Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah dualarını kabul etsin canım...:Saruboceq:

işşaallaaaaaahhhhhh amiiin ecmaiiinnn kaydirigubbakcemile3:icecream:
meraba siz gerçekten130 lardan mı düştünüz 80 lere bende 140 kiloyum acil yrdıma ihtiyacım var burda guruplamı zayıfladınız nerdeyse boşanıcam bu yüzden.....

meraba siz gerçekten130 lardan mı düştünüz 80 lere bende 140 kiloyum acil yrdıma ihtiyacım var burda guruplamı zayıfladınız nerdeyse boşanıcam bu yüzden.....

evet 130 lardan düştüm...ama tamamı burada değil... bak artık buranın müdavimi olun hiç ayrılmayın bizden olur mu? ama öncelikle uzman bi diyetisyene ve endokronoloji uzmanına gitmeniz iyi olur... gerekli tahliller yapılsın uygun bi diyet listesi verilsin destek işine gelince orda da bizler devreye girerizolumunekankayizsmile sakın paniğe kapılma,stres yapma lütfen... olmayacak diye bir şey yok tamam mı?opuyorumnanaktan hoşgeldin aramıza...a.s.
bu arada Allah mı söyletti ne 80 leri göremedim daha ama olsun öyle sanılmak bile hoşuma gitti heee... :)

diyetisyene gittim listeler var sağlık sorunumda yok ama nasıl başlıcam bilmiyorum bide bebek var 10 aylık beni yalnız bırakmayın..Çok üzgünüm çoook

diyetisyene gittim listeler var sağlık sorunumda yok ama nasıl başlıcam bilmiyorum bide bebek var 10 aylık beni yalnız bırakmayın..Çok üzgünüm çoook

bırakmayız ki...olumunekankayizsmile sen takip et bak burayı yediklerini paylaş, derdini paylaş, sevincini paylaş ne istersen paylaşkaydirigubbakcemile3 burda birbirimize destek oluyoruz... hem hiçbirimiz de öyle harikalar yaratmıyoruz bak mesela ben 2 3 gündür hiç dikkat edemiyorum sürekli burda yakınıp duruyorum dayanamıyorum bilmem ne diye... birbirimizi gaza getiriyoruz kaydirigubbakcemile3
çok şükür ne mutlu sağlık sorununda yokmuş... ee bize de sağlıklı beslenip, hareketimizi artırmaktan başka bişi kalmıyo...kaydirigubbakcemile5 140 kiloyum diye sakın ümitsizliğe kapılma önce bi 120 yi hedefleyelim sonra 100 sonra 80 böyle böyle gideriz...
bebeğini de Allah analı babalı büyütsün inşallah, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin..opuyorumnanaktan
senin çizelge birden candy'le aynı oldu alla alla...

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza. bu kiloda hazır sağlık sorunun da yok hiç vakit kaybetme. cherry nin dediği gibi önce 120 sonra 100 diye diye 7 aya ikili rakamlara inebilirsin hadi bakalım paylaşımlarını yediklerini bekliyoruza.s.

Hayırlı olsun canım.Spora gitmen senin için çok faydalı olacak.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum.Desem mi diye çok düşündüm.Yanlış bir şey söylemek ve seni olumsuz etkilemek istemem ama bahsettiğin vitamin iştah açılmasına yol açabiliyor bazı bünyelerde.Daha doğrusu var olan iştahı arttırıyor,iştahsızlarda çok etkili olmuyor maalesef.Umarım sende iştahı arttırmaz.Yine de doktoruna sor istersen.Tedavini engellemek istemem.

Çok teşekkür ederim canım.Bu bilgi çok önemliydi benim için.İş yerinde yapabileceğim bir şey olmasını ummuştum.Boşa çıkmadı.Çok sağol.Allah cümlemizin dualarını kabul ve makbul eylesin.
Tüm sevdiklerim daima dualarımda .Sizler tabii ki her daim.Rabbim kabul etsin.

sağol ablacım inşallah faydasını göreceğim gerçi uzun süre yapmak lazım ama işte en azından bi ay gideyim de şu son kiloları göndereyim dedim.

neden çok düşünüyorsun, direkt söyle neye dikkat edersen, hiç yanlış anlamam ben olur mu öyle şey.

