Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftasonu tartıda ne idüğü belirsiz bir dokuz rakamı gördüm toparlanmaya niyet ettim inşallah heç bir yan arka ön etki olmaz....

ben de öyle ne idüğü belirsiz bi 8 rakamı gördüm ki eminim seninkinden ürkütücü bi rakam.. kaçınnılmaz sonum işte geldim.. yine bunalımlara girdim.. berbnat bi haftasonuydu bu sabaha kadar.. topiği bırakmayı düşündüm.. yaşadıklarımı yazdım yazdım vedalar ettim falan filan..

mesaj gitmedi :roflol:

sonra bi kararlılık ama nasıl bişey bu valla midemde karaciğerim de bile hissettim yani kaydirigubbakcemile3

py topigime azcık kan pompolanmışş

cherim süper olmuş valla bende öle bir ortam istiyorum :jeyyar:

geçmiş olsun bu ara dikkat et eminim o yakışıklı hocan:d
gerekenleri yaptırıp fazla üstüne yüklenmicektir

bonusum geçmiş olsun guzum
bir sen bir ben zaten burda
mehter takımının en sön sırasında iki ileri bir geri

candy ne gördün tartıda merak ettim di hele

candy ne gördün tartıda merak ettim di hele

her zaman gördüğümü..

ne zaman 105 düşsem akabinde çıktığım rakamı gördüm.. kabus gibi..

105-108 arasına sıkışmış gibi..

bi anlığına da olsa..

üstelik hiçbir problem (kabızlık,şişkinlik) yokken gördüm..

senağlama

ama geçti hihoyyyt

artık asla benim diyet ve egzersiz programımı bozduğumu göremezsiniz..

zayıflamasam da zayıflasam da asla..

zayıflamak için yapmıyorum artık ama tabi zayıflasam fena olmaz..

çünkü zayıflamak için yaptığımda zayıflamazsam brakıyorum.. bırakınca dönüyorum kabusuma.. sinir oluyorum kendime..

artık zayıflamak için değil.. zayıflamasam bile ben yapabileceğimi yaptım hiç hata yapmadım derim en azından..

belki zayıflarım..

tartılmıyorum da artık cumaya kadar.. uğraşamam her dakka her dakka..

sıkıldım çok :1closedeyes:

BENDEBİR ARA 79 A kadar düşmüştüm sen ne kadar zamanda verdin bu kadar yol almışsın hiç bırakılırmı tartılmayıda bırakma işin ucu kaçmasın azmin için tebrikler neler yaptığını yazsana biraz kopya olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İşte benim kabusumda 90 :1closedeyes: nefret geldi o rakamdan sürüne sürüne 90 altına indim ....zor olucak biliyorum ama bununda altına inicem..sürünsemde inicem
oğlum servisle gidiyodu okula nisandan itibaren ben götürüp getiricem onunda göbeği çıkmaya başladı çok faydası olucak inşallah

1,5 yılda verdim.. özel hiçbirşey yapmadım..

sevgili edindim..

salata hastası bi oda arkadaşı edindim.. her akşam yemeğinde salata sadece salata yemeğe başladım..

akabinde iş edindim..

dikkat ettim.. yürüdüm..

şimdi de evlenmeye niyetlendim..

zayıfladım..

ama yaklaşık 8 aydır sadece 8 kilo verebildim :çok üzgünüm: kaldım böyle of ya senağlama

bi dönem de okul yemeklerine bulaştım yani bi saat 11 buçukta bi de 16buçukta okulda yemek yerdim.. başka bişey yemezdim.. kahvaltı dahil.. akşam da yemezdim.. ama çok yürüdüm ben ya..

