- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
yeterrrrrr çok güldüm lahanadan soğuttun beni kapat artık bir lahana dır gidiyorrHaa bu susuz. Tamam. Benim dediğim sulu oluyo. Çorba gibi. Ama unuttum nasıl yaptığımı üstünden çok zaman geçti kuzu
Ne lahanaymış bee memleket meselesi oldu vallayeterrrrrr çok güldüm lahanadan soğuttun beni kapat artık bir lahana dır gidiyorr
aynen canım yarın hesap günü yarak ta şişmiyekkkReçel pişemedi bi türlü kapattım altını yarın bi saat daha kaynatcam. Erken uyumak lazım malum tartı var sabaha.
hee. yaa jiç sormaNe lahanaymış bee memleket meselesi oldu valla
bonuscan seni efkar mış gene dee hele bişeyciin yok diimi
baharnaz aklima soktun...
Arzuzuzuuu gunduz dinlemeyelimde bu saatte iyi gider
gitmezmi hemde nasıl gider
baharnaz aklima soktun...
Arzuzuzuuu gunduz dinlemeyelimde bu saatte iyi gider
bonuscan seni efkar mış gene dee hele bişeyciin yok diimi
kız ne yazmışımmm
Hani endokrine gidecektin cnm ne oldu sonuçBonusum ınankı hastayım
Kız hasta demekten utanır oldum
Nerdeyse gözü kapalı hastane yolu bulurum o derece sık mısafırlıkteyım
Bırde geçen cuma tartıya kustum ya yaktım gemılerı işte
Tartı duydumu ıııııgggghhhh
Yatak da şişmeyek yerine ayıp bişe yazdın
kız ne yazmışımmm
Diuetisyenmi verdi bu yemeği cnmben bugün yaptım canım kereviz havuç bezelye kereviz sapları portakal ve limon suyu az bir tuz az bir şeker. misss oldu sizin yemek nasıldı 2 veya 3 gün öğlen öğüm olarak yerim heralde
Artık çok geçur bakiiimmm
amannmnn Allahım yemin ederim telefonun azizliği hepinizden çok çok özür diliyorum arkadaşlar çok özür dilerim hiç fak etmedim bile kuran üzerine yemin edrim malipa şimdi gördüm yazmak istediğim şey .... yarın hesap günü yatak ta şişmeyek ti kuran a yemin ederim .... çok utandım ben kaçtımmmaynen canım yarın hesap günü yarak ta şişmiyekkk
iyi geceler tatlım
hee. yaa jiç sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?