- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Haftasonu tartıda ne idüğü belirsiz bir dokuz rakamı gördüm toparlanmaya niyet ettim inşallah heç bir yan arka ön etki olmaz....
candy ne gördün tartıda merak ettim di hele
BENDEBİR ARA 79 A kadar düşmüştüm sen ne kadar zamanda verdin bu kadar yol almışsın hiç bırakılırmı tartılmayıda bırakma işin ucu kaçmasın azmin için tebrikler neler yaptığını yazsana biraz kopya olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisher zaman gördüğümü..
ne zaman 105 düşsem akabinde çıktığım rakamı gördüm.. kabus gibi..
105-108 arasına sıkışmış gibi..
bi anlığına da olsa..
üstelik hiçbir problem (kabızlık,şişkinlik) yokken gördüm..
senağlama
ama geçti hihoyyyt
artık asla benim diyet ve egzersiz programımı bozduğumu göremezsiniz..
zayıflamasam da zayıflasam da asla..
zayıflamak için yapmıyorum artık ama tabi zayıflasam fena olmaz..
çünkü zayıflamak için yaptığımda zayıflamazsam brakıyorum.. bırakınca dönüyorum kabusuma.. sinir oluyorum kendime..
artık zayıflamak için değil.. zayıflamasam bile ben yapabileceğimi yaptım hiç hata yapmadım derim en azından..
belki zayıflarım..
tartılmıyorum da artık cumaya kadar.. uğraşamam her dakka her dakka..
sıkıldım çok :1closedeyes:
her zaman gördüğümü..
ne zaman 105 düşsem akabinde çıktığım rakamı gördüm.. kabus gibi..
105-108 arasına sıkışmış gibi..
bi anlığına da olsa..
üstelik hiçbir problem (kabızlık,şişkinlik) yokken gördüm..
senağlama
ama geçti hihoyyyt
artık asla benim diyet ve egzersiz programımı bozduğumu göremezsiniz..
zayıflamasam da zayıflasam da asla..
zayıflamak için yapmıyorum artık ama tabi zayıflasam fena olmaz..
çünkü zayıflamak için yaptığımda zayıflamazsam brakıyorum.. bırakınca dönüyorum kabusuma.. sinir oluyorum kendime..
artık zayıflamak için değil.. zayıflamasam bile ben yapabileceğimi yaptım hiç hata yapmadım derim en azından..
belki zayıflarım..
tartılmıyorum da artık cumaya kadar.. uğraşamam her dakka her dakka..
sıkıldım çok :1closedeyes:
BENDEBİR ARA 79 A kadar düşmüştüm sen ne kadar zamanda verdin bu kadar yol almışsın hiç bırakılırmı tartılmayıda bırakma işin ucu kaçmasın azmin için tebrikler neler yaptığını yazsana biraz kopya olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yav niye aşşada kimseyi göremiyorum kötükedihüso
1,5 yılda verdim.. özel hiçbirşey yapmadım..
sevgili edindim..
salata hastası bi oda arkadaşı edindim.. her akşam yemeğinde salata sadece salata yemeğe başladım..
akabinde iş edindim..
dikkat ettim.. yürüdüm..
şimdi de evlenmeye niyetlendim..
zayıfladım..
ama yaklaşık 8 aydır sadece 8 kilo verebildim :çok üzgünüm: kaldım böyle of ya senağlama
Merhaba güzellikler;
Kaçtım zannetmeyin sakın.Cuma akşamından beri memleketimdeyim.1 hafta işten izin aldım.İzinlerimi bitirmeyi planlıyorum;nasipse bu yaz emeklilik istiyorum.
İşte evde olmadığım için pek yazamadım size;salı akşamı evdeyim tekrar sık görüşeceğiz inşallah.Hepinizi öpüyorum....
Memleketin havası başka iyi tatiller kardeşMerhaba güzellikler;
Kaçtım zannetmeyin sakın.Cuma akşamından beri memleketimdeyim.1 hafta işten izin aldım.İzinlerimi bitirmeyi planlıyorum;nasipse bu yaz emeklilik istiyorum.
İşte evde olmadığım için pek yazamadım size;salı akşamı evdeyim tekrar sık görüşeceğiz inşallah.Hepinizi öpüyorum....
selam kızlar bende hafta snu mağdurlarından olarak artık bıktım diyorum diyetten ve düğünümüze bir ay kaldı ben hala incelemedim halbuki ne planlarım vardı . akşam yeğenim ameliyat oldu hastane ziyaretine gittik herkezin resmini çekiyordu bizide çekti eşimle nokta il e virgül bunlar dedi espri yapıyor güye çok sinirlendim yine .
candy neyin var canım
Merhaba güzellikler;
Kaçtım zannetmeyin sakın.Cuma akşamından beri memleketimdeyim.1 hafta işten izin aldım.ızinlerimi bitirmeyi planlıyorum;nasipse bu yaz emeklilik istiyorum.
ışte evde olmadığım için pek yazamadım size;salı akşamı evdeyim tekrar sık görüşeceğiz inşallah.Hepinizi öpüyorum....
bende şu an o şarkı modundayım;haftasonu işte nolsun..
bi şarkı var ya..
haftanın sonuuuuu.. bi kaçamak gibiiiiiii..
bi de kk ya bişeyler oluyo konuda biri var mı yok mu bilmiyorum.. gıcık bişey..
..
ay peki anlatayım bari :1closedeyes:
ya ben üniversiteye yeni başlamıştım daha ilk günler..
kilolardan falan açıldı konu erkek arkadaşlar da vardı.. sonra bi arkadaşım benim kilom için 89 dedi.. ben bişey demedim cevap vermedim.. ama onun yanındaki arkadaşı oha tanju sen kaç kilosun zaten dedi.. o da 100 küsür dedi.. arkadaş da sen 100sen onun 89 olma ihtimali var mı dedi.. tanju tabi canım candy ( naniknanik ) benden zayıf ki dedisonra sen de bakalım kaç kiloyum tahmin et dedim.. demez olaydım :roflol: baktı baktı 124 kilosun dedi :1shok: ben tabi şok oldum ben de tam 124 kiloyum o dönem.. bişey demedim ama yüzüm falan değişmiştir kesin.. bildim di mi dedi.. hayır bilemedin dedim.. o da 90 da değilsin ama tanju da bilemedi dedi.. ben de ama o en azından kibar dedim.. güldük falan.. ama çok acayipti nasıl bildi anlamadım.. bi de lise de bi arkadaşım vardı o zaman da kilomugizliyorum tabi.. o arkadaşım da baktı 104 dedi bana ay sinir ben de 104 kiloydum harbiden :roflol: yanlış dedim.. hadi ordan benim gözüm kantar gibidir bi gram eksiksen ben de adam değilim dedi.. ben de değilsin zaten demiştim kaydirigubbakcemile3
py topigime azcık kan pompolanmışş
cherim süper olmuş valla bende öle bir ortam istiyorum :jeyyar:
geçmiş olsun bu ara dikkat et eminim o yakışıklı hocan:d
gerekenleri yaptırıp fazla üstüne yüklenmicektir
selam kızlar bende hafta snu mağdurlarından olarak artık bıktım diyorum diyetten ve düğünümüze bir ay kaldı ben hala incelemedim halbuki ne planlarım vardı . akşam yeğenim ameliyat oldu hastane ziyaretine gittik herkezin resmini çekiyordu bizide çekti eşimle nokta il e virgül bunlar dedi espri yapıyor güye çok sinirlendim yine .
candy neyin var canım
bugün buraların hiç havası yok boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?