Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben oyle yabancı dılden anlamam yokmu bızım damar sarkılarımızdan...
yagmurgözlü kacmıs...

geldim kıss ama şimdide sen kaçmışın...))

gelmişken bugünki yemek raporumu verem..))

sabah 1 bardak su ( elma sirkeli ballı+tiroid ilacı )
yolda yarım elma ( evden otobüs durağına yürürken kemirdim )kaydirigubbakcemile3

KAHVALTI
1 kk peynir ( sütaş süzme )
5 yeşilzeytin
1 dilim kepekli ekmek ( kesmedi )kaydirigubbakcemile3
+ 1 galeta

ARA
1 türk kahvesi+1 piko

ÖĞLE
1 tabak salata ( yağsız tuzsuz bol soğanlı )
4 kaşık kıymalı bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmek

ARA
elma+5,1 çay

AKŞAM
belli değil eve gidince ne ayarlayabilirsem...cokacimcoook

ben oyle yabancı dılden anlamam yokmu bızım damar sarkılarımızdan...
yagmurgözlü kacmıs...

ablacım yazdım çevirisini de bak çok güzeeeel.. motive edici bi şarkı

herkese selam ; bende bu gruba katıldım 90+1 olarak. Gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi. O kadar çok kilo alıp verdim ki artık bıktım. Agel slm kullanıyorum 2 gündür. Hiç duydunuz mu acaba?

hoşgeldin aramıza a.s. duymadım ne ola ki o? hap mı?

geçmiş olsun canım :teselli:

max star cup

90 cal

100 ml yaklaşık 50 gr..

içinde yapay tatlandırıcı yok ve bitkisel yağlı..

sanırım dondurmaya hasret kalmayacağız bu yaz..
kaydirigubbakcemile2

kız candy nerde bu çeviri ben görmüyom....
ama demınden berı gırış yapmadan sayfa sayfa çevirdin beni.
aradım aradım yok.
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

candy yagmurgozlu sizin isimlerinizde + varmıydı benmı görmemıstım acep...

o + bizim arkadaş olduğumuz isimlerin yanında çıkıyormuş.. a.s

buyrun buyrunnnnnnnnn

regl oldum kızlar hiçç keyfim yok...((

evimde olmak isterdim şimdi...sıcacık yatağımda uzanmak isterdim..

benim pek sancılı olmazdı...üşüttümmü acaba kasıklarım patlayacak sanki...ilaçta içemem mafoldumbenmafoldumben

aynı ben.. ben ilaç içebiliyorum Allahtan.. :Saruboceq: allah kolaylık versin arkadaşım..

herkese merhabalar
Kendimi çok aç hissettim
Sabah tam buğday iki dilim peynir
bir bardak süt
öğlen kuru fasulye iki dilim tam buğday
Tembellikten salata yapamıyorum akşamdan kalanla öğlen idare ediyorum

ewet kendini çok tok hissediyosun
ara ögüne ihtiyaç duymuyosun ve akabine doymak bilinmeyen akaşm yemeklerii

sonrada sabhalar olmasınD:
herkese selam ; bende bu gruba katıldım 90+1 olarak. Gerçekten çok mutsuz hissediyorum kendimi. O kadar çok kilo alıp verdim ki artık bıktım. Agel slm kullanıyorum 2 gündür. Hiç duydunuz mu acaba?
agel slm
ben hiç duymadım o neki
açıklarmısın

süpersin sen yaa
menülerin falann

ben itiraf ediyorum kızlar bazen benı kızdırır ama ben eşime gercekten çooooooooooook aşıgım.....:asigim:
:asigim::asigim: oyoyoyoyyy
şarkımı beğendin mi bursa16

I Believe I Can Fly..
opuyorumnanaktan
bir ara nakatında benim ikilinin müzigini duyargibi oldum ( bilal avcı ve ugur karameşe)
ama onlarla birlikte çok daha hoşuma gitmişti
baydı beni o müzik nan
alalhh alahhhh heyyyyyyyyyyttt
aşka geldiii eminemm
merhabalar......
a.s. slm cnmm
denedim daha önceden arkadaşım bir işe yaramadı 7 ay çektim rahatladım dedim yine başladı doktordanda utanıyorum yarın muayene etmek isteyecek ne yapcam ben ya mafoldumbenmafoldumben
ayy benimde en zoruma giden bu tür muayenelerdirr
allah düşürmesin
acil şifalar diliyorum
oyyy nurtopumm
neden hiç gelmiyosun buralaraa ?
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileben çizelgeyi kaldırdım başka yerlere yazarken milletin gözleri yerinden fırlarda yazık olur onlra diye ne yapsamki
ya dimi insan burda bile utanıyoda
dışarda br yerlere gittigimzide yeda alışverişe
sanki hakkaımız yokmuş gibi
aman ne bilim tuhaf oldum birden
anlatamadım duygularımı
ne güldüm ya yumagım benim :roflol:
görün görün de feyz alın...aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 diyene bak yalnız...bayanssulusmile analar neler doğuruyo...klava:
sempatiksalakcinni
ilk gün olur öyle geçecek temin ederim :)

