- 19 Ekim 2015
- 2.059
- 10.184
- 138
bende 5 çocuk 4 erkek 1 kız var canikom ooo daha yolun başındasın ben n güzel yolun sonuna yaklaşmıştım son iki raneyi tapmakla geriledim başa sardımm buna da şükür diycez canım hangi kadın istemezki kıskanılmak sevildiğini hissetmektir bana göre bu benim şahsi fikrim canım evett geçen hafta eve geldi sofra hazırlıyordum telefon geldi buna arkadaşı yemeğe savet etti hadi siz yiyin ben 1 iki kadeh bişey içim gelicem dd iy ddm gitti saat oldu iki gece arıyorum tel bakmıyor çocuklar uyuyor hepsi ben bekliyorum kalkıp şöyle bir turliyim ddm bir baktım evi köşeyi dönünce bir rest var kimseler kalmamış içersi loş kapşonumu kapattım geçtim önünden bir baktım iki arkadaş oturuyorlar arkadaşının yanınsa yabancı uyruk bir kadın girdim içeri afiyet olsun canım ddm bu beni gördü şokkkkk kalktı arkadaşı o eve peşime eve gelene kadar yalvardı yakar birşey demedim eve geldik 3 gün konuşmadım yeminler etti benle ilgisi yok arkadaşımın arkadaşı diye böyle işte bunları yaşayan çok iyi anlar bbeni eskiden daha çok çıldırıyordum da şimdi alıştım heralde ne bileyimmm -Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle duygular sonuç ta kötü bir his canımmAyy şimdi olsa süper olurdu ya:)
Kız sende kaç tane var çocuk
Sabahı sabah ettik biz daha yolum uzun desene
En çok istediğim şey eşim deli gibi kıskansın beni
Ayy çok kotu yapmış ya senin kide
Bu ay ben 1. Olacağım.......GECEN AYIN DERECELERI......
AYIN BIRINCILERI....
malipina ......-4,2 kg...
@berilceee ......-4,2 kg...
Arzuzuzuuu .....-4,1kg......
AYIN IKINCISI......
@mefkurem ....-3,3 kg...
AYIN UCUNCULERI....
@doga3 ....-1,6 kg...
cakil80 ....-1,5 kg...
Çok beğendim
Ben de son gün hastalandim boğazımda nasıl ağrıyor allahtan boğaz spreyini icat ettiler duaciyim icat edenleregünaydınnnnnnn
üst solunum yolları, r......... şimdi de alerji coştu habire hapşuruyorum ve burun siliyorum.
Çok lezzetli görünüyor benim son gün edi ile budu başbaşa kalacağızKoca 1 legen kisir 1 tepsi borek ve cikolatali kek yaptim.
Oyle iste misafir gelicek
Afiyet olsun simdiden :))geçe geç uyudum canım çocukları uyutup öyle yattım hala uyuyolar ben biraz önxe uyandım
bonuscan ellerin türeğin dert görmesin canımm ellerine sağlık valla geçe gece isimlerimizle kilolarımızla uğraşıyorsun canım helal et
ohhhh missss gözüküyoooo ellerine sağlık süper köpüklü sağol canım
ışılcım teşekkürler rarif için süper miş kesin bir dahaki karnıyarık ve bundan sonraki böyle pişicek ellerine sağlık gülüm
Emzirmek beni çok aciktiriyordu ondan dedim Allah güç kuvvet versin canımEvet emziriyorum canm.artk rahatsz oluyorum kilomdan.hem bedenen hem psikoljikmen iyi olmam icin kilo vermem lazım.yiyerek veremeyip aldığıma göre az yiyecem fazla hareketle verecegimi de biliyorum o zaman diyete başlıyorum.hedef 75.bugünkü kilom 95.haydi bismillah....
Ayy kuzum çok kötü olmuş kızmakta haklısın sonuna kadar 5 tane çocuk varmış otursun evinde yok ille gidecekse senle gitsin çok kızdım haaa iyi ki gidip bakmışsın canımbende 5 çocuk 4 erkek 1 kız var canikom ooo daha yolun başındasın ben n güzel yolun sonuna yaklaşmıştım son iki raneyi tapmakla geriledim başa sardımm buna da şükür diycez canım hangi kadın istemezki kıskanılmak sevildiğini hissetmektir bana göre bu benim şahsi fikrim canım evett geçen hafta eve geldi sofra hazırlıyordum telefon geldi buna arkadaşı yemeğe savet etti hadi siz yiyin ben 1 iki kadeh bişey içim gelicem dd iy ddm gitti saat oldu iki gece arıyorum tel bakmıyor çocuklar uyuyor hepsi ben bekliyorum kalkıp şöyle bir turliyim ddm bir baktım evi köşeyi dönünce bir rest var kimseler kalmamış içersi loş kapşonumu kapattım geçtim önünden bir baktım iki arkadaş oturuyorlar arkadaşının yanınsa yabancı uyruk bir kadın girdim içeri afiyet olsun canım ddm bu beni gördü şokkkkk kalktı arkadaşı o eve peşime eve gelene kadar yalvardı yakar birşey demedim eve geldik 3 gün konuşmadım yeminler etti benle ilgisi yok arkadaşımın arkadaşı diye böyle işte bunları yaşayan çok iyi anlar bbeni eskiden daha çok çıldırıyordum da şimdi alıştım heralde ne bileyimmm -Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle duygular sonuç ta kötü bir his canımm
kızz ağlatırsın beni yapma ben çok duygusallllArzuzuzuuu zuzu sana gelsin
kızlar bakın ne diycem benim adam beni kıskanır ama bana pek belli etmezdi
şimdi eşkar söyledi akşam sana dd çarşıya çıkmayı yasak ederim dışarı çıkarken hhaber vericeksin neriye gittiğini felan gibi gibi şeyler
zayıfladığımın farkında tripe girdi herall
çok güldümm daha dur onu çatlatıcam
benim en sevmediğim huyum uykuyu seviyorum ama az uyuyup enerjik olmak istiyoruuum senin kadar az uykuyla ben ayakta duramam gerçi sen daha gençsin bir o faktör var
ellerine sağlık tepsiyi görür görmez kendime kahve yaptım
geçmiş olsun canım bendede burun akıntısı ve öksürük. geçmiyor geçmiyor geçmiyor
evet boğaz spreyinin çok faydası var. geçmiş olsun çakılım.Ben de son gün hastalandim boğazımda nasıl ağrıyor allahtan boğaz spreyini icat ettiler duaciyim icat edenlere
Cumartesi menüm
Kahvaltı 13.30
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Havuç
Elma
Yemekten önce bi incir iki fındık
Akşam 19.00
3-4 yk kısır
İki kepçe mercimek çorbası
3 marul
Su 2.5 lt
15dk normal yürüyüş
50 dk tempolu yürüyüş
33 dk leslie
He valla kuzum yarısı gitti yarısı kaldıfıstık öyle böyle derken valla 18 kilo verdin ne mutlu sana
ben 18 kilo versem yeter ki. istediğim kiloya zaten ulaşmış olurumHe valla kuzum yarısı gitti yarısı kaldı
Verirsin kuzum azcık dikkat etcen o kadar zaten 10 kilo vermişsin kalanı da vericen inşallahben 18 kilo versem yeter ki. istediğim kiloya zaten ulaşmış olurum
haklısın. aslında biliyor musun bir harekete geçsem maksimum 3-4 ayda 60 kilo olurum. dua et kuzum banaVerirsin kuzum azcık dikkat etcen o kadar zaten 10 kilo vermişsin kalanı da vericen inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?