Merhaba güzellikler;
Kaçtım zannetmeyin sakın.Cuma akşamından beri memleketimdeyim.1 hafta işten izin aldım.İzinlerimi bitirmeyi planlıyorum;nasipse bu yaz emeklilik istiyorum.
İşte evde olmadığım için pek yazamadım size;salı akşamı evdeyim tekrar sık görüşeceğiz inşallah.Hepinizi öpüyorum....

aklinialirimsmile iyi izinler

beyzuş iyi tatiller cnm
candy bencede cumadan önce tartılma
eksik görüncee uçuyosun havalara hem nazardegiyo hem rahatlıyosun sonraa hopp geri cuma günü fazla çıkıyosun

Memleketin havası başka iyi tatiller kardeş
Sabah iki dilim çavdar az peynir, bir bardak süt
Şimdi iki ızgara köfte ,iki dilim çavdar bir koca kase yayla çorbası (arpa şehriyeden öyle seviyoruz)
Suyumu aldım kim var dedim ancak kimse görünmüyor.
Canlar kardeşler nasılsınız (YÜZÜK KARDEŞLİĞİ VARDI MEŞHUR YÜZÜKLERİN EFENDİSİNDE BİZ DE HEP DESTEK TAM DESTEK KARDEŞLİĞİ)
Güzel bir bahar gününde tüm ülkeme ve kardeşlerime candan sevgiler
Yeni başlayanlar benim gibi bıkmadık demi tam gaz devam ediyoruz Yaza düğün dernek kurulur tatilciler gelir ve bizde yazdan uçuşan elbiselerimizle nasipleniriz inşallah:lepi:

Ben de sabah tartılayım dedim sonra Citol 'ün dediği gibi ya cozutuyorum ya da aa verememişim zaten battı balık yan gider hesabı yapıyorum .Cumadan önce tartılmam ısrar etmeyin

selam kızlar bende hafta snu mağdurlarından olarak artık bıktım diyorum diyetten ve düğünümüze bir ay kaldı ben hala incelemedim halbuki ne planlarım vardı . akşam yeğenim ameliyat oldu hastane ziyaretine gittik herkezin resmini çekiyordu bizide çekti eşimle nokta il e virgül bunlar dedi espri yapıyor güye çok sinirlendim yine .
candy neyin var canım

haftasonu işte nolsun..

bi şarkı var ya..

haftanın sonuuuuu.. bi kaçamak gibiiiiiii..

bi de kk ya bişeyler oluyo konuda biri var mı yok mu bilmiyorum.. gıcık bişey..

sen de sıkma canını.. fıstık gibisin.. 1 ay sıkı tut biraz düğünde çok hoş görüneceğine eminim..

iyi tatiller...opuyorumnanaktan
haftasonu işte nolsun..

bi şarkı var ya..

haftanın sonuuuuu.. bi kaçamak gibiiiiiii..

bi de kk ya bişeyler oluyo konuda biri var mı yok mu bilmiyorum.. gıcık bişey..

..
bende şu an o şarkı modundayım;
pazaaar günleriii pazartesi alır beni laaa laaa laa..... falan filan feci şekilde pazartesi sendromum devam ediyo bitsin hayırlısıyla artık şu gün eyvahedigeldismile
hiçbiyerim tutmuyo yahu tuvalete gittim elimi yıkıcam sabunluğun düğmesine bile basamıyorum kolumun ağrısından :bbo: fena hamladım napcaksam bu akşam sporda delikafadulden

amaaaann püüüüürtt şişman da olsak güzeliz sıfır beden de olsak güzeliiizz oooooohhhhhh canımıza değsin...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

he valla citolüm sorma etrafımda yağız delüanlılar, kas yumağı edasıyla dolaşıyolar... onlar kas yumağı ben bildiğin yumak...kaydirigubbakcemile3 geçinip gidiyoruz bakalım...kaydirigubbakcemile2 azcık alışayım tanıyayım edeyim de spor salonunun altını üstüne getiririm:icecream: zamaan sadece birazcık zaman kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ooyy ben sana bi ünlem yaparım paranteze dönersin deseydin alsanaalsanasmile şaka bi tarafa hiç sıkma canını ablacım yaa akraba arkadaş büyük küçük eş dost yeğen kuzen her yerden çıkıyo öyle patavatsızlar.... sallaaaaaaaa hihoyyyt cillop gibisin senŞeniz

bugün buraların hiç havası yok boshayallersmile

fiiiiiiüüüüüüüüüüü fiiiiüüüüüüüüüüüüüüüüü havamı estireyim bi şuralarda...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…