candy bir daha öpeyimmi seni..kaydirigubbakcemile3
beyzacıgım selayla cuma arasında selavat getiriseniz peygamber efendimiz direk kendisi alırmış.diger günlerdeki selavatlar rasulullaha melekler tarafından iletilirmiş..çok salavat getiren kullar mahşerde inciden yapılmiş tahtlarla taşınacakmış..
allah kabul buyurursa bol salavat getirdim..yasin okudum.tövbe istigfar ettim..
he bırde sizin içinde dua ettim..sizde beni unutmayın...
(rabbim benım topik arkadaşlarımında muratlarını kabul et.onlarında günahlarını bagışla dedim)
meraba siz gerçekten130 lardan mı düştünüz 80 lere bende 140 kiloyum acil yrdıma ihtiyacım var burda guruplamı zayıfladınız nerdeyse boşanıcam bu yüzden.....işşaallaaaaaahhhhhh amiiin ecmaiiinnn kaydirigubbakcemile3:icecream:
meraba siz gerçekten130 lardan mı düştünüz 80 lere bende 140 kiloyum acil yrdıma ihtiyacım var burda guruplamı zayıfladınız nerdeyse boşanıcam bu yüzden.....
evet 130 lardan düştüm...ama tamamı burada değil... bak artık buranın müdavimi olun hiç ayrılmayın bizden olur mu? ama öncelikle uzman bi diyetisyene ve endokronoloji uzmanına gitmeniz iyi olur... gerekli tahliller yapılsın uygun bi diyet listesi verilsin destek işine gelince orda da bizler devreye girerizolumunekankayizsmile sakın paniğe kapılma,stres yapma lütfen... olmayacak diye bir şey yok tamam mı?opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza...a.s.
bu arada Allah mı söyletti ne 80 leri göremedim daha ama olsun öyle sanılmak bile hoşuma gitti heee... :)
diyetisyene gittim listeler var sağlık sorunumda yok ama nasıl başlıcam bilmiyorum bide bebek var 10 aylık beni yalnız bırakmayın..Çok üzgünüm çoook
meraba siz gerçekten130 lardan mı düştünüz 80 lere bende 140 kiloyum acil yrdıma ihtiyacım var burda guruplamı zayıfladınız nerdeyse boşanıcam bu yüzden.....
eveett gelelim havadislere;
çitol bir sözünle kalktım gittim spora yazıldım parasını verdim hemen de 1 saat yaptım:)) adam hemen mi diyo, hemen tabi dedim ne olcak:))
aletler tırt, ama iş görecek şeyler var. 15 dk yürüdüm, o aletten o alete bindim:) dedi şu kadar sayı yap falan, en son bi 15 dk daha hızlı yürüdüm. 1 saat 5 dk etti toplamda:) ilk günden yeter dedi.
saçım için vitamin olarak doktor pharmaton önermişti. o vitamini almamıştım daha önce pahalı diye. bugün aldım 38 tl! taş kırığı yerim artık bu ay sonuna kadar nası yetçek param bilmiyorum:) hem enerji yapçak hem de saçıma iyi gelecek bi taşla 2 kuş:)
yoruldum valla. eve de geldim bi tas hoşaf içtim hafif ama, elmalı falan şekeri de az.
böyleyken böyle işte. bakalım 1 ay sonunda nası olcak sıkılaşma kg verme işleri...
candy bir daha öpeyimmi seni..kaydirigubbakcemile3
beyzacıgım selayla cuma arasında selavat getiriseniz peygamber efendimiz direk kendisi alırmış.diger günlerdeki selavatlar rasulullaha melekler tarafından iletilirmiş..çok salavat getiren kullar mahşerde inciden yapılmiş tahtlarla taşınacakmış..
(rabbim benım topik arkadaşlarımında muratlarını kabul et.onlarında günahlarını bagışla dedim)
Hayırlı olsun canım.Spora gitmen senin için çok faydalı olacak.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum.Desem mi diye çok düşündüm.Yanlış bir şey söylemek ve seni olumsuz etkilemek istemem ama bahsettiğin vitamin iştah açılmasına yol açabiliyor bazı bünyelerde.Daha doğrusu var olan iştahı arttırıyor,iştahsızlarda çok etkili olmuyor maalesef.Umarım sende iştahı arttırmaz.Yine de doktoruna sor istersen.Tedavini engellemek istemem.
