Şuraya bak 400 gr da beğenmiyor. E tabii buyuk skorlara alişiksin,kesmiyor seni. Önümüzdeki maclarda basarilar diliyorum sanakilo bildireyim.bu hafta istediğim gibi olmadı malesef.
cuma:89,00
bu cuma:88,600
Fark:-400
önümüzdeki maçlara bakcaz artık
Arzu kilo bildirimi yaptın mı,ne kadar verdim,gozumden kaçti heralde. Valla canla başla devam ediyorsun,maşallah. Azmin daim ve bol olsun.canımmmmteşekkürler fazla diil ama eh işte ...... ......ama seni yürekten tebir ediyorum inşallah daim olsun azmin canım
Tebrikler,memlekette annenin yanindasin ve kilo almadan donuyorsun. Diren,sakin bozmaUykusuzluktan ölüyorum. Gece 4 de geliyoruz sabah 8 de annem misafirlige kahveye goturuyor bittigimin resmidir bugün artık gözlerim açılmıyor.
Selam hanimlar
Ben de bu gruba dahil olabilir miyim zira motivasyona ihtiyacım var.
Hemen hemen iki aya yakındır diyet yapıyorum. Karatayimsı bi r diyet.6 kg verdim ,az ama olsun, en azından yemeklere saldirmiyorum.
Şu an 115,5 kg yum. İlk hedefim 100kg olmak. Desteginizi bekliyorum.
Her hafta eksi oluyorya cnm sen ona bakcanımmmmteşekkürler fazla diil ama eh işte ...... ......ama seni yürekten tebir ediyorum inşallah daim olsun azmin canım
Eksi olması tabiki güzelde cnmTeşekkür ederim canım. Gayret ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çikarmasin. Tüm arkadaslarima güç,kuvvet ve irade diliyorum. Yaptığımız zor bişey ama imkansiz değil,yeterki beynimize kabul ettirelim. Buranin çok faydasini gördüm,heekese ayri ayri teşekkür ederim,sağolun.
Sen de guzel veriyorsun,maşallah,tebrik ederim. Bizim güle oynaya kabul ettiğimiz 500grlar sana az geliyor:))
Çok sevindim baharcımHavuzdan haber geldi haftaya basliyorum insallah :)
Benimde hatirlamama vesile oldun sağol canim. O gunden bu yana yavas ama emin adimlarla ilerliyorum,devami da gelir inşallah.
Ablacim bak buraya yazdigin ilk mesaj sanirim :))) adinin yanindaki oka tiklayip o sayfaya gidebilirsin.
O sayfada gordum hatirladimWalkers gitti daha gelmedi.
Bebek oldumu acaba?
yaptım canım kilo bildirimim geçen h ... 78 .7. .bu .h...78..2.. bu hafta az oldu ama yine de Allaha şükür diyorum en azından almadım şimdilik yola devam bakalım yaza düğğn var nasip olursa çocukların sünnet düğünü ozamana kadar ufak ufak idare edicem inşallah . canım .... hep beraber sağlıklı kilolar verelim inşallah ...Arzu kilo bildirimi yaptın mı,ne kadar verdim,gozumden kaçti heralde. Valla canla başla devam ediyorsun,maşallah. Azmin daim ve bol olsun.
aynen canım haklısın önemli olan yıpranmadan sıklmadan yavaş yavaş sağlıkla vermek ....Her hafta eksi oluyorya cnm sen ona bak
Bazen az Bazen çok olur
Seni çok tebrik ediyorumGünaydın yemek davetler beni bitirdi şu ölümü gör bidaha nerde bulacaksın sen seversin ısrarlari bitirdi beni. Herkes ne güzel kilo vermişsin diyor sonra allah aşkına ye diyor sonra durmuyor allahın adını andim ye diyor bi de senin için emek verdim tadına da MJ bakmayacaksin diyor. Eşim 2 kilo almış tartıldik gulmekten oldum benim 300 gr verdigimi görünce şok tabi
Eski kilo 85.3
Yeni kilo 85.0
Hayırlı tezkereler canım sağlıkla gidip gelsinOğlan askere gidecek demiştim ya biz götürdük 2 gün yolda geçti gece geç geldik kendime gelemedim daha başım zonkluyor valla...kilo durumuda parlak deil yola çıkacağımız gün tartılmıştım
Geçen hafta 89.2
Bu hafta. 89
Fark. 0.2
Ne 89 Muş kurtulamadım gitti :/
maşallah maşallah ne güzel gitmişHayırlı günler, hayırlı cumalar guzel habimlar
Bugün tartilar sozleşmiş gibi farkli farkli gosteriyorlar,beninkide bu acaipti bugün.
Bir kaç kere 102.2 birkac kere de 102.5 i gosterdi,işin garibi fazla olani wc ye gittikten sonra gosterdi,ben de ters etkisi oluyor zaar:))) Neyse ortalama aliyorum ben de
Geçeb hafta 103.5 idim galiba:)
Bu hafta. 102.3 deyim:)
Fark. 1.2kg
Spor 320dk tempolu yürüyüş
Bonus
beğenmemek değil kuzum.ona da şükür tabiki.ama şöyle bi kilo gitse güzel olurduŞuraya bak 400 gr da beğenmiyor. E tabii buyuk skorlara alişiksin,kesmiyor seni. Önümüzdeki maclarda basarilar diliyorum sana
@doga3
@nisan34
@balinmaz
huzurunmeraklisi
@eboe
@lolaxx
@asumanzeynep
baharnaz
@74FRIDA
malipina
@cakil80
@y.o.l.c.u
hergaf
@berilceee
@dafi
H Himal_
@zeze_84
@Derin
Ses verin daa yarin cuma
89 lardaydim 90 i gormek can sıkıcıÇok sevindim baharcım
Ama niye 9 lar geri geldi
inşallah canımm 70 ide görürüz ☺biz seninle aynı gibiyiz canım işallah dahada veririz
aa bende izliyorum frıda seviyorum o diziyi gel beraber izliyek çekirdekte çıtlarız dicektim ama cıssss
maşallah canım çok güzel gitmiş daim olur inşallah bonuscan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?