Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tekrar merhabalar:
agel slm i kısaca açıklayayım: içinde HCA yani hidroksisitrik asit var. elma krom da olduğu gibi ama garcinia adlı bir meyvenin asidi.yağ metabolizmasına etkili. natures adlı bir firmada ve gnc de de var. agel inki jel formunda sadece ve çok pahalı.
zayıflatırmı??? diyetsiz zayıflatmaz , tüm diğer takviyelerde olduğu gibi diyet şart.
ancak sellülit dokularda belli bir incelmeye ve dokuda düzelmeye sebep oluyor düzenli kullanımda.

sanırım gündem maddelerinden biri de kabızlık...
üç haftadır keçi boynuzu yiyorum.. ara öğünlerde ve gece yatmadan meyve yerine bir adet ve su içiyorum... tuvaletle ilgili hiç bir problemim kalmadı. ve içerdiği meyve şekerinden dolayı da ani açlıklar yaşamadım. tavsiye ediyorum...

egedeniz sen kullandın mı canım bunu? ben 2 gündür kullanıyorum. Diyette yapıyorum tabii ki neler önerirsinP?Ben amerikadan uygun fiyata getirttim.

herkese selam eder gözlerinden öperim beni soracak olursanız:roflol: halaa şu gıccık hastalığın pençesinden kurtulamadığım yetmezmiş gibi oğluşum da salya sümük artı gözlerinden mikrop kaptı. pazar günü evlilikyıldönümümüzdü eşmimle benümm söylemesi ayıptırr :hulya: annelere bıraktım oğluşumu birazcık başlamış gibiydi oğluşumdada bende iyiyimya hemen attım kendimi dışarıya iki saat gittim geldim ki bıraktığım çocuk benim çocuğum değildi sanki iki saatte nasıl gözleri kapanmış şişmiş burnu kıpkırmızı yara olmuş silmekten bende tabi akşama berbat oldum. dün doktora götürdüm geldim yine pelte oldum. ilaç falan yazdı bugün iyi maşallah ya şunu anlamıyorum nasıl oluyorda gözlerini bile açamazken bu kadar enerjik oluyor bu çocuklar yaaaa bi dakka yerinde durmuyor şimdide eline almış el süpürgesini beni süpürüyor :roflol:bende şu yazıyı yazana kadar elli kere hapşırdım başım çatlıyor ahanda böyle oldumsempatiksalakcinni:roflol:nasıl geçecek bu meret yaa daha önce böylesinede hiç yakalanmamıştım beyzus aplammm help meeeeeeee!!akannehir!

kızxımın ismi senanur buda kız olursa nisanur koymayı düşünüyorumm benim ismimde nur allah kurtulmak nasip etsin hepimizeee

oyyy nurtopumm
neden hiç gelmiyosun buralaraa ?

ii

bebe doğmdan geziyom anam gezmeden günden elim değipte açamıyom kii yemede serbest nasıl olsa seneye sıkıcaz ya gelemedim amma takibinizdeyimmm şekerlerr
seçil girmiyomuu baya vermişti kilo

şarkımı beğendin mi bursa16

I Believe I Can Fly..
opuyorumnanaktan

Ben çok beğendim :asigim:

selam kızlar nasılsınız

Selam okurcum..bir gittin daha gelmiyosun...inşallah feraha çıkmışsındır :teselli:

nursenaaa tombul kelebeğeem yerim ben bebişimide senide..Şeniz eltimle aynı anda hamile kaldınız inşallah sağ salim yaza bebeleri kucağınıza alırsınız...aminnn :Saruboceq:

bak doğum hediyesi paçalı don göndercem sana :jeyyar:

egedeniz sen kullandın mı canım bunu? ben 2 gündür kullanıyorum. Diyette yapıyorum tabii ki neler önerirsinP?Ben amerikadan uygun fiyata getirttim.

ben kullanmadımslm den. ama bir ara naturesin HCA sını denemiştim. aynı etken madde sonuçta. o dönem diyet yapmamıştım ama yağ dokumda bir incelme oldu. o selülitli görüntü azaldı. ama dedim ya kiloyu verdiren diyet. eğer yağ metabolizmanda bir bozukluk varsa onu düzeltiyor. ve sellülitleri öyle gideriyor. kullanmak bir zarar vermez. ancak diyeti bırakma...
ha... birde çok uzun kullanacaksan karaciğer enzimlerini zaman zaman kontrol ettirmen gerek. 2 ayda bir mesela...
ama bence buraya takıl.... yediklerini paylaş.... çok motive olursun inan bana... ilaçlara değil sadece KENDİNE GÜVEN....
ben işlerimden ve ailemdeki durumdan dolayı gruba katılamıyorum... ama en azından cumaları kilobildirimi yapıyorum...
her gün yediklerimi yazdığım ve yazılanları okuduğum dönemde güzel kilo vermiştim...
hep beraber yapabiliriz...

canım geçmiş olsun... ekinezya çayı iç. 2 yaşın üstünde olan herkes kullanabilir ekinezyayı.. çocuğuna da içir... okyanus suyu spreyler var onlarla temizle çocuğunun burnunu... varsa grip ilacı ver ...
yeşil soğan ve taze biberde her şeyden çok c vitamini var bolca ye ve bir de tavuk suyuna çorba:))
geçmiş olsun

benim kadar c vitamini alan varmıdır acaba benim gribim fazla c vitamininden oldu galiba sırnaşık şey oğlumda öyle normalde almamız gerekenden fazla bile alıyoruz bazen kaydirigubbakcemile3 ama işte mikrobu aldınmı bikere insanın zayıf anını bekliyor bu meret sağol canım önerilerin için bu arada ben aferin kullanıyorum ama yinede sadece uyku yapıyor biraz iyi oluyorum sonrası biraz yoruldummu gene aynı geçmek bilmedi malesef boshayallersmile geçer inşallah çok şikayet ettim yaff bendeee Allah affettisin:Saruboceq:

bende geldim doğumdan sonra 105 kiloydum biraz verdim ama sonra diyeti bıraktım 96 kiloydum 10 gündür yeniden başladım ve şimdiki kilom 93