:lepi::lepi: süpersinnnn... bende yarın gidip yazılcam inşallah kesin karar verdim :sm_cool:
bu arada hayırdır canım saçında ne var ki?:uhm:
ooyy kıyamam çok geçmiş olsun yaa... niye senin yüzünden olsun öyle deme bebekler hassas işte hemencik kapıveriyolar şifayı :ecrin_bebek: iyileşir inşallah çabucak yeğenimiz...olumunekankayizsmile
ayyy bide az önce başıma geleni anlatayım... bugün işyerindekilere bi haller oldu kaydirigubbakcemile3 iş arkadaşım var mühendis 82 li bi çocuk anamm bi havalı bi havalı tam tiki püüüüürttttkaydirigubbakcemile3 ben hesap makinesini aldım hesap yapıyorum şu kadar kilo versem yaza şu kadar olurum şuramdan bu kadar incelse şu olur flan psikopata bağladım hesaplıyorum yazıyorum flankaydirigubbakcemile3 çocuk da dedi aslı napıyosun sen bıdır bıdır ya üretim planlama mı yapıyosun napıyosun diyo kaydirigubbakcemile3 ahahaha bi güldüm heee üretim planlıyorum kas üretcem dedim aklinialirimsmile hıı sen diyet yapıyodun di mi kaç kilosun ki dedi bilmiyorumkismile diğer arkadaş da tehlikeli sularda yüzüyosun sorma dedialsanaalsanasmile bende onun üstüne kaç gösteriyorum ki dedim... ama alınmak yok söyleyince dedi çünkü ben süper kilo tahmini yaparım nokta atışı yaparım dediaklinialirimsmile bende yap yap dedim ne alıncam mal meydanda kaydirigubbakcemile3
-ımmmmmhhh 80 varsın sen valla dedi :1shok:
dalga geçme be dedim öyle bi ihtimal var da sanki dedim :bbo: vallahi taş çatlasa 83 flandır yani dedi kızma ama neyse flan yapmaya başladı çocuk da yazık fazla söyledim sanıyo onun için utandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim 97 kiloyum be ben ne 80 i eyvahedigeldismile çocuk yaklaşık 2 dk nah böyle kaldı :1shok::1shok:
yemin et diyooo vallahi sen 90 desen bile inanmam ben dedikaydirigubbakcemile2 abartma dedim sen özellikle yaptın dedim anacım sonra diğer kızların kilosunu tahmin etti hepsininkini vallahi nokta atışı yaptı tutturdu akannehir bi sevindim öyle olunca....zemuszemus aslı valla dedi hiç göstermiyosun ben şok oldum ne yalan söliim dediaklinialirimsmile
ayyyy bi sevindim bi sevindim zemuszemus
acayip gaza geldimmm 80 ler ben geliyorum Dikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt !!!:sm_cool::lepi:
sağol ablacım inşallah faydasını göreceğim gerçi uzun süre yapmak lazım ama işte en azından bi ay gideyim de şu son kiloları göndereyim dedim.
neden çok düşünüyorsun, direkt söyle neye dikkat edersen, hiç yanlış anlamam ben olur mu öyle şey.
şimdi ben onu araştırdım o iştah açılması, eğer vücudunda eksik olan vitamin minerallerden dolayı bir iştahsızlık yaşıyorsan onlar yerine gelince iştah açılırmış. yani sağlıklı biri vitamin alınca etkilenmezmiş. ya da önyargıdan dolayı etkilenirmiş. bende de muhtemelen eksiklikler var ki saçlarım dökülüyor ama riski almam lazımdı aslan yelesi gibi saçlarım kurudu gitti resmen. hatta bugün iştahım açıktı ama spora da başladığım için dedim ki en fazla yemeyi kaçırsam bile sporla gider. zaten bi süre sonra normale dönünce değerler iştah ta normale dönüyormuş, deneyip görücezboshayallersmile
ne yalan söyleyeyim arttı bugün iştahım:) çitol hep yazıyor ya bi tabak yoğurtlu makarna diye o aklıma gleid yedim valla:kedi: ama naptım hemen arkasından yarım saat daha yürüdümkaydirigubbakcemile2 toplamda 1600-1700 civarı kalori aldım bugün ve 1.5 saat de spor yapmış oldum:bbo:
amma uzattım:)
slm kızlar çok kötüyüm ya midem açlıktan kazınıyo
sabah saat 10 gibi zencefilli çay
10.30 2 adet haşlanmış patates
3.30 da bir adet haşlanmış patates ve kızımın helvasından bir ısırık aldım
saat 6.00 gibide 2 adet patates yiyeceğim
sabahtan beri 3 litre olmuştur suyum bile başım çok ağrıyo inşallah yarın böle olmammafoldumbenmafoldumben
eveett gelelim havadislere;
çitol bir sözünle kalktım gittim spora yazıldım parasını verdim hemen de 1 saat yaptım:)) adam hemen mi diyo, hemen tabi dedim ne olcak:))
aletler tırt, ama iş görecek şeyler var. 15 dk yürüdüm, o aletten o alete bindim:) dedi şu kadar sayı yap falan, en son bi 15 dk daha hızlı yürüdüm. 1 saat 5 dk etti toplamda:) ilk günden yeter dedi.
