Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir bebegim emmeyi birakti digeri cok az emiyor gitgide arttığı icin baslamaliyim diye düşünmüştüm

Tabii ki başla ama çok sıkı diyet yapma demek istemiştim sütun etkilenmemesi için.. yoksa kilolar yerlestimi gitmesi zorlaşıyor. . Kaç aylık bebeğin. ?
Örneğin pilav makarna hamur işi minimum düzeyde tuketip bol sebze meyve protein süt yoğurt ile beslenirsen her hafta kilo verirsin emzirdiginden dolayi ekstra kalori harcadığın için hızlı gider kilon...

Menü Paylaş bizimle bengisu022 var emziren anne ve dikkatli beslenmeye başlayacak,birlikte fikir alisverisinde bukunursunuz biz de yardımcı oluruz..

Bebeklerim 6 buçuk aylik oldular. .
Tamam cok tesekkur ederim :)

Aslinda ben cok iradeli bir insandim suan nedense bahane buluyorum baslamak icin diyete

Ne guzel iradeli olmak..
O zaman yaparsın rahatlıkla...

Kaç yaşındasin calisiyormusun nerdesin kimlerdensin :))

Ben izmirden iki çocuk anası çalışan bu hafta calışmaktan çok bunalan bir hatunum :))

Ne guzel iradeli olmak..
O zaman yaparsın rahatlıkla...

Kaç yaşındasin calisiyormusun nerdesin kimlerdensin :))

Ben izmirden iki çocuk anası çalışan bu hafta calışmaktan çok bunalan bir hatunum :))
İnşallah geri gelir iradem :) konya dan 28yasinda iki canavar anasi ev hatunuyum

İnşallah geri gelir iradem :) konya dan 28yasinda iki canavar anasi ev hatunuyum

Oh hemde pek gencsin metabolizman canavar gibi calisiyordur şimdi. .
Bizim cuma listemiz de var.. Düzenli paylaşım yaparsan Bonus seni listeye dahil eder..

Konya demişken çok sevdiğimiz M meyra__ vardı bizim. Artık pek gelmiyor ama takip ediyor burayı. Öpücükler meyrus özlüyoruz seni bilesin.

Düzenli giremeyebilirim iki cocuk sorumluluk artti :)
Metabolizmami bilmiyorum da malesef bagirsaklar tembel bide adet olamama durumu var benim

Korursun bence sen... baya güçlü kadınsın öyle hissediyorum...
hislerinin çok kuvvetli olduğunu ben hissetmiştim zaten çünkü benimde 6 tıncı his çokkkkk kuvvetli sende bunu hissetmiştim. evet canım nedense beni ilk tanıyanda yıllardır tanıyanda aynı şeyi söylüyor ama ben kendimi öyle görmüyorum tenoşum yorgun bir savaşçı gibiyim

aynen öyle canım herşeye değer

Hayat bizi yordu dimi arzu .?
Güçlü olmak zorundayız başka yolu yok.

O günler çok yakın gibi ama

Gecmis olsun canm.menü paylasmak iyi fikir onerilerinize fe ihtiyacm var ama oyle de az yemem gerekecek:) bi süre menu paylasmadan deneyeyim olmazsa yazarm

Sabah kahveleriniz hazır kızlar afiyet olsun

Eki Görüntüle 2105674
Ayy şimdi olsa süper olurdu ya:)

Kız sende kaç tane var çocuk

Sabahı sabah ettik biz daha yolum uzun desene

En çok istediğim şey eşim deli gibi kıskansın beni

aminnn canımm aminn inşallah o beni çokkkkkk çatlattı burnumun dibinde sen biliyırsun bizim evin önü sahil restoranlar dolu sırayla arkadaşlarla yemek yiyoruz deyip te
Ayy çok kotu yapmış ya senin kide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…