Berilce arkadaş paylaşmış hoşuma gitmişti ben sen paylaştın sandım
Sana bir gün şarkı bulayım dur ay bonus ve diğer kızlar gibi güzel şarkıda bulamam nadir yanii iyiki burda şarkı paylaşıyorlarda dinliyoruz ne güzel :)
kesin ondan pek sevmemişsindir benim yaptığımın lezzeti çok farklı. oluyor portakal sulu çok nefis dene derim biraz arası geçsin öyle yaparsın sağlıklı bir menü canımBizde bitti canım portakal suyu yoktu bizimkinde bezelye de yoktu çalışan bayan yapmıştı iki gün yedik bitti tam tarifini bilmiyorum ama senin yaptığın kadar tefaruatlı değildi
mali reçelmi yapiiin ne reçeli çok severimDizi de bitti daha reçelin pişmesine bi buçuk saat var
mali reçelmi yapiiin ne reçeli çok severim
ama yiyemem cıssss
turunç reçeli piiriyorum kuzum.ama bu saatte tadına bakamadığım için körlemece pişiriyorummali reçelmi yapiiin ne reçeli çok severim
ama yiyemem cıssss
Allah kolaylık versin canım Allaha emanet olunIyi geceler kizlar
Bugun isten gelince farkettim sanki ayaklarim biraz sismis simdi baktim biraz inmis bu gebeligimde odemlerimde olacak herhalde digerlerinde hic olmamisti. Bulantiyla bismillah demistik zaten bakalim daha nelerle karsilascaz
he yok onu bilmiyom.benim dediğim pirinçsiz kapuska gibi ama salçası da yok içindeyok aşkım çorba diil beyaz lahana varya sarma yapıyoruz kapuska yemeği yapıyoruz onu ben aldım senin şu lapa gibi doğrayıp haşladım yağsız tatsız tuzsuz saklama kabuna dolaba koydum öğlen öğünümde 5 yk tabağa koydum üzerine 4 yk yoğurt koydum üzerine baharat çeşitleri ekledim karıştırdım hepsini yedim beni tok tuttu canım
bende bana zannetmiştim olsun ben yine senden bana diye alıyorum teşekkür ediyorum canım
benim kinde de yok pirinç benimlise salçasız kapuska gibihe yok onu bilmiyom.benim dediğim pirinçsiz kapuska gibi ama salçası da yok içinde
aynısı o zamanbenim kinde de yok pirinç benimlise salçasız kapuska gibi
aynen aynı şey den bahsedip anlatamamamkaynısı o zaman
aynen aynı şey den bahsedip anlatamamamkkilolar gittikçe vücut küçülüyorya beyindemi küçülüyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?