Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar temizlik yaparken int.kablosunu koparmışım yeni yaptı esim internetime kavustum..Bugün misafirim vardı mobil.veri de bitmiş...
Kilom zaten aynıydı muayyen gunlerdeyim ..okul acilinca saglikli menulerimle basliycam insallah artik stresten ne bulsam yiyorum bu sira

Bonus ______ canim hic yemek istemedi eskisehirden haşhaşli çörek gelmisti ondan yedim.

@MiuLego _______ oyyy seni yerim bonusum canin cörekmi cekti iyi yapmissin.
Hastasin zaten miden bulaniyodur yemek icin almazki.

Bonus cok anlayislisin mium sagol.

Ama oyle olmadi......

Gercek kesit......

Bonus 32 yasinda....uyesi oldugu takimda bir turlu kilo veremedi.
2 verdi 3 aldi... son cumadan sonra çörek yedi ve bu onun sonu oldu.....

@MiuLego 30 yasinda.... kaptani oldugu takima yuregini koydu.
Canla basla calisti buyuk basarilara imza atti.
Sişman bir uye kurallara uymadigi icin sinir krizi gecirdi ve kopeginin kulubesinin arkasina sakladigi civili sopayla şişman üyeyi delik deşik etti....

Ulan ikimizede çok üzüldüm

Iyi aksamlar ben de memlekete gittiim artiylala döndüm acil diyete baslamam lazm yarin basliyorum

İyi akşamlar hanımlarrrrr nasılsınız bakalım benim kv kp var yatılı onlara çay falan ugraştık bitti fasıl :)
Veee benim nisana kadar çok güzel kilo vermem lazım birisi vardı kv tarafından ben nişanlıyken onun da bir bebegi vardı aynısınız dediler bize ben o zaman 80 dim kızın bir zoruna gitti ki acayip zayıflamıştı sanki ki tam tersi olması lazım ben yeni gelin o bebekliydi şimdi ikinciye hamile ve nisanda doğuracakmış ona gözaydına giderken incecik olmak istiyorum:):):):)

Bende bugün karnıyarık yaptım yazdan fırında kizartip buzluga atmıştım yağlı değil diye yedim sanada tavsiye ederim

Hadi inşallah canım

Bende bugün karnıyarık yaptım yazdan fırında kizartip buzluga atmıştım yağlı değil diye yedim sanada tavsiye ederim
fırında nasıl kızarttın kurumadımı tam bir tarif verirsen iyi olur canım evdekiler içinde iyi olur çok yağlı yemesinler onlarda

Önce menü yazayim unutuyomuydum yoksa

Zaten yemisim karbonu hastalik hali mazur görün agzimin tadi yok su bile icemiyorum. Sulu salcali yemek falan istemiyorum. Hamurlu bisey hepsinden guzel geldi o an. Zaten gunduz hep yattim arada bisey yiyemedim

12:30
1,5 yada 2 tavada yumurta,
1,5 dilim cavdar
2-3 kk beyaz ve kaşar peynir
4-5 dal maydanoz

17 :00
1 avuç tuzlu fıstik
1 tane portakal

19:30 - 20:00
1 bazlama kadar haşhaşli çöregin yarisi
Kizlarin pilavindan 2-3 kasik şehriyeli bulgur
2 kasik yogurt

22:30
Soda yogurt limon

Su 1 litre bile degil
Spor yuk

dizi bitti adam uyanık 6 yaş 4 yaş dizi bitti uyandılar tam ben yatıcam onlar kalktı acıkmışlar makarna koydum yiyorlar salonda tv izliyoruz şu hala bak ne gecem belli ne gündüzüm uykum var yorgunum ve çok açım şuan ......biraz kuruyemiş yedim bekliyorum ki uykuları gelsinn

Zuzum bende firinda yapiyorum fircayla yada elimle dalarak yagliyorum patlicanlari kizarinca ceviriyorum.
Beyle yani :))
soyuptamı yağlıyorsun yoksa kabuklu halde hiç soymadanmı veya pijama gibi soyup o şekildemi yağlıyığ fırına koyuyoraun canoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…