saçım için vitamin olarak doktor pharmaton önermişti. o vitamini almamıştım daha önce pahalı diye. bugün aldım 38 tl! taş kırığı yerim artık bu ay sonuna kadar nası yetçek param bilmiyorum:) hem enerji yapçak hem de saçıma iyi gelecek bi taşla 2 kuş:)
yoruldum valla. eve de geldim bi tas hoşaf içtim hafif ama, elmalı falan şekeri de az.
böyleyken böyle işte. bakalım 1 ay sonunda nası olcak sıkılaşma kg verme işleri...
allah kabul etsin cnmcandy bir daha öpeyimmi seni..kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi: süpersinnnn... bende yarın gidip yazılcam inşallah kesin karar verdim :sm_cool:
bu arada hayırdır canım saçında ne var ki?:uhm:
ooyy kıyamam çok geçmiş olsun yaa... niye senin yüzünden olsun öyle deme bebekler hassas işte hemencik kapıveriyolar şifayı :ecrin_bebek: iyileşir inşallah çabucak yeğenimiz...olumunekankayizsmile
ayyy bide az önce başıma geleni anlatayım... bugün işyerindekilere bi haller oldu kaydirigubbakcemile3 iş arkadaşım var mühendis 82 li bi çocuk anamm bi havalı bi havalı tam tiki püüüüürttttkaydirigubbakcemile3 ben hesap makinesini aldım hesap yapıyorum şu kadar kilo versem yaza şu kadar olurum şuramdan bu kadar incelse şu olur flan psikopata bağladım hesaplıyorum yazıyorum flankaydirigubbakcemile3 çocuk da dedi aslı napıyosun sen bıdır bıdır ya üretim planlama mı yapıyosun napıyosun diyo kaydirigubbakcemile3 ahahaha bi güldüm heee üretim planlıyorum kas üretcem dedim aklinialirimsmile hıı sen diyet yapıyodun di mi kaç kilosun ki dedi bilmiyorumkismile diğer arkadaş da tehlikeli sularda yüzüyosun sorma dedialsanaalsanasmile bende onun üstüne kaç gösteriyorum ki dedim... ama alınmak yok söyleyince dedi çünkü ben süper kilo tahmini yaparım nokta atışı yaparım dediaklinialirimsmile bende yap yap dedim ne alıncam mal meydanda kaydirigubbakcemile3
-ımmmmmhhh 80 varsın sen valla dedi :1shok:
dalga geçme be dedim öyle bi ihtimal var da sanki dedim :bbo: vallahi taş çatlasa 83 flandır yani dedi kızma ama neyse flan yapmaya başladı çocuk da yazık fazla söyledim sanıyo onun için utandı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dedim 97 kiloyum be ben ne 80 i eyvahedigeldismile çocuk yaklaşık 2 dk nah böyle kaldı :1shok::1shok:
yemin et diyooo vallahi sen 90 desen bile inanmam ben dedikaydirigubbakcemile2 abartma dedim sen özellikle yaptın dedim anacım sonra diğer kızların kilosunu tahmin etti hepsininkini vallahi nokta atışı yaptı tutturdu akannehir bi sevindim öyle olunca....zemuszemus aslı valla dedi hiç göstermiyosun ben şok oldum ne yalan söliim dediaklinialirimsmile
ayyyy bi sevindim bi sevindim zemuszemus
acayip gaza geldimmm 80 ler ben geliyorum Dikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt !!!:sm_cool::lepi:
:roflol:
Yok artık düştü gözümden Volkan,çok popüler oldu..Bu ara küsüm ona..kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ben citol başta olma k üzere kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
sizleri çokkk seviyorum ben bi süre yokum boludayım annemlere geldim gezmeye selmalar
O zaman sorun yok canım.Yanlış anlayacağını düşünmedim.Ya iştahını arttırır dediğim için psikolojik etkilenirsen veya gerçekten o preperata ihtiyacın vardır da almanı engellerim diye çekindim;yoksa senin bilinçli biri olduğunu biliyorum.Yaptığın her şeyi mantık ve bilim süzgecinden geçiriyorsun bunun farkındayım.Yanlış bir şey yapmazsın.
