Nasıl yaa nereye gitti eee buraya gelsinler mevzu neydiki acaba merak ettimBan değil kuzum üyeler komple gitti
Yazık yavrum ya biz kocaman kadınlar zorlanıyoruz inşallah kısa zamanda verip kurtulur sağlıkla.Diyetisyene gittiğimizden beri durmadan alışveriş yapıyorum listede kullanacaklarım ellimin altında olsun kızıma değişik şeyler yapayım kızım diyeten sıkılmasın diyeee .....
Salatayı pek sevmiyor napıcam bilmiyorum biraz önce bulgur pilavıyla lahana turşusu yer zanetim onuda yemedi bir tane domates yedi yarın okula pembe turp, şalgam havucu doğrayacağım biraz yesin değişik olsun diye yer elmasıda aldım ....
Biraz mutsuz sanki aburcubur yemediği için hayatında eksiklik hissediyor
Bir dahaki konturolde diyetisyene diyim bari salatayı sevmiyor diyee yine hergün ona salata vericem azar azar yesin alışsın
Ayy ben hiç yapamam galiba böyle şeylerBöyle mınık aparatlar var
Yıldız kalp gıbı sebzelerı onla sekıllı dogruyom
Kaç yıldız yedın gıbı delı delı oyunlarım
Havucu kalem açacağında açıp Gül gıbı sekıl berıyom ortaya bır kırmızı şalgam koyup
Kerevızı salatalığı spıralden gecırıyom
Kabagıda spagettı gıbı görünüyor
Aklıma geldıkce yazarım
bende merak ettim şimdi :)Nasıl yaa nereye gitti eee buraya gelsinler mevzu neydiki acaba merak ettim
Mevzu çok derin kuzumNasıl yaa nereye gitti eee buraya gelsinler mevzu neydiki acaba merak ettim
Pazarda satılıyordu sebzeleri değişik değişik doğrayan aparatlar denk gelirsem alayım kızım için sağolKızlar cok kolay ınanın yarın evden resım atayım
3-5 lıralık aparat hepsı bu
Evet derin herhalde okudum bir iki mesaj anlamadım sıkmayın canınızı düzelir inşallahMevzu çok derin kuzum
SevgiliKazen başlık ve konumuzla alakali değil biliyorum fakat söylemeden geçemeyeceğim. 7.takım mesaj gönderimine kapalı olmasına rağmen son mesajı sizin yazmanız pek adil değil...
7.takımın üyesi değilim oraya girip sohbet etmem fakat bugün olanlar bana doğru gelmedi.. Kişisel görüşüm fikrim o kadar...altta yatan baska bir neden yok olamaz da.
Sevgiler ...
Geçmiş olsun canım hastalık bir türlü gitmedi düzelir inşallah en kısa zamandaGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Ateşi düşmüyor oğlumun. Her 4-5 saatte ateş düşürücü veriyorum.
Yarın doktora götüreceğim bakalım...
Bugun de fazlasyla yedim.yedigim tatlidan pişmanlık hissrdiyorum.yarın tam anlamıyla diyete başlıyorum.kendime biraz kural koymam lazm.kısa yürüyüşler falan dışarı çıkamam ama evde yürüyebilirim.bol su içmek.abur cunur tatlı yememek.ve ekmegi azaltmak.tartida 79 görmeden ağzıma tatlı hicc yemeyecem.sizler de sahidim olun.ekmegi de hafta ici hic yemeyecem haftasonu kahvaltida bakalm be jadar başarılı olacam.bir de menü yazayım sizlere belki utanr da az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?