ay ne güzel anlatmışsın bas yoğurdu diye:) sebze sevmiyorum öyle yapa yapa geçirdim diyeti zaten aylardır:) bas yoğurdu bas sarımsağı sonra çen çen ağzımda naneli sakızlar:))
ya ben tek besin yapmıyorum da işte bu ay hedeflerin gerisinde kalınca moralim bozuldu dayanamadım. tek besinden ziyade kısıtlı kalori diyelim .yağsız et çeşitleri süt yoğurt çiğ sebzeler yiyeceğim çok katı değil yani. valla pis huyum da şu; aklıma geldi mi ağzımdan çıktı mı hoop dönemiyorum lafımdan:kedi: ben de akşam bi pişman oldum dedim ne gerek var sıkmaya ama 2 güncük yaa vereliniortak
kızacaksın ama ben debüyüklerin yanında smileyi de yaptık ama ben de mi c vitamini almalıyım yani? şimdi pharmatonda var gerçi.
biraz psikolojiktir o kalkar kalkmaz yemek düşünmen herhalde. baskı oluşuyodur üzerinde ve karşı koyacağım iştah gelirse bastıracağım diye alarm durumunda kalmaktan sürekli kendini kontrol edersin açıldı mı kapandı mı diye. e düşündükçe de aklına gelir insanın. haftalarca da açık olmaz ya bi hafta dayanırsan belki sonra azalır o etki. madem yaralar oluşuyor alman gerek ya dabunu bırakman gerek. benim de tabi. ama diyet zamanı hiç gözüm yemiyo:çok üzgünüm:
yatıyorum ben spor çok yordu ilk günümdü ya:)
iyi geceler olsun bakalıma.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol: B.O. T ile birlikte ömür boyu arkadaşlığa mahkum edildilerr :roflol::roflol::roflol:
sağol canımcımm teşekkür ediyorummmmmmm
yaa sende evham yapıyorsun o mikrop kapmış biyerden sonrada zayıf anında meydana çıktı işte normaldir yani senden kaynaklanmıyor opuyorumnanaktanyaaa beyzus aplam yaa derine anlat bu hatun beni dinlemicaktir
o nasıl bir önlükmüşki onsekiz kilo saklamış yahuu :lepi:bende istiyorum o önlüktenn:roflol::roflol::roflol: armut tipli olmanın avantajları canımmmopuyorumnanaktan
merhabalar ben nasıl guruba giricem acele yardım şu alttaki göstergelerdende istiyorum kim bana yardım edecek:kedi:kıslarr size iyi sohbetlerrr ben datıyom başım çatlıyor ağrıdan yaaaa hofff:umursamaz:
merhabalar ben nasıl guruba giricem acele yardım şu alttaki göstergelerdende istiyorum kim bana yardım edecek:kedi:
uyku tutmadı canımm ,açlıktan olsa gerekk :))
GÜNAYDINIM NAR ÇİÇEĞİM SEVDİĞİM arkadaşlarım
vuuuuuuuuuuuuuu süper yaaaaaa herkese tebrikler:lepi:
citol 2.5 kilo delikafadulden süpersinnnnnntü tü tü maşallahhh
denklem 2 hanelilerr:lepi:
halley BEYZUS kitkurdu süper ya maşallah vallaaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gününüz aydınolsun.
benim minik kuşlarım..:roflol:
nasılsınız bugun.kıtkurdu benım gıbı erkencısın tatlış...
ben sabah 5 te namaz için kalkıyorum sonrada yatmıyorum..
kızlar hafta sonunda dıkkat edelım lutfen...:1hug:
opuyorumnanaktanArkadaşlar herkese bol sebzeli çok vitaminli az karbonhidratlı sulu bir haftasonu diliyorum
Kaçayım diyet törpüm eşim çağırıyor.(diyetimi sabote edip duruyor da ama ben ona uymuyorum )
Ne güzel inanın kalkınca evdeysem mutlaka güne sizinle başlamak iyiki varsınız kardeşleropuyorumnanaktan
Şiş kebep istanbul çok güzel yine gelecek ben bilmiyorumkismileolmuş anacığım katletmişim ferasetli bilgili anlayışlı arkadeşler anladınız siz onusempatiksalakcinni
:mymeka: niye şaka yapım nann
ben o yollardan geçtim
akşama ekmek alabilmek için okuldan o kadar yolu azmı yürüdüm
72 kilo geldigim üniye 68 leri gördüm
ki orto okulda bie ben 75 kilo idim
anam anammm üniversitede doyurmadılar mı seni kilocuklar mı verdin sen kıyamam:)))))
ee ben de esas kiloyu burda aldım aburcuburlar yiyip yurtta çay saatleri yaparak:)
günaydın ağır toplarım, tombul kuşlarım, pambıklarıma.s.
he valla ya
şimdi düşünüyorumda
iki katıma çıkmışım neredeyse
acaba iç organlarım vucudumda dogru yerdelermi akannehir
:roflol:
niye yer değiştirsinler kız sen de:))) ben de kemiklerim kayboldu diyordumkafamçokkarıştı
süper gidiyorsun üniversite yıllarına döndürcez seni. zaten biz döndüremezsek kalliste gönderir o yıllara :roflol:
ben şimdi sabahın körü tavuk yiyip sporuma gidicem her yerim ağrıyor ya :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?