Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çokmteşekkür ederim canım çok sağoll .canım doktor grip yüzünden olduğunu söyledi mikrop kapmış dedi ve damla verdi.bir gözü kızararak başladı ama gripte vardı ondan dedim sonrada işte o akşam fazla değil iki saatliğine dışarı çıktım geldim gözleri çapaklanmış açılmıyordu çok kötü olmuştu daha öncede olmuştu yine doktor vermişti o gece ben damlattım bir damla ertesi günde doktora götürdüm aynı damlayı kullanmaya devam et dedi bana. dikkat et valla ikisinede bulaşıyor hemen bide kaşıtıyorsa bi göstersen doktora iyi olur

derinn banada gel temizliğe yardıma ben bakarım kuzunaa miss gibidir şimdi yaffffne güzel ayy geberiyorumm evide götrüyorlarr bardakları makinaya bile koymak zor geliyor valla akannehir kıslarr hep beraber bi l verin bana yafff

Bu sırala gözleriyle çok oynuyor zaten..İşaret parmağıyla göz kapaklarına bastırıyor,sonrada anne anne diyip bana bakıp gülüyor..bir iki kez öyle yapma demiştim..İnat olayı işte..a.s

Bu sırala gözleriyle çok oynuyor zaten..İşaret parmağıyla göz kapaklarına bastırıyor,sonrada anne anne diyip bana bakıp gülüyor..bir iki kez öyle yapma demiştim..İnat olayı işte..a.s

zaten hertarafa tutuyorlar sonrada gözelrine tutuyorlar işte sana mikroplar akannehir ben o yüzden devamlı ellerini yıkatıyorum ama yinede baş edemiyoruz işte hemen mikroplar hücummm ben artık varya etrafa evi silip süpürdükten sonra havayı temzileyen dezenfektanlar var onlardan sıkıyorum hava temizleyici kaydirigubbakcemile3

ay ben datıyom yaa yenoşum ne burnum duruyor nede gözlerimin yaşı başımda çok ağrıyor öptümmm şüşürüüü (benim oğluşum görüşürüz demesii:roflol:artık onun dilini kullanıyorum :roflol:)

Yok ya ben o kadar yapmıyorum artık..Kızımda öyle çok pimpirikliydim..Sürekli mız mız büyüdü daha sık hastalanırdı..

Oğlumda daha tecrübeli,olgun vede dolgun olduğum için daha relaksım..

Niye sıkıyosun havaya o tür şeyleri..:)) evi sık sık havalandırıp günlük temizliğini yaptıktan sonra ne gereği var canım..:)

Son düzenleme:

Günaydınlaaar...opuyorumnanaktan Ankara'dan ılık bir bahar sabahıyla birlikte selamlar ediyorum güzel topiğimin topik bayanlarına opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
yine hafta ortasını ettik çok şükür... bu haftasonu abimin dünürleri damat bohçası mıdır nedir onu getirceklermiş normalde3 konyaya arkadaşlarımın yanına gidecektim:1no2: uzun zamandır bunaldım iş iş iş bi de bu diyet stresi çok güzel olcaktı ama kısmet değilmiş...:1no2:
hergün spora gitmeye çalışıyorum 3 kere gittim ama şimdiden kas yaptım sanki hee kaydirigubbakcemile3 umarım kısa sürede toparlanır vücudum...

anaaaam bide dün spordan çıkcam soyunma odasına girdim bi baktım 35 40 yaşlarında bayan ya yaşı bayağı var üüf püüf şunu da çıkarayım çok terledim flan derken sütyenini bi çıkardı her yer meydanda aklinialirimsmile benim de ister istemez bi gözüm kaydı anasını satiiim ya kadın 2 katım yaşımda ama maşallah bir diri göğüsleri var yusyuvarlak dimdik böyle:1closedeyes: dedim hale bak yaaa memelerimle konuşuyorum utanın bee dedim daha 22 yaşında nerelere indiniz alsanaalsanasmile şaşı oldunuz şaşı elin memişleri öyle mi dipçik gibi mübarek füze füze alsanaalsanasmile makus talihime söverek ve elin kadınının memelerine sapık gibi bakakalarak çıktım soyunma odasından benimkilere de küstüm konuşmuyorum!!!! ya sporla toplanırsınız beni ilerde eşim olacak insana karşı utandırmazsınız senağlama ya da napıp edip bi doktora el attırcaz vaşka çare kalmadı senağlama

bende geldim doğumdan sonra 105 kiloydum biraz verdim ama sonra diyeti bıraktım 96 kiloydum 10 gündür yeniden başladım ve şimdiki kilom 93

hoşgeldiniz...a.s.

süpersin vallaa:lepi: 42 beden erkeklerin en çok hoşuna giden bedenmiş heee:jeyyar:
bu arada geçmiş olsunn sana da yeğenimize de... evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun....

iyi akşamlar kızlar cumartesiden beri temizlik yapıyorum kızımla olunca 2 günde bitecek iş 4 günde bitti yarın günüm var birtek badana olmadı . şu anda bitti işim ve yatmadan bi bakayım dedim.

ooohhh ellerine sağlık ablacımmmolumunekankayizsmile misler gibi olmuştur valla :icecream:

yaaa bacılar bide ben kurudum kaldım hiç tuvalete çıkamıyorum anaaaammm uuuuf bana bi çare.... içimde geri dönüşüm işlemleri başlıcak yakında fosilleştim....

