Kuzum hepimiz arada yanlış yazıyoruzamannmnn Allahım yemin ederim telefonun azizliği hepinizden çok çok özür diliyorum arkadaşlar çok özür dilerim hiç fak etmedim bile kuran üzerine yemin edrim malipa şimdi gördüm yazmak istediğim şey .... yarın hesap günü yatak ta şişmeyek ti kuran a yemin ederim .... çok utandım ben kaçtımmm
mefkurem xanım ditetisyenim öğlen yemeğimi sebze yanında yoğut olarak verdi ben de sordum kendisien eDiuetisyenmi verdi bu yemeği cnm
Kız nere kaçıyon deliamannmnn Allahım yemin ederim telefonun azizliği hepinizden çok çok özür diliyorum arkadaşlar çok özür dilerim hiç fak etmedim bile kuran üzerine yemin edrim malipa şimdi gördüm yazmak istediğim şey .... yarın hesap günü yatak ta şişmeyek ti kuran a yemin ederim .... çok utandım ben kaçtımmm
çok urandım telefonum değişti ya bu klavyesi bana tuaf geliyor yani şukadarı yarken bşle onkere değişiyorum yazılarıKuzum hepimiz arada yanlış yazıyoruz
Boşver takılma :))
Burayada koyayim belki burdanda gorursunAusencia
Iyi ki dogmuşsun
ayyyyy çok utandım valla tövbeee tövbeee akşam akşam adamda dışardan geldi benimki yemekren beni çağrıp durdu odaya yok fekan ddm ordamı kaldı aklım acep anlamadım gerçi o sızdı ben gitmedim odayaKız nere kaçıyon deliklavye hali olut öyle şeyler çok güldüm ama ya. Kıyamam gel kaçma uykum kaçtı valla
ayyyyy çok utandım valla tövbeee tövbeee akşam akşam adamda dışardan geldi benimki yemekren beni çağrıp durdu odaya yok fekan ddm ordamı kaldı aklım acep anlamadım gerçi o sızdı ben gitmedim odayaama kafam takıldı demek bilinç altımı yaptım ayyyy akşam akşam
Günaydın..
Bu hafta temizlikteyim tüm evi kaldırdım. Koltuk, halı vericem 1 haftadır gelmedi yıkamacı.. Dün bazaların altına girdim, giymediğimiz kıyafetleri ayırdım..Çocukla bitmiyo.. Bugün cam sileceğim..
Kilo bildirimi
Geçen haftayı yine unuttum..
Bu hafta 102.8
Spor yok..
Ayy maşallah mis gibi olmuştur evin güle güle kirletin:) darısı bizeGünaydın..
Bu hafta temizlikteyim tüm evi kaldırdım. Koltuk, halı vericem 1 haftadır gelmedi yıkamacı.. Dün bazaların altına girdim, giymediğimiz kıyafetleri ayırdım..Çocukla bitmiyo.. Bugün cam sileceğim..
Kilo bildirimi
Geçen haftayı yine unuttum..
Bu hafta 102.8
Spor yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?