Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Psikoloji konusunda haklısın.Kafayı formatlamak lazım.Ayrıca C vitamini alma ;şu anda aldığın vitaminin içinde vardır;ama madem söz konusu Cvitaminine sürekli ihtiyacımız var.Şimdi gece gece moral bozmak gibi olmasın ama C vitamini eksikliği tatlı ihtiyacını arttırıyor.Ööööööf öf yani.Ne kısır döngüdür bu yaaaa.Bu arada yeşil biberde bol C vitamini var.Pek bilinmez ama...İyi geceler canım.

İyi geceler canım.Bende de beyaz önlük var ama arkasında semer benzeri bir kabarıklık oluşuyor.Demek ki iş önlükte değil canım...
DERİNNNNN TURSARİYİ dinle canım.Doğru söylüyor.Üzme kendini....

Ooooooo çoğaldık maaşallah.İyi geceler güzeller...

ıyi geceler...
Naapıyosunuz bakayım gece gece..:))

bu arada kilom 93,4 ama çizelge 93 olarak çıkardı,düzeltemedimm....amann neysee o kadar kilonun yanında 400 gramın lafımı olur :roflol::roflol:

gününüz aydınolsun.
benim minik kuşlarım..:roflol:
nasılsınız bugun.kıtkurdu benım gıbı erkencısın tatlış...
ben sabah 5 te namaz için kalkıyorum sonrada yatmıyorum..
kızlar hafta sonunda dıkkat edelım lutfen...:1hug:

GÜNAYDINIM NAR ÇİÇEĞİM SEVDİĞİM arkadaşlarım
Harikayız hepimizi kutluyorum .
Emoşum ne güzel listelemişsin bizi
Burçlara baktım anacığım haşere filan kendimden korktum

Emoşum malum dönemi bekliyorum beynamazlıktan çıkmak için bayılıyorum sabah namazına verdiği yaşattığı duygu seline
Ben kurulu gibiyim her haftasonu 9 'a kadar yatmayı planlayıp en geç 7.30 da dikilirim ayağa yinemi ya diyerek
Canımcım ben de diyorum sakın bozmayalım diye
Bugün kızkardaşim geldi artık onunla adamın yüreğine indiririz alışveriş çılgınlığıyla ne zamandır perde değiştireyim diyordum 2002 de evlenirken aldığım perdeler taşınınca biraz küçük geldiler
Çocuklar kızartma istiyor ama nefsime hakim olucam

Arkadaşlar herkese bol sebzeli çok vitaminli az karbonhidratlı sulu bir haftasonu diliyorum
Kaçayım diyet törpüm eşim çağırıyor.(diyetimi sabote edip duruyor da ama ben ona uymuyorum )
Ne güzel inanın kalkınca evdeysem mutlaka güne sizinle başlamak iyiki varsınız kardeşleropuyorumnanaktan

Şiş kebep istanbul çok güzel yine gelecek ben bilmiyorumkismileolmuş anacığım katletmişim ferasetli bilgili anlayışlı arkadeşler anladınız siz onusempatiksalakcinni

opuyorumnanaktan
Şiş kebep istanbul çok güzel yine gelecek ben bilmiyorumkismileolmuş anacığım katletmişim ferasetli bilgili anlayışlı arkadeşler anladınız siz onusempatiksalakcinni

ney sempatiksalakcinni

:mymeka: niye şaka yapım nann
ben o yollardan geçtim
akşama ekmek alabilmek için okuldan o kadar yolu azmı yürüdüm
72 kilo geldigim üniye 68 leri gördüm
ki orto okulda bie ben 75 kilo idim

anam anammm üniversitede doyurmadılar mı seni kilocuklar mı verdin sen kıyamam:)))))

ee ben de esas kiloyu burda aldım aburcuburlar yiyip yurtta çay saatleri yaparak:)

günaydın ağır toplarım, tombul kuşlarım, pambıklarıma.s.

he valla ya
şimdi düşünüyorumda
iki katıma çıkmışım neredeyse
acaba iç organlarım vucudumda dogru yerdelermi akannehir

he valla ya
şimdi düşünüyorumda
iki katıma çıkmışım neredeyse
acaba iç organlarım vucudumda dogru yerdelermi akannehir

:roflol:

niye yer değiştirsinler kız sen de:))) ben de kemiklerim kayboldu diyordumkafamçokkarıştı

süper gidiyorsun üniversite yıllarına döndürcez seni. zaten biz döndüremezsek kalliste gönderir o yıllara :roflol:

ben şimdi sabahın körü tavuk yiyip sporuma gidicem her yerim ağrıyor ya :1ninca:

:roflol::roflol: haklisin
benim kendim gidecegim yok zaten
onlardan çekindigimden dikkat eder oldum :lepi:

benim tavuk haşlama oldu mu sana tavuk sote:)))))))))))))))))))))

et diyeti etli diyet oldu:)

neyse zaten şok yapmak içimden gelmiyordu ete ağırlık verme olarak yaparım:)

spora da gidemedim ablalar toplarda yuvarlanıyomuş şu anda kalabalıkmış:) bi saate giderim..

guruba nasıl girecem hala cevap alamadım yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…