çokmteşekkür ederim canım çok sağoll .canım doktor grip yüzünden olduğunu söyledi mikrop kapmış dedi ve damla verdi.bir gözü kızararak başladı ama gripte vardı ondan dedim sonrada işte o akşam fazla değil iki saatliğine dışarı çıktım geldim gözleri çapaklanmış açılmıyordu çok kötü olmuştu daha öncede olmuştu yine doktor vermişti o gece ben damlattım bir damla ertesi günde doktora götürdüm aynı damlayı kullanmaya devam et dedi bana. dikkat et valla ikisinede bulaşıyor hemen bide kaşıtıyorsa bi göstersen doktora iyi olur
Mutlu yıllara canım..Bir ömür boyu aşkla yaşayın..
Oğluşada geçmiş olsun..dikkatimi çeken gözü mikrop kapmış dedin ya..Nasıl şaşırdım oğlumunda sol gözü bugün kıpkırmızı ve çapaklı,akşam uyuturken küçüldüde küçüldü kıyamam ya..
Ne dedi peki doktor,gözleri için,damlamı verdi..?
Ohhh ne güzel miss gibi olmuştur evin..
çokmteşekkür ederim canım çok sağoll .canım doktor grip yüzünden olduğunu söyledi mikrop kapmış dedi ve damla verdi.bir gözü kızararak başladı ama gripte vardı ondan dedim sonrada işte o akşam fazla değil iki saatliğine dışarı çıktım geldim gözleri çapaklanmış açılmıyordu çok kötü olmuştu daha öncede olmuştu yine doktor vermişti o gece ben damlattım bir damla ertesi günde doktora götürdüm aynı damlayı kullanmaya devam et dedi bana. dikkat et valla ikisinede bulaşıyor hemen bide kaşıtıyorsa bi göstersen doktora iyi olur
Bu sırala gözleriyle çok oynuyor zaten..İşaret parmağıyla göz kapaklarına bastırıyor,sonrada anne anne diyip bana bakıp gülüyor..bir iki kez öyle yapma demiştim..İnat olayı işte..a.s
zaten hertarafa tutuyorlar sonrada gözelrine tutuyorlar işte sana mikroplar akannehir ben o yüzden devamlı ellerini yıkatıyorum ama yinede baş edemiyoruz işte hemen mikroplar hücummm ben artık varya etrafa evi silip süpürdükten sonra havayı temzileyen dezenfektanlar var onlardan sıkıyorum hava temizleyici kaydirigubbakcemile3
bende geldim doğumdan sonra 105 kiloydum biraz verdim ama sonra diyeti bıraktım 96 kiloydum 10 gündür yeniden başladım ve şimdiki kilom 93
evet yaa bide bakıpta büyük bedenlerimiz şu tarafta demiyorlarmı bende ona gıcık oluyordum ama artıkın normal şeylerim içine girebiliyorrum diye duymuyorum direk bedeniniz diyorlar hadi hadi sizede dicekler sıkalım dişimizi biraz daha şimdi şişman konumundayım obezden konumundan çıktık çok şükür.boshayallersmilebu arada naaptık yıldönümümüzde başbaşa dışarı çıktık ben evde yemek yemiştim anneme gidipte yemeksiz çıkmak olmazdı zaten kaydirigubbakcemile3sonrasında beraber dolaştık romantik romantik boshayallersmile sonrada alışveriş yaptık biraz ve collezion dan bir pantolon aldım 42 bedendi çok şaşırdım bu bana olmaz dedim ama gayet rahat olduu zemuszemus en son denediğimde 42 çok sıkmıştı ama tabiki bedenlerde fark var ama 42 üzerinde 42 yazan bir pantolonun içine girmek beni çok mutlu etti :sm_cool::sm_cool:
iyi akşamlar kızlar cumartesiden beri temizlik yapıyorum kızımla olunca 2 günde bitecek iş 4 günde bitti yarın günüm var birtek badana olmadı . şu anda bitti işim ve yatmadan bi bakayım dedim.
evet yaa bide bakıpta büyük bedenlerimiz şu tarafta demiyorlarmı bende ona gıcık oluyordum ama artıkın normal şeylerim içine girebiliyorrum diye duymuyorum direk bedeniniz diyorlar hadi hadi sizede dicekler sıkalım dişimizi biraz daha şimdi şişman konumundayım obezden konumundan çıktık çok şükür.boshayallersmilebu arada naaptık yıldönümümüzde başbaşa dışarı çıktık ben evde yemek yemiştim anneme gidipte yemeksiz çıkmak olmazdı zaten kaydirigubbakcemile3sonrasında beraber dolaştık romantik romantik boshayallersmile sonrada alışveriş yaptık biraz ve collezion dan bir pantolon aldım 42 bedendi çok şaşırdım bu bana olmaz dedim ama gayet rahat olduu zemuszemus en son denediğimde 42 çok sıkmıştı ama tabiki bedenlerde fark var ama 42 üzerinde 42 yazan bir pantolonun içine girmek beni çok mutlu etti :sm_cool::sm_cool:
sabahtan beri koşturuyom napan benım sıpalar hepsı bırden saat 9 a 10 kala evden cıkıyo...
akşam olsada yatsam şimdiden yoruldum..
bıde kociş gidecek bu gece depresyondayım.reglıyımde zaten butun bedenen kan aglıyoruz...
o bıle üzüldü bır hafta erken adat oldum..:roflol: :roflol:
Günaydınlaaar...opuyorumnanaktan Ankara'dan ılık bir bahar sabahıyla birlikte selamlar ediyorum güzel topiğimin topik bayanlarına opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
yine hafta ortasını ettik çok şükür... bu haftasonu abimin dünürleri damat bohçası mıdır nedir onu getirceklermiş normalde3 konyaya arkadaşlarımın yanına gidecektim:1no2: uzun zamandır bunaldım iş iş iş bi de bu diyet stresi çok güzel olcaktı ama kısmet değilmiş...:1no2:
hergün spora gitmeye çalışıyorum 3 kere gittim ama şimdiden kas yaptım sanki hee kaydirigubbakcemile3 umarım kısa sürede toparlanır vücudum...
anaaaam bide dün spordan çıkcam soyunma odasına girdim bi baktım 35 40 yaşlarında bayan ya yaşı bayağı var üüf püüf şunu da çıkarayım çok terledim flan derken sütyenini bi çıkardı her yer meydanda aklinialirimsmile benim de ister istemez bi gözüm kaydı anasını satiiim ya kadın 2 katım yaşımda ama maşallah bir diri göğüsleri var yusyuvarlak dimdik böyle:1closedeyes: dedim hale bak yaaa memelerimle konuşuyorum utanın bee dedim daha 22 yaşında nerelere indiniz alsanaalsanasmile şaşı oldunuz şaşı elin memişleri öyle mi dipçik gibi mübarek füze füze alsanaalsanasmile makus talihime söverek ve elin kadınının memelerine sapık gibi bakakalarak çıktım soyunma odasındanbenimkilere de küstüm konuşmuyorum!!!! ya sporla toplanırsınız beni ilerde eşim olacak insana karşı utandırmazsınız senağlama ya da napıp edip bi doktora el attırcaz vaşka çare kalmadı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?