Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım özel bi şartı yok cuma öğlen 12 ye kadar kilonu bildireceksin, yediklerinle ilgili paylaşımda bulunacaksın o kadar.

guruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen

artık guruptasın sen benı cok etkıledın senı 75 kılo olana kadar bırakmıcagıma söz veriyorum kendı adıma....
benım canım arkadaslarımda emınım benımle aynı fıkırdedır...
bazen herüfler böyle yapıyo nedense sakın üzülme...olumunekankayizsmile

ayy beni mutlu ettin allahda seni mutlu etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Efenim mutlu,huzurlu aynı zamanda sağlıklı bir haftasonu geçirmenizi temenni ediyorum..:)

Minik kuş haaa..
Kendimi kuş olarak vede uçuorken düşündüm bir an...:roflol::roflol:
90 kilo kanatlarım nasıl olurdu acep...:1shok: :roflol:

Tavuk ve haşlama hemide sabahın köründe...Yımırta yesen olmazmı..kafamçokkarıştı

Gruptasın canım,hoş geldin sefalar getirdin..
a.s.

uyku tutmadı canımm ,açlıktan olsa gerekk :))
yeşil çaydan olmasınn bende içerdim çayları sonra niye uyuyamıyomm yaa deyip dururdumm :roflol:uyumak istiyorsan akşam yeşil çay içmiceksınn canımcım ben emzirirken içerdim akılsız gibi çocukta uyumazdı sonrada ona kızardımm niye uyumuyon diyee:kedi:kaydirigubbakcemile3
hanee şuu susam sokağındaki minik kuşdan bahsediyon dimii yoksa hiç yakıştıramadın kendime bu narin lafıı:roflol::roflol::roflol: bu arada yaa nasıl kalkıyonda yatmıyon bidaha yaa banada formülll uykum olmasada yatak beni mıknatıs gibi kendine çekiyorrr bilmiyorumkismile
ya kusura bakma canım bana sormuşsun ama ben uyumuştum o saatte kaydirigubbakcemile3 zaten katılmışsın yazdınmı buraya katıldın dmektir. bu arada haberin olsun biz adamı yer bitiririz bu kiloları öyle verdik bi yapıştık birbirimize Allah ne verdiyse artık kol bacak :roflol::roflol::roflol::roflol:

Minik kuş haaa..
Kendimi kuş olarak vede uçuorken düşündüm bir an...:roflol::roflol:
90 kilo kanatlarım nasıl olurdu acep...:1shok: :roflol:

.

benden olsa olsa deve kuşu olur ancak fazla düşünme bence yenoşummm oda uçamıyor zatennn :roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm özel bir şeye gerek yok
ne yiyosun ne içiyosun onları yaz anlat
sohbete katıl sorular sor
her şey kendiliginden olur zaten
konuya abone ol
yukarda seçenekler var
o zaman her yeni msjda kullanı frofiline gelir
rahatlıkla takip edersin
kısslaar bende gelsem aranısa 95 kılo agırlıgımla (((((

hoşgeldin
yukarda ark. yazdıklaırmı sende uygularsın cnm

frtkrdmr kısslaar bende gelsem aranısa 95 kılo agırlıgımla (((((

Hoş geldiniz başarılar arkadaşlar .a.s.
Gurubumuzun ağırlığı saygınlığı artıyor .
Sabah tam buğday , peynir iki zeytin
Ara öğün ana öğüne karıştı mücver
yeşil çay ayva
Izgara köfte 3 tane yayla çorbası , çavdar ekmeği
Yediklerimizi yazınca iyi oluyor.Az yedim diye düşünürken bir de bakıyoruz ki karşılaştırınca azman olmuş
Kimseyi göremiyorum iyi geceler herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gayett başarılı ve
az yemişsin
akşamki çavdar ekmeginin mıktarı yok ama ben onu 2 dilim sayıyorum bilmiyorumkismile

ben hafta sonu kaçamak doluydu
ama bugun silbaştan başlıyorum
her zaman aynı ey olsun istemiyorum
bir hafta verip
sonraki hafta almakk:umursamaz:

ay valla o kadar cevap yazdım cherry nin anısına benzer anımı da anlatmıştım ama benimki o kadar güzel bi anı değildi neyse.. ama hata oldu gelmedi valla uğraşamam.. kaydirigubbakcemile3

zaten haftasonu zan altında kalmışım :roflol:

