Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy şimdi olsa süper olurdu ya:)

Kız sende kaç tane var çocuk

Sabahı sabah ettik biz daha yolum uzun desene

En çok istediğim şey eşim deli gibi kıskansın beni

Ayy çok kotu yapmış ya senin kide
bende 5 çocuk 4 erkek 1 kız var canikom ooo daha yolun başındasın ben n güzel yolun sonuna yaklaşmıştım son iki raneyi tapmakla geriledim başa sardımm buna da şükür diycez canım hangi kadın istemezki kıskanılmak sevildiğini hissetmektir bana göre bu benim şahsi fikrim canım evett geçen hafta eve geldi sofra hazırlıyordum telefon geldi buna arkadaşı yemeğe savet etti hadi siz yiyin ben 1 iki kadeh bişey içim gelicem dd iy ddm gitti saat oldu iki gece arıyorum tel bakmıyor çocuklar uyuyor hepsi ben bekliyorum kalkıp şöyle bir turliyim ddm bir baktım evi köşeyi dönünce bir rest var kimseler kalmamış içersi loş kapşonumu kapattım geçtim önünden bir baktım iki arkadaş oturuyorlar arkadaşının yanınsa yabancı uyruk bir kadın girdim içeri afiyet olsun canım ddm bu beni gördü şokkkkk kalktı arkadaşı o eve peşime eve gelene kadar yalvardı yakar birşey demedim eve geldik 3 gün konuşmadım yeminler etti benle ilgisi yok arkadaşımın arkadaşı diye böyle işte bunları yaşayan çok iyi anlar bbeni eskiden daha çok çıldırıyordum da şimdi alıştım heralde ne bileyimmm -Allah hiçbirimize yaşatmasın böyle duygular sonuç ta kötü bir his canımm

Afiyet olsun simdiden :))

Emzirmek beni çok aciktiriyordu ondan dedim Allah güç kuvvet versin canım

Ayy kuzum çok kötü olmuş kızmakta haklısın sonuna kadar 5 tane çocuk varmış otursun evinde yok ille gidecekse senle gitsin çok kızdım haaa iyi ki gidip bakmışsın canım

kızlar bakın ne diycem benim adam beni kıskanır ama bana pek belli etmezdi

hahahaha
benim en sevmediğim huyum uykuyu seviyorum ama az uyuyup enerjik olmak istiyoruuum senin kadar az uykuyla ben ayakta duramam gerçi sen daha gençsin bir o faktör var
ellerine sağlık tepsiyi görür görmez kendime kahve yaptım
geçmiş olsun canım bendede burun akıntısı ve öksürük. geçmiyor geçmiyor geçmiyor

sana da geçmiş olsun tatlım. uzun sürüyor
Ben de son gün hastalandim boğazımda nasıl ağrıyor allahtan boğaz spreyini icat ettiler duaciyim icat edenlere
evet boğaz spreyinin çok faydası var. geçmiş olsun çakılım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…