Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy oy maşallah sana. Sevinmek hakkindir bonus. Kimbilir 98 lerin altı ne guzeldir. Ben de çok gormek istiyorum oralari.

arzu istanbulu gelini seyrederken kabak çekirdeği çitlesek
hurmada var kuru üzüm,incir,evde fındıkta çay boş geçmiyor bizde. yok diğer zararlı aburcuburları almıyorum artık bunlarıda çok ölçülü yimek lazım

olur kapışalım ben sporda kapışamam da ip filan atlıyamıyorum ayaklarım sorunlu tabiii keşke yapabilsem yürüyüş filan ama beslenme konusunda birbirimizi takip edebiliriz unutum bende bu akşam eltimlere gidebilirim inş gitmeyizde dizimi seyredebilirim

akşam menün güzelmiş bende balık veya tavuk ızgara, salata düşünüyorum bakalım

çok önemli bonus yaaa sen ne diyorsun inşallah bu ikili rakamların daim olsun

haftaya asıl sevinmeyi yaşıyoruz yani he bonusum

tutmayın bizi bonusum geliyor 97 lere hoşgeldik partimiz var haftayaaaaaaaaaaaaaaaa

bir daha 3 basamaklı sayıları asla görmeyeceğiz

Günaydın yemek davetler beni bitirdi şu ölümü gör bidaha nerde bulacaksın sen seversin ısrarlari bitirdi beni. Herkes ne güzel kilo vermişsin diyor sonra allah aşkına ye diyor sonra durmuyor allahın adını andim ye diyor bi de senin için emek verdim tadına da MJ bakmayacaksin diyor. Eşim 2 kilo almış tartıldik gulmekten oldum benim 300 gr verdigimi görünce şok tabi

Eski kilo 85.3
Yeni kilo 85.0

aynen canım bende bunları bulunduruyorum diğerlerini almıyorum dayanamam yerim diye olurrrr bunlardan atıştırırız çayın yanında ama sen gidiyormuşsun neyse artık bakarız gelicek haftalara belki biraz daha veririz de çayın yanına başka şeylerl ekleriz

Oğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Ne 89 Muş kurtulamadım gitti :/

doğa3 canım Allah kavuştursun hayırlısıyla teskeresini alıp evine dönmeyi nasip etsin inşallah Allaha emanet olsun tğm askerlerimiz

Allah kavuştursun.. Yolculuktan kaynaklı ödem de olabilir bence, haftaya daha güzel bi eksi görürsün bence

Hayırlı cumalar

Kilo veren ve vermek için çabalayan herkese tebrikler

Sonuç ne olursa olsun pes etmeden yola devam ediyoruz

Bonus çoook tebrikler canom
Ne güzel bi eksi o

Artık aşağı rakamlara iniş başlasın

hergaf 2 haftadır ne güzel gidiyor cnm seninde maşallahın var

Allah kavustursun, hayırlısıyla tezkeresini de almayi nasip etsin ins. Allah korusun,Allah yar ve yardımcıları olsun canim.

Allah kavuştursun canım rabbim hayırla tezkere alıp gelmesini nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım. Gayret ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin. Tüm arkadaslarima güç,kuvvet ve irade diliyorum. Yaptığımız zor bişey ama imkansiz değil,yeterki beynimize kabul ettirelim. Buranin çok faydasini gördüm,heekese ayri ayri teşekkür ederim,sağolun.
Sen de guzel veriyorsun,maşallah,tebrik ederim. Bizim güle oynaya kabul ettiğimiz 500grlar sana az geliyor:))

Tatil dinlemeyip kilo veren hergaf ve Arzuzuzuuu masallah size

Diger tatilciler ibret alalim
Sagol bitanem. İbretlik olduk mu bilmem ama birilerine faydamiz dokunuyorsa ne mutlu bize,zira ben burdaki herkesden cok fayda goruyorum motivasyon adina. İlk buraya girdiğindeki desteğini unutmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…