Afiyet olsun kuzumbenim en sevmediğim huyum uykuyu seviyorum ama az uyuyup enerjik olmak istiyoruuum senin kadar az uykuyla ben ayakta duramam gerçi sen daha gençsin bir o faktör var
ellerine sağlık tepsiyi görür görmez kendime kahve yaptım
geçmiş olsun canım bendede burun akıntısı ve öksürük. geçmiyor geçmiyor geçmiyor
çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah kolayca misafirlerini ağırlıyıp uğlamayı nasip etsinMutlu haftasonları...
Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...
geçmiş olsun yenacım.Mutlu haftasonları...
Yoğun sıkıcı bir hafta idi... Bugün de başım ağrıyor fena. Akşam çaya misafirim var 3 aile..
Birşeyler hazırlamalıyım ama hiç enerjim yok.. Hap içtim kendime gelsem çok iyi olur...
çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah kolayca misafirlerini ağırlıyıp uğlamayı nasip etsin
afiyet olsun kuzucumgeçe geç uyudum canım çocukları uyutup öyle yattım hala uyuyolar ben biraz önxe uyandım
bonuscan ellerin türeğin dert görmesin canımm ellerine sağlık valla geçe gece isimlerimizle kilolarımızla uğraşıyorsun canım helal et
ohhhh missss gözüküyoooo ellerine sağlık süper köpüklü sağol canım
ışılcım teşekkürler rarif için süper miş kesin bir dahaki karnıyarık ve bundan sonraki böyle pişicek ellerine sağlık gülüm
geçmiş olsun yenacım.
ayy 3 aile .bana fenalıklar geldi şu an
baş ağrın tam gününü bulmuş desene.ayy kolay gelsin inşallah hemen biter
iyim çok şükür yenam evett yaa hiç sorma iyi oldu çok şükür Allahıma inşallal geri almam koruyabilirim hedefe geldiğimde sen iyisin inşallah Allah iyilik versin canım valla özlüyor insan bakıyorum göremiyorum birşetde demiyorum insanız iş olur güç olur başka şeylerde hayatta sadece bu rasıyla bitmiyoer öyüzden anlayış göstermeli insan arada uzaklaşabiliyoruz burdan sağlık olsun en önemlisi ooo... canımmSağol kuzum... Sen nasılsın canım... Okudum eşin kıskanmaya başlamış :)
Boşver çatlasın kıskançlıktan.. :)
Insan kendini iyi hissetmeyince misafirde zor olur cnmMutlu haftasonları...
iyim çok şükür yenam evett yaa hiç sorma iyi oldu çok şükür Allahıma inşallal geri almam koruyabilirim hedefe geldiğimde sen iyisin inşallah Allah iyilik versin canım valla özlüyor insan bakıyorum göremiyorum birşetde demiyorum insanız iş olur güç olur başka şeylerde hayatta sadece bu rasıyla bitmiyoer öyüzden anlayış göstermeli insan arada uzaklaşabiliyoruz burdan sağlık olsun en önemlisi ooo... canımm
Insan kendini iyi hissetmeyince misafirde zor olur cnm
Kolay gelsin
Ben zaten imzaları kapattığım için görmüyodum cnmSağol kuzum aynen dediğin gibi...
canım bizim imzalar neden silinmiş bilgin varmı.?
Sağol canim,tatil iyi geldi,dinlendim. Stres olmayinca insan daha enerjik oluyor.
Merhaba hanimlar hamilelik dogum emzirme derken vücut acildikca acildi 72ile evlendim 90lahamile kaldim suan 109umboy 172 cok fenayim napcagimi bilemiyorum
Bir bebegim emmeyi birakti digeri cok az emiyor gitgide arttığı icin baslamaliyim diye düşünmüştümMerhaba
Yeni doğum yaptın anladigim..
Sağlıcakla büyüsün bebeğin.
Emzirdigin için sıkı diyet yapamazsın bol su az ve sık saglikli beslenme vakit bulduğun da yapacagin yürüyüş ile epey hafiflersin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?