şimdi ben onu araştırdım o iştah açılması, eğer vücudunda eksik olan vitamin minerallerden dolayı bir iştahsızlık yaşıyorsan onlar yerine gelince iştah açılırmış. yani sağlıklı biri vitamin alınca etkilenmezmiş. ya da önyargıdan dolayı etkilenirmiş. bende de muhtemelen eksiklikler var ki saçlarım dökülüyor ama riski almam lazımdı aslan yelesi gibi saçlarım kurudu gitti resmen. hatta bugün iştahım açıktı ama spora da başladığım için dedim ki en fazla yemeyi kaçırsam bile sporla gider. zaten bi süre sonra normale dönünce değerler iştah ta normale dönüyormuş, deneyip görücezboshayallersmile

ne yalan söyleyeyim arttı bugün iştahım:) çitol hep yazıyor ya bi tabak yoğurtlu makarna diye o aklıma gleid yedim valla:kedi: ama naptım hemen arkasından yarım saat daha yürüdümkaydirigubbakcemile2 toplamda 1600-1700 civarı kalori aldım bugün ve 1.5 saat de spor yapmış oldum:bbo:

amma uzattım:)

Çok sevindim canım ya.Demekki harika görünüyorsun.Maaşallahbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile.Hadi bu moralle haftaya attırıver 1,5-2 kilo .Göreyim seni.....

Hoş geldin canım.Burada hepimizin yardıma daha doğrusu birbirimize ihtiyacımız var.Topiğimizde herkes diğer arkadaşlarını en az kendini düşündüğü kadar düşünür ve destek olur.Sende her gün gel aramıza..Çok şükür sağlık sorunun yokmuş.Belli ki çok gençsin.Gayret edersen çok güzel kilo verirsin.Hayırlı olsun canım.Sefalar getirdin.a.s.a.s.a.s.a.s.

O zaman sorun yok canım.Yanlış anlayacağını düşünmedim.Ya iştahını arttırır dediğim için psikolojik etkilenirsen veya gerçekten o preperata ihtiyacın vardır da almanı engellerim diye çekindim;yoksa senin bilinçli biri olduğunu biliyorum.Yaptığın her şeyi mantık ve bilim süzgecinden geçiriyorsun bunun farkındayım.Yanlış bir şey yapmazsın.
Birde sana abla olarak bir şey söyleyeceğim. (yüz buldum ya).Canım lütfen tek yönlü,tek besinli şok diyetler yapma.Saçları en çok bu tür diyetler etkiliyor.Benimde uzun süreli ve bazende yanlış diyetler yüznden ve kahrolası
dan dolayı C vitamini eksikliği çekiyorum ve dilimde yarılmalar oluyor.Eksiklik fazla olduğu için meyva takviyesi yeterli olmuyor ve preperat almam lazım onlarda iştahımı süper açıyor ve kullanamıyorum.Vitamin aldığım zaman sabah yemek düşünerek uyanıyorum.Kalkınca ilk aklıma gelen yemek oluyor.Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sende yaşama.Zaten çok başarılı kilo verdin.Sporada başladın.Diyetini de bilinçli yapıyorsun.Artık acele etme ve ne olur tek besin diyeti yapma.İştah patlamaları da yaşayabilirsin.
Saçların için özellikle yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketmeni tavsiye ederim.Kalorisi de az nasılsa.Az yağlı yapıyorsundur zaten ,bas üzerine yoğurdu.Afiyetle ye canım
.

kızlarrr ben citol başta olma k üzere kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum
sizleri çokkk seviyorum ben bi süre yokum boludayım annemlere geldim gezmeye selmalar

neden kendini harab ediyosun anlamıyorum
ögünleri 2 patatesle geçirecek insan
bence en güzel diyet listelerine uyabilir yani
bayanssulusmile
oy kuşumm kıyamam ben sana
annem bana bir koli gönderirdi üni deyken iki kişi taşıyamazdık
içinden neler çıkmazdıki hey allhın
bende sana yolliyim
içine makarna- çorbalık- bulgur-nohut fasulye
azcık yag - bolca salça( kendimiz kaynatıyozya bol var) -ız reçell
hımm başka ne koyabilirim
sen taş kırıgı yeme diye boshayallersmile
allah kabul etsin cnm
benim 8 yaşındaki kızda çok eraklı bu konulara
çok soru suruyo bazen nasıl cvplıcamı bilmiyorum gönderiyorum başımdan

