soyuptamı yağlıyorsun yoksa kabuklu halde hiç soymadanmı veya pijama gibi soyup o şekildemi yağlıyığ fırına koyuyoraun canoo
dizi bitti adam uyanık 6 yaş 4 yaş dizi bitti uyandılar tam ben yatıcam onlar kalktı acıkmışlar makarna koydum yiyorlar salonda tv izliyoruz şu hala bak ne gecem belli ne gündüzüm uykum var yorgunum ve çok açım şuan ......biraz kuruyemiş yedim bekliyorum ki uykuları gelsinn
amladım canım bidahakine denicemAyni kizartmaya hazirlar gibi cizgili soyup oyle koyuyorum.
çokta erken diildi yani dizi başlamıştı uyudular bitti uyandılar uykuyuda aldılar şimdi kuduruyorlar karınlarıda doydu hoplayıp zıplıyolar camımErkenmi uyumuslardi niye uyandilar
Ben şanslıymışım o zaman dizi yi rahat izletmeseler de dizi bitince sızdılar:) şimdi küçüğe sut verdim büyük ilk kabusundan kalktı yattı :) bakalım sabahı nasıl edicezdizi bitti adam uyanık 6 yaş 4 yaş dizi bitti uyandılar tam ben yatıcam onlar kalktı acıkmışlar makarna koydum yiyorlar salonda tv izliyoruz şu hala bak ne gecem belli ne gündüzüm uykum var yorgunum ve çok açım şuan ......biraz kuruyemiş yedim bekliyorum ki uykuları gelsinn
Menulere el atam mi
Gece gece ne yalıcam allasenNe alakasi var sanki gecemi
Ne yaliyon sen
Gece gece ne yalıcam allasen
Anca avcumu yalarim
Sunca yildir obezim gece yemek yediğim 1 veya 2 dir. Annem bana gece çocukları memeye alıştırma derdi demek kendisi de bunu uyguladiOndan yemiyorum herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?