,inşallah teyzesiiii resimlerini yollarım artıkın topime aha bende bugün seni andım kilo başa bela anam göbek büyüdü bacaklar tontiş sumocu gibi oldum heryanım pişince gittim paçalı don aldımm bayanssulusmile ayy ağlamak istiyom resmen yaaa zevkini çıkarcamda kilo olunca hareketler kısıtlanıyo allah hayırlısını verir inşallah
sağolasın kuzummmmm nirelerdesin gızzz senn bakemmmmm uğramıyon hiç buralaaraaa Şeniz
yusyuvarlak olmaya çalışıyom sen napıyon bu aralar misolar gelmiyo sana sanırım -tatlicadiarzu-oğluşun da yaramazlaşmış

selam kızlar nasılsınız
teşekkürler cnmm
sen nasılsınnn
kilo durumları nasıl ?
destan gibi bir kalemde herkese cevap MAĞAZA OLAYI NI HİÇ SORMA GİRERSİN Bİ YERE "kime olcaktı" sanki biz salağız nerden ne alcağımızı bilmiyoz ya..
ewet bide şeye sinir oluyorum
anne penyelerimiz var istermisinz? diyolar
ewde var yesem bari cnm tatlı isterse
ewlilik yıldönümü demişsin
oglanı anneme bıraktım demişsin
sonrasıı bir muamma lafı
evirip çevirip degiştirmişsin :jeyyar:
rabbim hayrılarla dogurmak nasip etsin cnm
seçil en son 83 lerdemi neydi izne ayrıldı
yoruldu tabi ver verr nereye kadar :roflol:
:lepi: işte budurr
bende geldim doğumdan sonra 105 kiloydum biraz verdim ama sonra diyeti bıraktım 96 kiloydum 10 gündür yeniden başladım ve şimdiki kilom 93
hoşgeldin sende cnm
uucndan başlamışsın vermeye davmı gelirr inşallah

hafif yürüyüşler yapsana cnm
hem hamilelere iyi geliyormuş
bu ara senin sıkılmak oflamak gibi lüksün yok
totoyuda göbüşüde mecbur büyütceksin lülülülülülü

hem şimdi sana diyet yapma fikri ne tatlı gelirrrr :roflol:

ewettt bugun ne yedim
sabah 8.30 gibi bir simit 2 tane içgen peynir ( inceydi)
11 gibi bir elma
12 buçuk gibi 4 zeytin- 1 çatal peynir- yarım dilim k.ekmek-maydonoz- 1 domates
saat 4 gibi sahanda yumurta ile 2 dilim kepek ekmegi azda kahvaltılık

7 gibi fırında sebzeli balık ile 2 dilim k.ekmek bolca maydonoz

evet yaa bide bakıpta büyük bedenlerimiz şu tarafta demiyorlarmı bende ona gıcık oluyordum ama artıkın normal şeylerim içine girebiliyorrum diye duymuyorum direk bedeniniz diyorlar hadi hadi sizede dicekler sıkalım dişimizi biraz daha şimdi şişman konumundayım obezden konumundan çıktık çok şükür.boshayallersmilebu arada naaptık yıldönümümüzde başbaşa dışarı çıktık ben evde yemek yemiştim anneme gidipte yemeksiz çıkmak olmazdı zaten kaydirigubbakcemile3sonrasında beraber dolaştık romantik romantik boshayallersmile sonrada alışveriş yaptık biraz ve collezion dan bir pantolon aldım 42 bedendi çok şaşırdım bu bana olmaz dedim ama gayet rahat olduu zemuszemus en son denediğimde 42 çok sıkmıştı ama tabiki bedenlerde fark var ama 42 üzerinde 42 yazan bir pantolonun içine girmek beni çok mutlu etti :sm_cool::sm_cool:

yok anacım bu sene kimsecikler gelmedi :umursamazğluşumda ttötünün üzerine fazla değil iki dakka otursa şükrediyorum ayy hiç durası yok kafam sersemleşiyor vallakafamçokkarıştı

iyi akşamlar kızlar cumartesiden beri temizlik yapıyorum kızımla olunca 2 günde bitecek iş 4 günde bitti yarın günüm var birtek badana olmadı . şu anda bitti işim ve yatmadan bi bakayım dedim.

Mutlu yıllara canım..Bir ömür boyu aşkla yaşayın..

Oğluşada geçmiş olsun..dikkatimi çeken gözü mikrop kapmış dedin ya..Nasıl şaşırdım oğlumunda sol gözü bugün kıpkırmızı ve çapaklı,akşam uyuturken küçüldüde küçüldü kıyamam ya..
Ne dedi peki doktor,gözleri için,damlamı verdi..?

iyi akşamlar kızlar cumartesiden beri temizlik yapıyorum kızımla olunca 2 günde bitecek iş 4 günde bitti yarın günüm var birtek badana olmadı . şu anda bitti işim ve yatmadan bi bakayım dedim.

Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur evin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…