:lepi: çekilin 80 ler önünden cherimin
bir elinde topkek bir elinde craxx size geliyorr :roflol::roflol:

Yok artık düştü gözümden Volkan,çok popüler oldu..Bu ara küsüm ona..
kaydirigubbakcemile3
:roflol:

hoşgeldin öncelikle
ama benim anlayamadıgım
eger 140 kilo isen neden başkasının çizelgesini taşıyosun?

ay ne güzel anlatmışsın bas yoğurdu diye:) sebze sevmiyorum öyle yapa yapa geçirdim diyeti zaten aylardır:) bas yoğurdu bas sarımsağı sonra çen çen ağzımda naneli sakızlar:))

ya ben tek besin yapmıyorum da işte bu ay hedeflerin gerisinde kalınca moralim bozuldu dayanamadım. tek besinden ziyade kısıtlı kalori diyelim .yağsız et çeşitleri süt yoğurt çiğ sebzeler yiyeceğim çok katı değil yani. valla pis huyum da şu; aklıma geldi mi ağzımdan çıktı mı hoop dönemiyorum lafımdan:kedi: ben de akşam bi pişman oldum dedim ne gerek var sıkmaya ama 2 güncük yaa vereliniortak

kızacaksın ama ben de büyüklerin yanında smileyi de yaptık ama ben de mi c vitamini almalıyım yani? şimdi pharmatonda var gerçi.

biraz psikolojiktir o kalkar kalkmaz yemek düşünmen herhalde. baskı oluşuyodur üzerinde ve karşı koyacağım iştah gelirse bastıracağım diye alarm durumunda kalmaktan sürekli kendini kontrol edersin açıldı mı kapandı mı diye. e düşündükçe de aklına gelir insanın. haftalarca da açık olmaz ya bi hafta dayanırsan belki sonra azalır o etki. madem yaralar oluşuyor alman gerek ya da bunu bırakman gerek. benim de tabi. ama diyet zamanı hiç gözüm yemiyo:çok üzgünüm:

yatıyorum ben spor çok yordu ilk günümdü ya:)

iyi geceler olsun bakalıma.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol: B.O. T ile birlikte ömür boyu arkadaşlığa mahkum edildilerr :roflol::roflol::roflol:
sağol canımcımm teşekkür ediyorummmmmmm

yaa sende evham yapıyorsun o mikrop kapmış biyerden sonrada zayıf anında meydana çıktı işte normaldir yani senden kaynaklanmıyor opuyorumnanaktanyaaa beyzus aplam yaa derine anlat bu hatun beni dinlemicaktir
o nasıl bir önlükmüşki onsekiz kilo saklamış yahuu :lepi:bende istiyorum o önlüktenn:roflol::roflol::roflol: armut tipli olmanın avantajları canımmmopuyorumnanaktan

çitoooll

çok tatlısın yaa. ay nasıl hoşuma gitti duygulandım şaka mı yaptın bilmiyom da şakaysa da çok güzel yani tam yatacaktım baktım bu kız ne yazmış diye:) canım ya.

yok o kadar zorda kalmam okuldan kartımı aldım öğle yemeğim garanti akşam da allah kerim:)

canım benim ya ay gözlerim doldu gece gece:a015: :asigim:

iyi geceler tursari..

kızlar gece mi yapıyoz napıyoz kalabalığız bu saatte hayret:)

ben de kaçtım bu sefer, tatlı rüyalar herkese..

:mymeka: niye şaka yapım nann
ben o yollardan geçtim
akşama ekmek alabilmek için okuldan o kadar yolu azmı yürüdüm
72 kilo geldigim üniye 68 leri gördüm
ki orto okulda bie ben 75 kilo idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…