Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arzucum patlıcanları pijama gibi soy kabakta aynı şekilde, yağlı kağıt koyduğun tepsiye ortasını yarıp diz, fırçayla üzerlerine yağ sür pişir kizariyor zaten yumuşayınca al fırından borcama diz patlıcanları içine harcını koy birazda tepsiye salçalı su ekle kuru olmasın birdaha pişir hadi afiyet olsun biz 10 yıldır nerdeyse böyle yapıyoruz hicbiyer batmiyor ve çok saglikli

Allah kolaylık versin işin çok zor ben iki taneyle deli çıkıyorum bazen seni dusunemiyorum 5

karnıyarığı biz de böyle yapıyoruz. çok daha güzel oluyor. hem de dediğin gibi daha sağlıklı.

Günaydın mutlu haftasonları

Bonus listeler için ellerine sağlık cnm gece gece uğraşmışın

Kilo veren herkesede tebrikler

Burdaki liste 5 ocak bildirimiyle başlamış
Ben 28 aralık cumadan hesap etmiştim :))
Hedefimi az da olsa geçebildim

Yeni bi 4 hafta bizi bekliyor
Bakalım sonuçlar ne olacak

Günaydın mutlu haftasonları

günaydın canım. bu arada tebrikler sizin takım birinci olmuş

geçe geç uyudum canım çocukları uyutup öyle yattım hala uyuyolar ben biraz önxe uyandım

bonuscan ellerin türeğin dert görmesin canımm ellerine sağlık valla geçe gece isimlerimizle kilolarımızla uğraşıyorsun canım helal et

Sabah kahveleriniz hazır kızlar afiyet olsun

Eki Görüntüle 2105674
ohhhh missss gözüküyoooo ellerine sağlık süper köpüklü sağol canım

ışılcım teşekkürler rarif için süper miş kesin bir dahaki karnıyarık ve bundan sonraki böyle pişicek ellerine sağlık gülüm

günaydınnnn bacişşşleee
mutlu hafta sonları diliyorum
ben de geçce geç yatınca geç uyandım
ufaklıklar uyuyor hala kociş te uyuyor
büyük oğlan ve kızım erken kalkıyor onlar işe gittiler yolculadım tekrar yattım biraz önce kalktım şimdi bir nes içiyorum. açılıiim diyee
kilo veren baciiş kerimi kutluyorum tabisi kendimide

Ben şanslıymışım o zaman dizi yi rahat izletmeseler de dizi bitince sızdılar:) şimdi küçüğe sut verdim büyük ilk kabusundan kalktı yattı :) bakalım sabahı nasıl edicez
yok gülüm yok okula başlıyana kadar şanş mans yok 1 çocuğun doğum dan ilk okula gelene kadar hala bebek gibi uğraştırıryor okula başlayınca çartık çocukluğa giriyor ozaman en azımda gece uykularımız rahatlıyor sık sık ağlamak yok uyku stresi yok okula başladımı bitti bebeklik rahatız Allahın izniyle

kızlar bakın ne diycem benim adam beni kıskanır ama bana pek belli etmezdi
şimdi eşkar söyledi akşam sana dd çarşıya çıkmayı yasak ederim dışarı çıkarken hhaber vericeksin neriye gittiğini felan gibi gibi şeyler
zayıfladığımın farkında tripe girdi herall
çok güldümm daha dur onu çatlatıcam

Yav he he hoc uykum yok zaten

benim en sevmediğim huyum uykuyu seviyorum ama az uyuyup enerjik olmak istiyoruuum senin kadar az uykuyla ben ayakta duramam gerçi sen daha gençsin bir o faktör var

Sabah kahveleriniz hazır kızlar afiyet olsun

Eki Görüntüle 2105674

ellerine sağlık tepsiyi görür görmez kendime kahve yaptım

günaydınnnnnnn

üst solunum yolları, r......... şimdi de alerji coştu habire hapşuruyorum ve burun siliyorum.

geçmiş olsun canım bendede burun akıntısı ve öksürük. geçmiyor geçmiyor geçmiyor

Arzuzuzuuu allah kiskandirma takimlarina zeval vermesin....

Mefkurem bu aksamda ins dunku kilolari yazarim subat listesine geceriz :))
aminnn canımm aminn inşallah o beni çokkkkkk çatlattı burnumun dibinde sen biliyırsun bizim evin önü sahil restoranlar dolu sırayla arkadaşlarla yemek yiyoruz deyip te

Başlıyalim artık ortağım böyle olmaz emziriyormusun ?
Evet emziriyorum canm.artk rahatsz oluyorum kilomdan.hem bedenen hem psikoljikmen iyi olmam icin kilo vermem lazım.yiyerek veremeyip aldığıma göre az yiyecem fazla hareketle verecegimi de biliyorum o zaman diyete başlıyorum.hedef 75.bugünkü kilom 95.haydi bismillah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…