denedim daha önceden arkadaşım bir işe yaramadı 7 ay çektim rahatladım dedim yine başladı doktordanda utanıyorum yarın muayene etmek isteyecek ne yapcam ben ya mafoldumbenmafoldumben
günaydınn kızlar nasılsınızzz baya yeni tontiş arkadaşlar katılmış az kaldı allahın izniyle doğurmama 7 kilo aldım 7. ayımdayım çok şükürrr 95.500 oldum öpüyom hepinizi inşallah veriyosunuzdur tam gaz yaza az kaldı kızlar
slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben çok kötüyüm rejim mi bile unuttum canımın acısından 4 gün oldu bu derdi çekiyorum daha önce anal fissür yani makattaki çatlaktan ameliyat olmuştum kabızlık sonucu canım yine yanıyo kanamam çok ne yapacağımı bilemiyorum yarın için randevu aldım drden ilaçlar çare etmiyo bakalım dr ne diyecek inannın yemek yerken bile korkuyorum :sinifsinif::sinifsinif:
günaydınn kızlar nasılsınızzz baya yeni tontiş arkadaşlar katılmış az kaldı allahın izniyle doğurmama 7 kilo aldım 7. ayımdayım çok şükürrr 95.500 oldum öpüyom hepinizi inşallah veriyosunuzdur tam gaz yaza az kaldı kızlar
[FONT="
oooyy maşallah... Allah sağlıklı sıhhatli olarak kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan[/FONT][/B][/QUOTE]
amin darısı isteyenlere inşallah
[quote="candy_candy, post: 12248156"]
günaydınnn.. kilolar bi gidiyo bi geliyo.. klasik yani.. çocuk kız mı erkek mi.. :CüvCüv: hayırlısı olsun inşallah.. sempatiksalakcinni
denedim daha önceden arkadaşım bir işe yaramadı 7 ay çektim rahatladım dedim yine başladı doktordanda utanıyorum yarın muayene etmek isteyecek ne yapcam ben ya mafoldumbenmafoldumben
bu konudakileri de göremeyince insanın konuşası gelmiyo yaa.. düzelicek di mi bu?
canım bol bol sıcak bal serbetı tek çare bu dene bak göreceksın..
zaten hanımlar bu peygamber efendımızın önerdıgı bır tedavı...
ishal olunca soguk bal şsrbetı.......kabız oluncada sıcak bal şerbeti....yazın bir köşeye.....:Saruboceq:
gunaydın.....gunaydın.......gunaydın
nursenacım bebişin hayırlı olsun allah sag saglim kavusmayı nasıp etsın....benım kardesımde 7 aylık ve kızı olucak..isim buldunuzmu bız hala bulamadık...
evet kızlar ilginç guzel kız isimleri önerilerinizi bekliyoruz....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iki gundur adetliyim ve felaket şişim..sanki patlıyacak bır bombayım...
bırde yarın eşim suriyeye gidecek.6 gun kalıcak ama 15 yıllık evlıyız biz hiç ayrı kalmadık.ben annemlerlede aynı şehırde oldugumdan annemlerde dahi kalmadım...
şimdi ben 6 gün boyunca kocama sarılmadan nasıl yatıcam...ben uyuyamamki......kafamçokkarıştı :a015: :gitme:
ben itiraf ediyorum kızlar bazen benı kızdırır ama ben eşime gercekten çooooooooooook aşıgım.....:asigim:
yagmurgözlüm sen napıyon demınden berı asagıda yanımıza gelsenı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?