Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canımmmm teşekkürler fazla diil ama eh işte ...... ......ama seni yürekten tebir ediyorum inşallah daim olsun azmin canım
Arzu kilo bildirimi yaptın mı,ne kadar verdim,gozumden kaçti heralde. Valla canla başla devam ediyorsun,maşallah. Azmin daim ve bol olsun.

Ablacim bak buraya yazdigin ilk mesaj sanirim :))) adinin yanindaki oka tiklayip o sayfaya gidebilirsin.

O sayfada gordum hatirladim Walkers gitti daha gelmedi.
Bebek oldumu acaba?

Eksi olması tabiki güzelde cnm
Yarışmada olunca takım yüzdesi kötü etkileniyor

Ablacim bak buraya yazdigin ilk mesaj sanirim :))) adinin yanindaki oka tiklayip o sayfaya gidebilirsin.

O sayfada gordum hatirladim Walkers gitti daha gelmedi.
Bebek oldumu acaba?
Benimde hatirlamama vesile oldun sağol canim. O gunden bu yana yavas ama emin adimlarla ilerliyorum,devami da gelir inşallah.

Arzu kilo bildirimi yaptın mı,ne kadar verdim,gozumden kaçti heralde. Valla canla başla devam ediyorsun,maşallah. Azmin daim ve bol olsun.
yaptım canım kilo bildirimim geçen h ... 78 .7. .bu .h...78..2.. bu hafta az oldu ama yine de Allaha şükür diyorum en azından almadım şimdilik yola devam bakalım yaza düğğn var nasip olursa çocukların sünnet düğünü ozamana kadar ufak ufak idare edicem inşallah . canım .... hep beraber sağlıklı kilolar verelim inşallah ...

Her hafta eksi oluyorya cnm sen ona bak
Bazen az Bazen çok olur
aynen canım haklısın önemli olan yıpranmadan sıklmadan yavaş yavaş sağlıkla vermek ....

kızlar bu günkü öğlen menüm
dün kerevizden bahsetmiştik yaa dün yaptım
3 gün idare eder beni öğlen öğünlerimde daha küçük doğrayıp enginarın içine de dolduruyorum o şekilde çok lezzetli oluyor içşne 1 portakal 1 limon suyunu sıkıyorum pişerken süper mis kokuuu

Eklentiler

• BEC6D5E7-75C1-4D53-929E-E6B7099ADB14.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 50
Seni çok tebrik ediyorum

Hayırlı tezkereler canım sağlıkla gidip gelsin

maşallah maşallah ne güzel gitmiş

Çok sevindim baharcım

Ama niye 9 lar geri geldi
89 lardaydim 90 i gormek can sıkıcı
Neyse su havuz iyi gelicek birazda ev kalabalikti ben hep mutfak biraz tatli abur cuburlari kacirdim sanirim onlar 90 i gormeme sebep oldu muayyen gunumde bu kadar tatliya dusmezdim bu sefer ha ngi tatli cikolt vs ne bulduysam agzima attim

inşallah canımm 70 ide görürüz ☺

menüm .... sabah aç 1 br limonlu su

kahvaltı... 2 yk lor

domates salatalık biber

1 yumurtadan omlet

5 zeytin

çay

ara .. yeşilçay

2 ceviz 2 kayısı

çay ...

öğlen ... 6 yk kereviz yemeği

3 yk yoğurt

1 dil tb ekmek...

ara... yeşilçay

2 kayısı

1 incir

avuç içi çiğ fındık

akşam...5 yk kıymalı ıspanak

2 yk yoğurt

1 tabk salata

1 buçuk lt su çayla kahveyle. devam edicem

bugün cısss lar yaptım ama ben yemedim dünden kalan ospanaktan yedim

kıymalı börek peynirli börek

karnıyarık yaptım ama ben yemedim kızlar çok şükür atlattım diyim çok canım çekti

börekleri gerçekten Allahım nefsimi sana emanet ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…