Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn kızlar nasılsınızzz baya yeni tontiş arkadaşlar katılmış az kaldı allahın izniyle doğurmama 7 kilo aldım 7. ayımdayım çok şükürrr 95.500 oldum öpüyom hepinizi inşallah veriyosunuzdur tam gaz yaza az kaldı kızlar

Günaydınlaar efenim...opuyorumnanaktan bende durumlar cort acayip acı çekiyorum dün 2 saatten fazla çalıştım spor salonunda ağrıdan uyuyamadım bile çalıştırmadığım kasım kalmadı heralde çay içicem kupamı bile kaldıramıyorum siz düşünün halimi kafamçokkarıştı ama acayip de mutluyum beee ilk defa sıkılıp sövmüyorum spor yaparken çok hoşuma gidiyo terledikçe yoruldukça zevk alıyorum resmen oleeey beee bu sefer olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:

denedim daha önceden arkadaşım bir işe yaramadı 7 ay çektim rahatladım dedim yine başladı doktordanda utanıyorum yarın muayene etmek isteyecek ne yapcam ben ya mafoldumbenmafoldumben

çok geçmiş olsun... çoooook zor bu basur flan Allah şifa versin yaa:Saruboceq: doktordan da utanma lütfen o her gün senin gibi kaç kişiyi muayene ediyor besmeleni çek gir içeri Allahım sen yardım et de inşallah muayeneyi de kolayca atlatırsın olumunekankayizsmile

oooyy maşallah... Allah sağlıklı sıhhatli olarak kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

kabızlık böyle şeyler mi yapıyo.. yok artık! bu kadar mı ciddi ameliyat falan..
benneyaptımki

günaydınnn.. kilolar bi gidiyo bi geliyo.. klasik yani.. çocuk kız mı erkek mi.. :CüvCüv: hayırlısı olsun inşallah.. sempatiksalakcinni

vallahi balon gibi şişip şişip iniyoruz 1 kızım 5 yaşına giricek
bunada galiba kız dedi göstermedi ama sanırım kız ayın 3 de dr a gidicem netleşir heralde

bu konudakileri de göremeyince insanın konuşası gelmiyo yaa.. düzelicek di mi bu?

denedim daha önceden arkadaşım bir işe yaramadı 7 ay çektim rahatladım dedim yine başladı doktordanda utanıyorum yarın muayene etmek isteyecek ne yapcam ben ya mafoldumbenmafoldumben

canım bol bol sıcak bal serbetı tek çare bu dene bak göreceksın..
zaten hanımlar bu peygamber efendımızın önerdıgı bır tedavı...
ishal olunca soguk bal şsrbetı.......kabız oluncada sıcak bal şerbeti....yazın bir köşeye.....:Saruboceq:

gunaydın.....gunaydın.......gunaydın

nursenacım bebişin hayırlı olsun allah sag saglim kavusmayı nasıp etsın....benım kardesımde 7 aylık ve kızı olucak..isim buldunuzmu bız hala bulamadık...
evet kızlar ilginç guzel kız isimleri önerilerinizi bekliyoruz....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iki gundur adetliyim ve felaket şişim..sanki patlıyacak bır bombayım...
bırde yarın eşim suriyeye gidecek.6 gun kalıcak ama 15 yıllık evlıyız biz hiç ayrı kalmadık.ben annemlerlede aynı şehırde oldugumdan annemlerde dahi kalmadım...
şimdi ben 6 gün boyunca kocama sarılmadan nasıl yatıcam...ben uyuyamamki......kafamçokkarıştı :a015: :gitme:

Son düzenleme:
bu konudakileri de göremeyince insanın konuşası gelmiyo yaa.. düzelicek di mi bu?

evet candy sankı kendı basımaymısım gıbı geldı banada..asagısı gorunurken gundeymısız gıbıydı sankim.....
yoksa kızlar asagısı bızı tasıyamadımı ki ezdikmi acaba lülülülülülü

:teselli:

ben de evlenince böyle ayrılamam heralde kocamdan.. evli olmasam da anlıyorum seni bu yüzden..

Son düzenleme:
ben itiraf ediyorum kızlar bazen benı kızdırır ama ben eşime gercekten çooooooooooook aşıgım.....:asigim:

bir zamanlar benım sevgılımdınn

yanımdayken bıle hasretımdınnnn

simdi baskaaaa bır ask bulduuuun

mutluluk senın olsuuun

dertler benım cıle benım ömrüm senın senın olsun

isterdim ömrümüz

gecseydı beraber

istermıydım ayrılıkta

gülseydi şu kaderrr

dilerim her arzun gercek olsun

hayat bu şansın hep acıkolsun

dertler benım

cıle benım

hayat senın senın olsun....

hatıralar hasret benım ömrüm senın senın olsun....

buda benden sana gelsın...gözünü sevdıgım turk sarkılarıı....

Son düzenleme:
herkese selam ; bende bu gruba katıldım 90+1 olarak. Gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi. O kadar çok kilo alıp verdim ki artık bıktım. Agel slm kullanıyorum 2 gündür. Hiç duydunuz mu acaba?

selam kızlar.....birkaç gündür öğle saatlerinde dışardaydım..o yüzden ara öğünlerimi öğle yemeğimi kaçırıyorum,sonrada akşam acıkmış bi şekilde kendimi tuttamıyorum (
ama hayırlısıyla yarın badanaya başlıyorum...temizlik vs.. derken iyi kalori yakacağımı düşünüyorum :))

slm
kızlar
nasılsınız ballı sıcak suyu deneyeceğim ablacığım inşallah işe yararda bende kurtulurum bu illetten
benim dr ankaradaydı ankaraya gelmemi söledi nasıl yapcam bilemiyorum bakalım zaman ne gösterecek kimler vardı ankarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…