Son düzenleme:
bundan sonra yanıtlarımı kopyalamadan gönder tuşuna basmam :umursamaz:

ha bu arada.. sengözlerimebaksanab

Bi Daha Asla Diyet ve Egzersiz Programını Bozan Bir Candy Göremiceksiniz şakkıdı

Son düzenleme:
Günaydınn minik kuşlar...
aslında anlatacağım bir sürü şey vardı ama haftasonu bi türlü açılmadı site birikti hepsi:hulya: şimdi de anlatamam işteyim kalkmam lazım birazdan :ecrin_bebek: ama şunu söyleyeyim spora yazıldım dün gittim şu an her yerim hamlamış durumda kollarımı kaldıramıyorumakannehir bide yürüyüş bandından düştüm maalesef bayan erkek karışık salon ankarada ayrı bulmak imkansıza yakınmış onu anladımlmaz: işte yere kapaklandım kendi rezilliğime mi yansam ilk günden o kadar erkeğin arasında utandığıma mı yansam yoksa bugün ağrısından duramadığım dizime mi yansam anacım bide hiç şişman yok bi bendim etrafımda rocky balboa gibi çocuklar :icecream: çok bilinçli bi hocam var çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 bugün napcam bilmem her yanım ayrı bi uzun hava okuyo yorgunluktan hamlıktan...
bakalım 1 ay sonra vücudum ve kilom ne alemde olacak...:kedi:
candy sen ne olayından bahsediyosun şekerim cherry gibi demişsin ya:uhm: üşenme de yaz bakim merak ettim:ecrin_bebek:

Topiğin kart koyunundan herkeşlere günaydın :))

Hasta oldum haftasonu laelaelaelaelae nezle gibi başladı pis bişiye dönüştü :mymeka:
Şu an yutkunurıen cızım cızım bir sızı oluyu kulağımla boğazım arasında ...ha bide 20 lik dişlerde ağrı var anlatabildimmi kız derdimi -tatlicadiarzu- :roflol:

Candyy ben az dellenmedim o gönder deyince kaybolan sayfa yüzünden :roflol:

Doğum günü faciası ve dikkatsizliğe bağlı gelişimini bi türlü tamamlayamayan iştahım sebebiyle çok şişim ve agresifim ve kompleksliyim.-tatlicadiarzu-

Haftasonu tartıda ne idüğü belirsiz bir dokuz rakamı gördüm toparlanmaya niyet ettim inşallah heç bir yan arka ön etki olmaz....

Yav bu böyle gitmiyo tırnağımı keserken bile midemdem rahatsız oluyorum...25 yaşında geldiğim hale bak püühh alsanaalsanasmile

ay peki anlatayım bari :1closedeyes:

ya ben üniversiteye yeni başlamıştım daha ilk günler..

kilolardan falan açıldı konu erkek arkadaşlar da vardı.. sonra bi arkadaşım benim kilom için 89 dedi.. ben bişey demedim cevap vermedim.. ama onun yanındaki arkadaşı oha tanju sen kaç kilosun zaten dedi.. o da 100 küsür dedi.. arkadaş da sen 100sen onun 89 olma ihtimali var mı dedi.. tanju tabi canım candy ( naniknanik ) benden zayıf ki dedi sonra sen de bakalım kaç kiloyum tahmin et dedim.. demez olaydım :roflol: baktı baktı 124 kilosun dedi :1shok: ben tabi şok oldum ben de tam 124 kiloyum o dönem.. bişey demedim ama yüzüm falan değişmiştir kesin.. bildim di mi dedi.. hayır bilemedin dedim.. o da 90 da değilsin ama tanju da bilemedi dedi.. ben de ama o en azından kibar dedim.. güldük falan.. ama çok acayipti nasıl bildi anlamadım.. bi de lise de bi arkadaşım vardı o zaman da kilomugizliyorum tabi.. o arkadaşım da baktı 104 dedi bana ay sinir ben de 104 kiloydum harbiden :roflol: yanlış dedim.. hadi ordan benim gözüm kantar gibidir bi gram eksiksen ben de adam değilim dedi.. ben de değilsin zaten demiştim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Radyo sevenlere ve gülmek isteyenlere diyeceğim tek şey...Radyo Tatlıses...11:00 - 13:00 arası KBK :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…