Bir bebegim emmeyi birakti digeri cok az emiyor gitgide arttığı icin baslamaliyim diye düşünmüştüm
Bebeklerim 6 buçuk aylik oldular. .Tabii ki başla ama çok sıkı diyet yapma demek istemiştim sütun etkilenmemesi için.. yoksa kilolar yerlestimi gitmesi zorlaşıyor. . Kaç aylık bebeğin. ?
Örneğin pilav makarna hamur işi minimum düzeyde tuketip bol sebze meyve protein süt yoğurt ile beslenirsen her hafta kilo verirsin emzirdiginden dolayi ekstra kalori harcadığın için hızlı gider kilon...
Menü Paylaş bizimlebengisu022 var emziren anne ve dikkatli beslenmeye başlayacak oda birlikte fikir alisverisinde bukunursunuz biz de yardımcı oluruz..
Bebeklerim 6 buçuk aylik oldular. .
Tamam cok tesekkur ederim :)
Evet ikizler cok tesekkur ederim :)Ikizmi. ?
Kolay gelsin canım.
Aslinda ben cok iradeli bir insandim suan nedense bahane buluyorum baslamak icin diyete
İnşallah geri gelir iradem :) konya dan 28yasinda iki canavar anasi ev hatunuyumNe guzel iradeli olmak..
O zaman yaparsın rahatlıkla...
Kaç yaşındasin calisiyormusun nerdesin kimlerdensin :))
Ben izmirden iki çocuk anası çalışan bu hafta calışmaktan çok bunalan bir hatunum :))
İnşallah geri gelir iradem :) konya dan 28yasinda iki canavar anasi ev hatunuyum
Sağolasın tatlımMefkurem tebrikler, takımı iyi şahlandiriyorsun, bakiyorum genelde hep ilk üçtesiniz.
Düzenli giremeyebilirim iki cocuk sorumluluk artti :)
hislerinin çok kuvvetli olduğunu ben hissetmiştim zaten çünkü benimde 6 tıncı his çokkkkk kuvvetli sende bunu hissetmiştim. evet canım nedense beni ilk tanıyanda yıllardır tanıyanda aynı şeyi söylüyor ama ben kendimi öyle görmüyorum tenoşum yorgun bir savaşçı gibiyimKorursun bence sen... baya güçlü kadınsın öyle hissediyorum...
aynen öyle canım herşeye değerMutlu haftasonları hanimlar,
Bonus ellerine sağlık,hasta hasta listeleri hazirlamişsin teşekkür ederim. Benimkinde 200grlık bir hata var ama olsun canın sağolsun,sen oyle uygun gorduysen benum hiç bir itirazim olmaz:)))
YENA ozledik seni canim. Gecmiş olsun, baş ağrısı can sıkıcıdır. Bana, bol su içmek iyi geliyor boyle durumlarda. Misafirlerin için de Allah kolaylik versin, sohbet,muhabbet iyi gelebilir belki.
Arzuzuzuuu , syns size de Allah kolaylik versin, yavrular büyüyene kadar işiniz biraz zor olacak ama sevgileri herşeye değer.
Mefkurem tebrikler, takımı iyi şahlandiriyorsun, bakiyorum genelde hep ilk üçtesiniz.
hislerinin çok kuvvetli olduğunu ben hissetmiştim zaten çünkü benimde 6 tıncı his çokkkkk kuvvetli sende bunu hissetmiştim. evet canım nedense beni ilk tanıyanda yıllardır tanıyanda aynı şeyi söylüyor ama ben kendimi öyle görmüyorum tenoşum yorgun bir savaşçı gibiyim
aynen öyle canım herşeye değer
Çok zor oldu valla bu gece dönüyoruz artık normal rutine döneceğim ama tatil bittiği için kendimi kötü hissediyorum % 50 im burda % 50 im orda hayırlısı olsunTebrikler,memlekette annenin yanindasin ve kilo almadan donuyorsun. Diren,sakin bozma
Gözün aydın inşallah ben de başlarımHavuzdan haber geldi haftaya basliyorum insallah :)
Çok şükür kazasız belasiz atlatiyorum. 70 leri de bir görsem hayırlısı ileSeni çok tebrik ediyorum
Hayırlı tezkereler canım sağlıkla gidip gelsin
O günler çok yakın gibi amaBonus ______ canim hic yemek istemedi eskisehirden haşhaşli çörek gelmisti ondan yedim.
