- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Oy oy maşallah sana. Sevinmek hakkindir bonus. Kimbilir 98 lerin altı ne guzeldir. Ben de çok gormek istiyorum oralari.Ya tamam hastalik bahane oldu ama yinede kısıyodum frenliyodum yani
Salidan sonra dagildim hala iyi degilim basim yuzum agriyor
Amaaaa amaaaa herseye ragmen 98 li rakami 3 aydan sonra gormusum sevinmem miisaikin sakin cool duruyorum sanmayin cuma yogunlugundan bakamadim.
Bizim takim 5 topik gucunde yaziyor benimle sevindiler sagolsunlar@MiuLego
99 la 100 un farki kalmadi artik bende. Cok defa in cik iki kiloyuda haddinden fazla gor iyyk geldi
98 e ve altina indigimde asil sevinmeyi gorun siz
Uykusuzluktan ölüyorum. Gece 4 de geliyoruz sabah 8 de annem misafirlige kahveye goturuyor bittigimin resmidir bugün artık gözlerim açılmıyor.
biz seninle aynı gibiyiz canım işallah dahada veririz
aa bende izliyorum frıda seviyorum o diziyi gel beraber izliyek çekirdekte çıtlarız dicektim ama cıssss
maşallah canım çok güzel gitmiş daim olur inşallah bonuscan
Ayy ben en son ilk dogumdan sonra görmüştüm 9 ları kapışalım mı kız çok yakın kilolarımız bana bir gaz lazım her gün ip atlama şartı falan koysak grupça falan bişeyler yapıp yaza zayıf girsek::):)
İstanbullu gelin nnn bende çok seviyorum akşam kv gelecek bakabilirim umarım
Bonussssssss süpersin maşalllaaaaaaahhhhhhhhhhh
Bu mesajı kahvaltıdan sonra okudum canım. Ya zaten ben hep aynı saatlerde tartılıyomya işe giderken o yüzden bu daha doğru sonuç olur benim için..
Sağol canım. Artık bayrama kadar bu kadar detaya girmem..
Dizi izlerken katlarsın sonra da yerleştirirsin.. Kolay gelsin sana da.. Ben iç pilav yapıcam eşim seviyo, yanına da tavuk kızartırım..
Süpersin kuzum benim, daim olsun inşallah.. Çok yol aldın bonus kafa, maşallah.. Devamı da gelicek inanıyorum.. Bak sen 108 falandın, ben 95e düşmüştüm nerdeyse. Şimdi sen düştün, ben koruyamadım. Bana da gaz vericeksin o yüzden lütfen devam et..
Kutsal pazartesiyi bekliyorum :) okulla birlikte başlıcam inşallah, ramazana kadar tam gaz...
Ya tamam hastalik bahane oldu ama yinede kısıyodum frenliyodum yani
Amaaaa amaaaa herseye ragmen 98 li rakami 3 aydan sonra gormusum sevinmem miisaikin sakin cool duruyorum sanmayin cuma yogunlugundan bakamadim.
99 la 100 un farki kalmadi artik bende. Cok defa in cik iki kiloyuda haddinden fazla gor iyyk geldi
haftaya asıl sevinmeyi yaşıyoruz yani he bonusumYa tamam hastalik bahane oldu ama yinede kısıyodum frenliyodum yani
Ben arkasındayım iteklerim onuhaftaya asıl sevinmeyi yaşıyoruz yani he bonusum
tutmayın bizi bonusum geliyor 97 lere hoşgeldik partimiz var haftayaaaaaaaaaaaaaaaa
bir daha 3 basamaklı sayıları asla görmeyeceğiz
aynen canım bende bunları bulunduruyorum diğerlerini almıyorum dayanamam yerim diye olurrrr bunlardan atıştırırız çayın yanında ama sen gidiyormuşsun neyse artık bakarız gelicek haftalara belki biraz daha veririz de çayın yanına başka şeylerl eklerizarzu istanbulu gelini seyrederken kabak çekirdeği çitlesek
hurmada var kuru üzüm,incir,evde fındıkta çay boş geçmiyor bizde. yok diğer zararlı aburcuburları almıyorum artık bunlarıda çok ölçülü yimek lazım
olur kapışalım ben sporda kapışamam da ip filan atlıyamıyorum ayaklarım sorunlu tabiii keşke yapabilsem yürüyüş filan ama beslenme konusunda birbirimizi takip edebiliriz unutum bende bu akşam eltimlere gidebilirim inş gitmeyizde dizimi seyredebilirim
akşam menün güzelmiş bende balık veya tavuk ızgara, salata düşünüyorum bakalım
çok önemli bonus yaaa sen ne diyorsun inşallah bu ikili rakamların daim olsun
Oğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
doğa3 canım Allah kavuştursun hayırlısıyla teskeresini alıp evine dönmeyi nasip etsin inşallah Allaha emanet olsun tğm askerlerimizOğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Ne 89 Muş kurtulamadım gitti :/
Allah kavuştursun.. Yolculuktan kaynaklı ödem de olabilir bence, haftaya daha güzel bi eksi görürsün benceOğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Allah kavustursun, hayırlısıyla tezkeresini de almayi nasip etsin ins. Allah korusun,Allah yar ve yardımcıları olsun canim.Oğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Allah kavuştursun canım rabbim hayırla tezkere alıp gelmesini nasip etsin inşallahOğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Teşekkür ederim canım. Gayret ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin. Tüm arkadaslarima güç,kuvvet ve irade diliyorum. Yaptığımız zor bişey ama imkansiz değil,yeterki beynimize kabul ettirelim. Buranin çok faydasini gördüm,heekese ayri ayri teşekkür ederim,sağolun.
canımmmmTatil dinlemeyip kilo verenhergaf ve Arzuzuzuuu masallah size
Diger tatilciler ibret alalim
Sagol bitanem. İbretlik olduk mu bilmem ama birilerine faydamiz dokunuyorsa ne mutlu bize,zira ben burdaki herkesden cok fayda goruyorum motivasyon adina. İlk buraya girdiğindeki desteğini unutmuyorum.Tatil dinlemeyip kilo verenhergaf ve Arzuzuzuuu masallah size
Diger tatilciler ibret alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?