Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin, hayırlı sabahlar
Guzel ve ozel anilarinizla dolu bir haftaniz olsun inşallah.
Bonus canim elini ihmal etme hissizlik devam ederse goster. Dikiş atmadan once iğne yaptilarsa onun hissizliğide olabilir,tam bilemedim şimdi. bir daha birşey vurmak istersen yere, yastık felan vur,acitmayan cinsinden

Takim işlerinden tam anlamasamda ben de üzüldüm. Keşke 7. Tk kapanmasa,yollarina devam etseler. Tatlı tatlı herkes yarışsa.

Dün kötüydüm hep KK daydim ama gelemedim.
Eksik biraktiklarimi bugun tamamlayabilirim insallah...

malipina spor listesini uygunsan sana verecegim
Kuzum pcde excel var mı bilmiyorum eve geçince bi bakayım. En son satınal falan diyodu açmak istediğimde. 15 dkya evdeyim

Gunaydin
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Ateşi düşmüyor oğlumun. Her 4-5 saatte ateş düşürücü veriyorum.
Yarın doktora götüreceğim bakalım...

Can sıkıcı ates durumlarini en son hastaliginda yasamistim surubun dozunu ve sikligıni artirmisti dr duşa gore ayarliyordum sendemi 3 saate dusursen versen

Ya ben bu parmagimin bazi yerlerini az hissediyorum acaba cok agri olmamasinin nedenide hissizlikmi benmi buyutuyorum bilmiyorum

Bonus benimde sag bas parmagimin icini capraz bi sekilde kirik porselen derin kesmisti ayni hissizligi hissetmistim drada gitmedim tekrar ta o zaman diyorum 12 yil oldu ve hala o parmagimdaki hissizlik yaranin etrafindaki gecmedi. Sen ben gibi yapma bi dr a git ne diycekler

Hayirli sabahlar...

Oglum gene ateslendi sabah ettik suan uyuyor ama atesi her an yukselebilir diye uyuyamiyorum ben...kizda ilac kullaniyoruz hala ama daha iyicene...nedir bu mikrop bu sene eve girdiginden beri cikmak bilmedi...

Gecmis olsun canim ya

Pil varsa bi degis bakalim? 5 litrelik su falan tart dogrumu diye

Him iyi fikir enes uyaninca bakarim kipirdamasan yaninda uzaniyorumda...

Sagol canım gecer ins...

Günaydınlar Kızlar yarın yüzmeye başlıyorum haftada 4 gün 1 er saat Cuma kızı götürdüğümde başla falan dedi hoca bir ay sonra düşünüyorum dedim yoo hemen başla dedi olur dedim bende kahvaltı yapıp yeni mayo almaya çıkıcam evdeki bollaşmışnasıl mutlu oldum ya...Cumartesi de bol yeşillik aldım dünde onları ayarlardım kızın yeni havuz gözlüğüne ihtiyacı vardı onu aldım kendime de aldım bu günde mayoyla sağlık raporunu halledersem yarın başlıycam

Güzel haberler senin adına sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…