Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu haftasonları...

Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...

Afiyet olsun kuzum

çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah kolayca misafirlerini ağırlıyıp uğlamayı nasip etsin

geçmiş olsun yenacım.
ayy 3 aile .bana fenalıklar geldi şu an

çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah kolayca misafirlerini ağırlıyıp uğlamayı nasip etsin

Sağol kuzum... Sen nasılsın canım... Okudum eşin kıskanmaya başlamış :)
Boşver çatlasın kıskançlıktan.. :)

afiyet olsun kuzucum

Sağol kuzum... Sen nasılsın canım... Okudum eşin kıskanmaya başlamış :)
Boşver çatlasın kıskançlıktan.. :)
iyim çok şükür yenam evett yaa hiç sorma iyi oldu çok şükür Allahıma inşallal geri almam koruyabilirim hedefe geldiğimde sen iyisin inşallah Allah iyilik versin canım valla özlüyor insan bakıyorum göremiyorum birşetde demiyorum insanız iş olur güç olur başka şeylerde hayatta sadece bu rasıyla bitmiyoer öyüzden anlayış göstermeli insan arada uzaklaşabiliyoruz burdan sağlık olsun en önemlisi ooo... canımm

Insan kendini iyi hissetmeyince misafirde zor olur cnm
Kolay gelsin

Korursun bence sen... baya güçlü kadınsın öyle hissediyorum...

Mutlu haftasonları hanimlar,
Bonus ellerine sağlık,hasta hasta listeleri hazirlamişsin teşekkür ederim. Benimkinde 200grlık bir hata var ama olsun canın sağolsun,sen oyle uygun gorduysen benum hiç bir itirazim olmaz:)))
YENA ozledik seni canim. Gecmiş olsun, baş ağrısı can sıkıcıdır. Bana, bol su içmek iyi geliyor boyle durumlarda. Misafirlerin için de Allah kolaylik versin, sohbet,muhabbet iyi gelebilir belki.
Arzuzuzuuu , syns size de Allah kolaylik versin, yavrular büyüyene kadar işiniz biraz zor olacak ama sevgileri herşeye değer.
Mefkurem tebrikler, takımı iyi şahlandiriyorsun, bakiyorum genelde hep ilk üçtesiniz.

Merhaba hanimlar hamilelik dogum emzirme derken vücut acildikca acildi 72ile evlendim 90lahamile kaldim suan 109um boy 172 cok fenayim napcagimi bilemiyorum

Merhaba

Yeni doğum yaptın anladigim..
Sağlıcakla büyüsün bebeğin.

Emzirdigin için sıkı diyet yapamazsın bol su az ve sık saglikli beslenme vakit bulduğun da yapacagin yürüyüş ile epey hafiflersin. .

Bir bebegim emmeyi birakti digeri cok az emiyor gitgide arttığı icin baslamaliyim diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…