hoş geldin canım hayırlısı olsun hakkındavallahi bugün memleketten döndüm, dönüşüm muhteşem olacak süper menülerle eşlik edeceğim
(tüm temennim)
Iyi aksamlar ben de memlekete gittiim artiylala döndüm acil diyete baslamam lazm yarin basliyorumİyi akşamlar canlar nasılsınız kilom berbat karnım agriyor sabahtan beri üstüne reglde var çok kötüyüm çok sistim davul oldum ellerim uyuşuyor o kadar yersen uyuşur 15 tatilde çok kaçırdım hep disarlardaydik pofff
Bende bugün karnıyarık yaptım yazdan fırında kizartip buzluga atmıştım yağlı değil diye yedim sanada tavsiye ederimmenüm .... sabah aç 1 br limonlu su
kahvaltı... 2 yk lor
domates salatalık biber
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
çay
ara .. yeşilçay
2 ceviz 2 kayısı
çay ...
öğlen ... 6 yk kereviz yemeği
3 yk yoğurt
1 dil tb ekmek...
ara... yeşilçay
2 kayısı
1 incir
avuç içi çiğ fındık
akşam...5 yk kıymalı ıspanak
2 yk yoğurt
1 tabk salata
1 buçuk lt su çayla kahveyle. devam edicem
bugün cısss lar yaptım ama ben yemedim dünden kalan ospanaktan yedim
kıymalı börek peynirli börek
karnıyarık yaptım ama ben yemedim kızlar çok şükür atlattım diyim çok canım çekti
börekleri gerçekten Allahım nefsimi sana emanet ediyorum .
Başlıyalim artık ortağım böyle olmaz emziriyormusun ?Iyi aksamlar ben de memlekete gittiim artiylala döndüm acil diyete baslamam lazm yarin basliyorum
Halan gelmiş hosgelmis her ay ikimizin aynı günlerde geliyor çok şiştim cokiyi akşamlar kızlarhalamın ağırlığıyla yoğun bir gündü
Hadi inşallah canımİyi akşamlar hanımlarrrrr nasılsınız bakalım benim kv kp var yatılı onlara çay falan ugraştık bitti fasıl :)
Veee benim nisana kadar çok güzel kilo vermem lazım birisi vardı kv tarafından ben nişanlıyken onun da bir bebegi vardı aynısınız dediler bize ben o zaman 80 dim kızın bir zoruna gitti ki acayip zayıflamıştı sanki ki tam tersi olması lazım ben yeni gelin o bebekliydi şimdi ikinciye hamile ve nisanda doğuracakmış ona gözaydına giderken incecik olmak istiyorum:):):):)
fırında nasıl kızarttın kurumadımı tam bir tarif verirsen iyi olur canım evdekiler içinde iyi olur çok yağlı yemesinler onlardaBende bugün karnıyarık yaptım yazdan fırında kizartip buzluga atmıştım yağlı değil diye yedim sanada tavsiye ederim
fırında nasıl kızarttın kurumadımı tam bir tarif verirsen iyi olur canım evdekiler içinde iyi olur çok yağlı yemesinler onlarda
soyuptamı yağlıyorsun yoksa kabuklu halde hiç soymadanmı veya pijama gibi soyup o şekildemi yağlıyığ fırına koyuyoraun canooZuzum bende firinda yapiyorum fircayla yada elimle dalarak yagliyorum patlicanlari kizarinca ceviriyorum.
Beyle yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?