Birde sana abla olarak bir şey söyleyeceğim. (yüz buldum ya).Canım lütfen tek yönlü,tek besinli şok diyetler yapma.Saçları en çok bu tür diyetler etkiliyor.Benimde uzun süreli ve bazende yanlış diyetler yüznden ve kahrolasıdan dolayı C vitamini eksikliği çekiyorum ve dilimde yarılmalar oluyor.Eksiklik fazla olduğu için meyva takviyesi yeterli olmuyor ve preperat almam lazım onlarda iştahımı süper açıyor ve kullanamıyorum.Vitamin aldığım zaman sabah yemek düşünerek uyanıyorum.Kalkınca ilk aklıma gelen yemek oluyor.Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sende yaşama.Zaten çok başarılı kilo verdin.Sporada başladın.Diyetini de bilinçli yapıyorsun.Artık acele etme ve ne olur tek besin diyeti yapma.İştah patlamaları da yaşayabilirsin.
Saçların için özellikle yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketmeni tavsiye ederim.Kalorisi de az nasılsa.Az yağlı yapıyorsundur zaten ,bas üzerine yoğurdu.Afiyetle ye canım.
:roflol::roflol::roflol::roflol: B.O. T ile birlikte ömür boyu arkadaşlığa mahkum edildilerr :roflol::roflol::roflol:YURDUŞUM sağol canım.Eh şimdi diyetle cicim aylarındayız ondandır herhalde.Sende tekrar diyete başlayınca birden vericeksin 5-6 kilo ondan sonra hepbirlikte tepinmeye başlayacağız.Haftada 200 gr a sevineceğiz.Seni hala bekliyorum ben.Gerçi sağolasın hiç yalnız bırakmıyorsun ama diyetle beraber dön istiyorum.Lütfen ama ben istediği olmayınca kötü kız oluyorum......
Ben de katılıyorum bu katliama.Yazın: Yardım ve yataklık eden B.O Sağdan ikinci.
sağol canımcımm teşekkür ediyorummmmmmmçitol harikasın tebrik ederim çok ama çok sevindim. sakın az yeme baksana iyi yemene rağmen veriyosun verdikçe azaltırsın artık. oh maşallah yaa.
ambrosia sık dişini bak 2 günde bi kilodan kurtulucaksın, yarın da başın ağrırsa bırakmanı tavsiye edicem ama. inşallah geçer yarına.
tursari zümrüt gözlü, geçmiş olsun kız. dikkat et kendine.
yaa sende evham yapıyorsun o mikrop kapmış biyerden sonrada zayıf anında meydana çıktı işte normaldir yani senden kaynaklanmıyor opuyorumnanaktanyaaa beyzus aplam yaa derine anlat bu hatun beni dinlemicaktiryok canım daha iyileşmedi antibiyotiğe başladık ama öksürüğü binebze azaldı yavrum uyuyamıyordu öksürmekten içim eriyordu
sağol canım sizede geçmiş olsun aslında ben evdeyim gitmiyorum soğuk diye ama geçen gün burada pc başında fazla kaldım hava güzel diye elektrikliyide açmadım hastalandı çocuk benim yüzünden
o nasıl bir önlükmüşki onsekiz kilo saklamış yahuu :lepi:bende istiyorum o önlüktenn:roflol::roflol::roflol: armut tipli olmanın avantajları canımmmopuyorumnanaktan
anacım ne bileyim beyaz önlük giyiyorum ondan mı anlayamadı nedir kaydirigubbakcemile3 ama diğer kızlarda da vardı önlükaklinialirimsmile anamm bi mutlu oldum bi mutlu oldum ama çocuğun ağzı hala açık yazık dişleri çürücek fazla oksijendenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman kıçımız rahat dursa başımız rahat durmuyo başımız rahat dursa kıçımız bu ne yahuuboshayallersmile bacım çok çeşitli ürün mürün de kullanma hee...
çitoooll
çok tatlısın yaa. ay nasıl hoşuma gitti duygulandım şaka mı yaptın bilmiyom da şakaysa da çok güzel yani tam yatacaktım baktım bu kız ne yazmış diye:) canım ya.
yok o kadar zorda kalmam okuldan kartımı aldım öğle yemeğim garanti akşam da allah kerim:)
canım benim ya ay gözlerim doldu gece gece:a015: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?