benim kilo doğuştan.. 6 kilo 250 gr doğmuşum :1shok: hem evde doğurmuş annem beni akannehir
akannehir nasıl dogurmuş anan nan senii

bir ara nakatında benim ikilinin müzigini duyar gibi oldum ( bilal avcı ve ugur karameşe)
ama onlarla birlikte çok daha hoşuma gitmişti
baydı beni o müzik nan

ben de şarkıyı i believe i can try sanıyodum bilal ve uğur sayesinde fly olduğunu öğrendim aklinialirimsmile çok iyi geliyo o şarkı bana bea boshayallersmile

ya dimi insan burda bile utanıyoda
dışarda br yerlere gittigimzide yeda alışverişe
sanki hakkaımız yokmuş gibi
aman ne bilim tuhaf oldum birden
anlatamadım duygularımı

valla anlatamasan da bu duyguları anlayacak bi topluluğuz boshayallersmile

akannehir nasıl dogurmuş anan nan senii

valla ben de bilmiyorum.. hadi sıkmış doğurmuş.. 10 ay nasıl taşımış beni ya.. ben de hiç rahatımı bozmamışım haa :roflol:

Herkese tekrar selam

iki gündür günde iki tane olmak üzere agel slm diye bir jelimsi olay var. Amerikadan geliyor. Hindistanda yetişen bir bitkinin özü sanırım. Yeme isteğini kesiyor. Ben şahsen çok fazla yemek yemeyi seviyorum. Şu anda karnım acıkıyor ama yemek yemek canım istemiyor. Kendimi zorlayıp biraz bir şey yediğimde çok yemişim gibi oluyor. Ve ilaca başladığım gün regl oldum boğazımı tutabiliyorum şimdilik:) Kilo vermek en çok istediğim şey çünkü benim boyum 1.83 etrafımda ki herkes kilo versen ne kadar güzel olcaksın diyip duruyor. ve çok sıkıldım. biraz motiveye ihtiyacım var lütfen yardım edin.

boyun 1.83 ise çok da fazlan yok demektir canım.. çok yakın bi zaman da güzelleğine kavuşacağını düşünüyorum.. hatta çok da güzel göründüğünü de düşünüyorum..

Aslında sorunum şu ki ben eskiden hiç takmazdım liseden mezun olduğumda 79 kiloydum eski erkek arkadaşım da gayet uzun boylu beni kaldırabilen bir tipti. Ama o devamlı bana kilover kilo ver demeye başladı 5 senelik birlikteliğimi bu yüzden bitirdim diyebilirim. Benim kendime olan güvenimi bitirdi. Ve ben hırslandıkça kilo aldım yazın yine düşmüştüm. Ama şu an ki erkek arkadaşım benden kısa ve minyon o kadar zayıf ki yanına kendimi hiç yakıştıramıyorum. Bu konuda hiç şikayeti olmadı ama kendimi onun yanında çok şişman hissediyorum. ve mutsuz oluyorum. herşeyine kafayı takıyorum.yanımızdan zayıf bir kız geçtiği zaman acaba diyorum.

evet anladım canım.. benim de erkek arkadaşımla boyum aynı.. zayıflayınca daha çok yakışacağımızı düşünüyorum.. o da düğünde zayıf olmamı ama bi ömür böyle tombul kalmamı istiyor.. bana kalırsa o ne derse o :)

bende zaten diyorum ki zayıflayamazsam evlenmek falan yok:) bizim aramızda bariz bir 10 cm var da:)

bende zaten diyorum ki zayıflayamazsam evlenmek falan yok:) bizim aramızda bariz bir 10 cm var da:)

akannehir

ama sen uzunsun.. o normal.. komplekse girmesin çocuk bi de.. benle aynı boyda.. ben normalim ya.. :)

88 liysen daha erken zaten evlilik için.. kesin ideal kilona ulaşırsın olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile

4 5 senesi daha var ama o zamana kadar çocuğu elde tutmak lazım

destan gibi bir kalemde herkese cevap MAĞAZA OLAYI NI HİÇ SORMA GİRERSİN Bİ YERE "kime olcaktı" sanki biz salağız nerden ne alcağımızı bilmiyoz ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…