Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar cok şükür tlf geldi benim
Hemen yazayim bugunumu
Mantar ve sucuk omlet küçük bi tabak kadar
2 bardak cay
2 zeytin
1domates ve salatalık
3 dilim ekmek
Öğlen
Bi kupa 2si birarada
2parmak eninde yas pasta

İkindi
Türk Kahvesi

Aksam
Orta porsiyon yogurtlu makarna
Milföy den börek 2tane
Koca bigun sadece 3bardak su

Yazık yavrum ya biz kocaman kadınlar zorlanıyoruz inşallah kısa zamanda verip kurtulur sağlıkla.

Ayy ben hiç yapamam galiba böyle şeyler

Nasıl yaa nereye gitti eee buraya gelsinler mevzu neydiki acaba merak ettim
bende merak ettim şimdi :)

selam kızlar bu ara pek uğrayamıyorum şehir dışından yatılı misafirimiz var biliyorsunuz benim kendi kalabalığım da var tam liste uygulayamıyorum ama dikkat ediyorum tabisi
hepiniz iyisinizsir şnşallah hasta olan varsa çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyorum

YENA cım oğlun nasıl oldu çok geçmiş olsun merak ettim yavrum çıcuklar nekadar hastalandılar yaa benim en ufak ta 2 gündür ateşlendi yine bir geliyo bir gidiyo defolsun temelli gitsin bu pis hastalıklar çocuklarımızdan bizlerden Bonus um sen nasıl oldun canım iyisindir inşallah dikkat et canım çok geçmiş olsun canım... beni sorarsanız bacılar çok yorgunum dinlenmek istiyorum ara da bakıyorum okuyabildiğimi okuyorum canlarr

Bugun de fazlasyla yedim.yedigim tatlidan pişmanlık hissrdiyorum.yarın tam anlamıyla diyete başlıyorum.kendime biraz kural koymam lazm.kısa yürüyüşler falan dışarı çıkamam ama evde yürüyebilirim.bol su içmek.abur cunur tatlı yememek.ve ekmegi azaltmak.tartida 79 görmeden ağzıma tatlı hicc yemeyecem.sizler de sahidim olun.ekmegi de hafta ici hic yemeyecem haftasonu kahvaltida bakalm be jadar başarılı olacam.bir de menü yazayım sizlere belki utanr da az yerim

Sevgili Kazen başlık ve konumuzla alakali değil biliyorum fakat söylemeden geçemeyeceğim. 7.takım mesaj gönderimine kapalı olmasına rağmen son mesajı sizin yazmanız pek adil değil...

7.takımın üyesi değilim oraya girip sohbet etmem fakat bugün olanlar bana doğru gelmedi.. Tamamen kişisel görüşüm ve fikrim ...

Sevgiler ...

Son düzenleme:

Konuyu açan yarın gelir son bir veda mesajı yazar. Sanırım problem çözülür bu şekilde...

saygılar

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Ateşi düşmüyor oğlumun. Her 4-5 saatte ateş düşürücü veriyorum.
Yarın doktora götüreceğim bakalım...
Geçmiş olsun canım hastalık bir türlü gitmedi düzelir inşallah en kısa zamanda

Dellenmişin yine :)) sakin ol kuzum daha yeni annesin bebekti süttu derken kafa kalmiyo insanda emziriyosan tatli istegin olucak tabi faydali tatlilardan yersin hic yemiycem deyip kendini kisitlama ki yediginde pisman olmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…