Son düzenleme:

çok yakın bir zaman da ben 50 beden ile yaşamıştım onu.. ama çok kısa sürdü çünkü o 50 bedeni alıp başka bi yerde 52 denedim olmadı sinir olmuştum.. bi tadını çıkaraydım bari be.. boshayallersmile neyse 50-52 giyiyorum.. tek amacım 48 e düşmek.. şimdilik.. ama beden küçültmek kilo vermekten zor.. ben bu hafta kilo veremem şimdiden diyim :1no2:

günaydın egzersiz kardeşim cherry pie..

tabi hızlı gidiyorsun sen ben de bi durdum pir durdum.. yüzyılın en ağır regl dönemini geçiriyorum.. ama sanırım yarın egzersizime devam ederim.. geceleri duramıyorum kıvranıyorum.. sabah iş yerinde iyiyim eve bi gidiyorum pert.. bi de namaz da kılamıyorum ya.. uyuyabiliyorum ya hemen.. valla uyumasam o ağrıyla zaten hiç uyuyamam.. gece 11buçukta bi uyandım sancıyla zaten bi daha da 3ü geçiyordu uyumaya yeltendiğimde artık kaçta uyudum Allah bilir..

gece 2 de yemek yiyip ilaç içtim.. midem allak bullak olmuş zaten dün ne yediğimi ben bile karıştırdım.. neyse ilaç içmek için yemek yemek durumunda kaldım.. kıvranmaktan bi hal olmuştum zati.. bu sabah düzene girdim yine akşama allah kerim.. valla bu ilaç 2 saat mi 3 saat mi ayakta tutuyo beni sonra yine pert.. ne menem bişey bu..
mafoldumben

gunaydın
allah senı bıldıgı yapsın hemı sabah sabah benı iyiguldurdun.
adamlar baksa oyle goguslere alimallah herufun gözünü oyarız valla..
bak sana gögüs egzersızı..
kollarını gogus izana kaldır dırseklerını yakın olan etlı bolgelerı avuclarınla kavra.saga sola kol etlerını oynat bak gogusler hop hop hopluyo.bır zaman sonra farkı farkedeceksın..sempatiksalakcinni
tursarı evlılık yıl donumun kutlu olsun ömrunuzde inş uzun olsun...
bu arada hasta olanlarada acıl sıfa dılıyorum...

yenı gelenlerde hosgelmışler......

sabahtan beri koşturuyom napan benım sıpalar hepsı bırden saat 9 a 10 kala evden cıkıyo...
akşam olsada yatsam şimdiden yoruldum..
bıde kociş gidecek bu gece depresyondayım.reglıyımde zaten butun bedenen kan aglıyoruz...
o bıle üzüldü bır hafta erken adat oldum..:roflol: :roflol:

ben de o dönemimdeyim.. ama çok fena ölecek gibiyim anlatamam ilaçla ayakta duruyorum desem yeri..

sen bana ne dicektin dün yerimseniben

slm kızlar nasılsınız ben hiç ii değilim hatırlarsanız ne güzel tam konsantre olmuştum ii gidiyordum ama kayınpederim hastayım geliyoruz dedi ve 1 aya yakın kaldılar zaten yeni gittiler 1.5 hafta oldu evde misafir varken malesef ben yapamıyorum birşey tüm konsantrem felan gitti yani tam yeter artık hadi başla diye kendi kendime söyleniyordum ki hafta sonu tekrar geleceklermiş yani zayıflamak için ne moral kaldı ne konsantre ya ben yapamayacağım heralde bu işi herşey bana engel sanki

selam seni anlıyorum allah kolaylık versin ev dandini olun ca insan kendine vakit ayıramıyor gerçekten

misafir varken burayada giremiyorum ki ancak evi topladım zaten canım çok sıkıldı ya yani gelsinler başımın üstünde ama planladığım şeyleri yapamamak canım çok sıkıldı

günaydınlarrr...
bu gün tekrar başlicam diyete...
en azından öyle planlıyorum...
sabah iki dilim ekmekle yaptığımtostumu yedim...çay içiyorum şimdi. birazdan da yeşil çayımı içerim...
böyle işte:))

çitol ben bu işi oyun ettim sanma ne olur ama gerçekten bir türlü başlayamadım işte beni gene izinli yazar mısın misafir gidipte kendime gelince geleceğim geri arkadaşlar sizinle beraber olmak ve bende zayıflamak çok istiyorum ama ya ağlayacağım nerdeyse artık ben geldiğimde siz daha ince bayanlar olun oldumu bende size sevineyim kendime kızıp size ulaşmaya çalışayım

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebem dün yazıyodum atlamışım Şeniz Allahım sana 38 beden pantolonların bol gemesini nasip etsinnn :Saruboceq:

:roflol: Bende yüzmeye gittiğim zaman öyle bi kadın görmüştüm küçümen bir donu ve dantelli falan beyle sütyeni vardı he -tatlicadiarzu- Bi ona bide kendüme bakmışıdım

Talihim kööörr bahtımm kaaaraa

Bu arada benden bekar arkadaşlarıma nacizhane bir tavsiye buyrunnnnnnnnn oturun oturduğunuz yerde len evlenipte napcaksınız mannakmısınız siz alsanaalsanasmile

Yalnızlık çekilmez derseniz beğendiğiniz biriyle gününüzü gün edin sonra basın depiği alsanaalsanasmile

Şaka sanmayın ben ciddi olarak evlenmeyin diyorum :1closedeyes: Ta ki delicesine aşık olana kadar bu lafımı diyneyin....aşık olunca tahammül artıyo...hoş ondada bi halt olmuyo ya neyse...başka bi getirisi yoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…