Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ben bu parmagimin bazi yerlerini az hissediyorum acaba cok agri olmamasinin nedenide hissizlikmi benmi buyutuyorum bilmiyorum
Bonuscum benimde sağ işaret parmağım 7 yaşında kesilip dikiş atılmıştı iki parmağım arasında his durumu farklı evet benimkinde kesik fazlaydı seninki zamanla geçer inşallah dikiş aldırmaya gidecekmisin ? O zaman sorarsın

10 gun sonra dedi beklememmi lazim yoksa gitmemmi lazim bilmiyorumki

Salatasını deneyeyim öncelikle,sonuçları yazarım:)
Teşekkürler gözüm..
Parmagındaki hissizlik durumu gecicidir umarım,devam ederse doktora git ihmal etme lütfen..

sizi çok özledim

Biz de seni çok özledik,hoşgeldin davinam..

Hayirli sabahlar...

Oglum gene ateslendi sabah ettik suan uyuyor ama atesi her an yukselebilir diye uyuyamiyorum ben...kizda ilac kullaniyoruz hala ama daha iyicene...nedir bu mikrop bu sene eve girdiginden beri cikmak bilmedi...

Çok geçmiş olsun enes paşa'ya kuzuuum,grip mikrobu bir girdimi tüm aileyi dolaşmadan çıkmıyor meret:)
Allah acil şifalar versin..

ne zor bi paza geçirdim anca kendime geldim,
Ilgaz kayak merkezine fotoğraf çekiminne gittik tabi 2 yaşındaki oğlumuda götürdüm .biz onunla takıldık eşimde çekim yaptı. Çift yaz lastiği ile gelmiş tepeye çıkamadık araba kaydı. Çekimin ortasında dolu yağmaya başladı. Çekimi bitirdik yemek yiyip yola çıktık ankaraya 2 saat kala sakin bir yerde arabanın direksiyon lastiği koptu yolda kaldık. Pazar günü hiç bir yerde çekici yok. Otobüse binip döndük , hala aklıma ya o virajları dönerken o direksiyon kitlenseydi diyorum

Geçmiş olsun canım ya, Allah beterinden korusun..

geçmiş olsuun ooyy yaz lastikleri ve kar bayağı zor olmuş kardeşimde senin mesleğin olan çekimlere bakıyor hastanede çektirmem diye tuturdu ama bebeğe çektirecek herhalde

Gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun

amin canım sağolasın...

elif iyi gitti valla teşk

geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım. Rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…