canım özel bi şartı yok cuma öğlen 12 ye kadar kilonu bildireceksin, yediklerinle ilgili paylaşımda bulunacaksın o kadar.
guruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen
artık guruptasın sen benı cok etkıledın senı 75 kılo olana kadar bırakmıcagıma söz veriyorum kendı adıma....
benım canım arkadaslarımda emınım benımle aynı fıkırdedır...
bazen herüfler böyle yapıyo nedense sakın üzülme...olumunekankayizsmile
gününüz aydınolsun.
benim minik kuşlarım..:roflol:
nasılsınız bugun.kıtkurdu benım gıbı erkencısın tatlış...
ben sabah 5 te namaz için kalkıyorum sonrada yatmıyorum..
kızlar hafta sonunda dıkkat edelım lutfen...:1hug:
:roflol:
niye yer değiştirsinler kız sen de:))) ben de kemiklerim kayboldu diyordumkafamçokkarıştı
süper gidiyorsun üniversite yıllarına döndürcez seni. zaten biz döndüremezsek kalliste gönderir o yıllara :roflol:
ben şimdi sabahın körü tavuk yiyip sporuma gidicem her yerim ağrıyor ya :1ninca:
yeşil çaydan olmasınn bende içerdim çayları sonra niye uyuyamıyomm yaa deyip dururdumm :roflol:uyumak istiyorsan akşam yeşil çay içmiceksınn canımcım ben emzirirken içerdim akılsız gibi çocukta uyumazdı sonrada ona kızardımm niye uyumuyon diyee:kedi:kaydirigubbakcemile3uyku tutmadı canımm ,açlıktan olsa gerekk :))
hanee şuu susam sokağındaki minik kuşdan bahsediyon dimii yoksa hiç yakıştıramadın kendime bu narin lafıı:roflol::roflol::roflol: bu arada yaa nasıl kalkıyonda yatmıyon bidaha yaa banada formülll uykum olmasada yatak beni mıknatıs gibi kendine çekiyorrr bilmiyorumkismilegününüz aydınolsun.
benim minik kuşlarım..:roflol:
nasılsınız bugun.kıtkurdu benım gıbı erkencısın tatlış...
ben sabah 5 te namaz için kalkıyorum sonrada yatmıyorum..
kızlar hafta sonunda dıkkat edelım lutfen...:1hug:
ya kusura bakma canım bana sormuşsun ama ben uyumuştum o saatte kaydirigubbakcemile3 zaten katılmışsın yazdınmı buraya katıldın dmektir. bu arada haberin olsun biz adamı yer bitiririz bu kiloları öyle verdik bi yapıştık birbirimize Allah ne verdiyse artık kol bacak :roflol::roflol::roflol::roflol:guruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen
Minik kuş haaa..
Kendimi kuş olarak vede uçuorken düşündüm bir an...:roflol::roflol:
90 kilo kanatlarım nasıl olurdu acep...:1shok: :roflol:
.
kısslaar bende gelsem aranısa 95 kılo agırlıgımla(((((
frtkrdmr kısslaar bende gelsem aranısa 95 kılo agırlıgımlaguruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen
frtkrdmr kısslaar bende gelsem aranısa 95 kılo agırlıgımla(((((
Hoş geldiniz başarılar arkadaşlar .a.s.
Gurubumuzun ağırlığı saygınlığı artıyor .
Sabah tam buğday , peynir iki zeytin
Ara öğün ana öğüne karıştı mücver
yeşil çay ayva
Izgara köfte 3 tane yayla çorbası , çavdar ekmeği
Yediklerimizi yazınca iyi oluyor.Az yedim diye düşünürken bir de bakıyoruz ki karşılaştırınca azman olmuş
Kimseyi göremiyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydınn minik kuşlar...
aslında anlatacağım bir sürü şey vardı ama haftasonu bi türlü açılmadı site birikti hepsi:hulya: şimdi de anlatamam işteyim kalkmam lazım birazdan :ecrin_bebek: ama şunu söyleyeyim spora yazıldım dün gittim şu an her yerim hamlamış durumda kollarımı kaldıramıyorumakannehir bide yürüyüş bandından düştüm maalesef bayan erkek karışık salon ankarada ayrı bulmak imkansıza yakınmış onu anladımlmaz: işte yere kapaklandım kendi rezilliğime mi yansam ilk günden o kadar erkeğin arasında utandığıma mı yansam yoksa bugün ağrısından duramadığım dizime mi yansam anacım bide hiç şişman yok bi bendim etrafımda rocky balboa gibi çocuklar :icecream: çok bilinçli bi hocam var çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 bugün napcam bilmem her yanım ayrı bi uzun hava okuyo yorgunluktan hamlıktan...
bakalım 1 ay sonra vücudum ve kilom ne alemde olacak...:kedi:
candy sen ne olayından bahsediyosun şekerim cherry gibi demişsin ya:uhm: üşenme de yaz bakim merak ettim:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?