@MiuLego _______ oyyy seni yerim bonusum canin cörekmi cekti iyi yapmissin.
Hastasin zaten miden bulaniyodur yemek icin almazki.
Bonus cok anlayislisin mium sagol.
Ama oyle olmadi......
Gercek kesit......
Bonus 32 yasinda....uyesi oldugu takimda bir turlu kilo veremedi.
2 verdi 3 aldi... son cumadan sonra çörek yedi ve bu onun sonu oldu.....
@MiuLego 30 yasinda.... kaptani oldugu takima yuregini koydu.
Canla basla calisti buyuk basarilara imza atti.
Sişman bir uye kurallara uymadigi icin sinir krizi gecirdi ve kopeginin kulubesinin arkasina sakladigi civili sopayla şişman üyeyi delik deşik etti....
Ulan ikimizede çok üzüldüm
Gecmis olsun canm.menü paylasmak iyi fikir onerilerinize fe ihtiyacm var ama oyle de az yemem gerekecek:) bi süre menu paylasmadan deneyeyim olmazsa yazarmTabii ki başla ama çok sıkı diyet yapma demek istemiştim sütun etkilenmemesi için.. yoksa kilolar yerlestimi gitmesi zorlaşıyor. . Kaç aylık bebeğin. ?
Örneğin pilav makarna hamur işi minimum düzeyde tuketip bol sebze meyve protein süt yoğurt ile beslenirsen her hafta kilo verirsin emzirdiginden dolayi ekstra kalori harcadığın için hızlı gider kilon...
Menü Paylaş bizimlebengisu022 var emziren anne ve dikkatli beslenmeye başlayacak,birlikte fikir alisverisinde bukunursunuz biz de yardımcı oluruz..
evet canım hem de çokkkHayat bizi yordu dimi arzu .?
Güçlü olmak zorundayız başka yolu yok.
Ayy şimdi olsa süper olurdu ya:)
Kız sende kaç tane var çocukgünaydınnnn bacişşşleee
mutlu hafta sonları diliyorum
ben de geçce geç yatınca geç uyandım
ufaklıklar uyuyor hala kociş te uyuyor
büyük oğlan ve kızım erken kalkıyor onlar işe gittiler yolculadım tekrar yattım biraz önce kalktım şimdi bir nes içiyorum. açılıiim diyee
kilo veren baciiş kerimi kutluyorum tabisi kendimide
Sabahı sabah ettik biz daha yolum uzun deseneyok gülüm yok okula başlıyana kadar şanş mans yok 1 çocuğun doğum dan ilk okula gelene kadar hala bebek gibi uğraştırıryor okula başlayınca çartık çocukluğa giriyor ozaman en azımda gece uykularımız rahatlıyor sık sık ağlamak yok uyku stresi yok okula başladımı bitti bebeklik rahatız Allahın izniyle
En çok istediğim şey eşim deli gibi kıskansın benikızlar bakın ne diycem benim adam beni kıskanır ama bana pek belli etmezdi
şimdi eşkar söyledi akşam sana dd çarşıya çıkmayı yasak ederim dışarı çıkarken hhaber vericeksin neriye gittiğini felan gibi gibi şeyler
zayıfladığımın farkında tripe girdi herall
çok güldümm daha dur onu çatlatıcam
Ayy çok kotu yapmış ya senin kideaminnncanımm aminn inşallah o beni çokkkkkk çatlattı burnumun dibinde sen biliyırsun bizim evin önü sahil restoranlar dolu sırayla arkadaşlarla yemek yiyoruz deyip te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?