Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:))) ya gecenlerde karakoldan babamı çağırmışlar.babam kormu telaş gitti annem hemen abilmi aradi babanizi karakola v
Cagirdlat diye.neyse babams annesinin dedesi yaşyo kayıttan düşelim demişler.babam da bi terslemis 70 yasindaki adami bunun icin mi cagirdinz az daga beni kayittan dusecektiniz demiş.bi de hem yaşasa o yaşta haberinizolurdu zaten demis:))

Kadirizm yogun bakımdaymis. .

Vay beee.

hadi yaa iyileşir inşallah

Soguk soguk... :)

evet soğuk

Bi gevşeklik var üstümde toparlanamıyorum.çekirdekler pastalar vee nurtopu gibi +900üm var belki daha fazla

bir şaşırtmak istiyordun vucudu zaten kaç gün böyle devam ediceksin ?

gündüz dışarda iş olunca akşam evde şu işi yapıcam diye plan yapsanda uyulamıyor bende de öyle oluyor her akşam evde patates gibi çekyata yayılıyorum

ellerine emeğine sağlık sağol, tablomuz güzel olmuş

kilo veren arkadaşları da kutluyorum

Tarka'nın eşi hamileymiş:)

Çektigi video ne çok caps konusu oldu:)Fazlaca sulandırılıp tiye alanlar olmuş ama beyaz'ın ki güzeldi

Gördüm komik olmuş. :)
Çok mutlu geldi bana. Mesajın sonunda gözlerinin dolmasıni sevimli buldum hatta :)
Iyi bir baba olur fakat çocuk açısından nasıl olur bilmiyorum neticede biseksüel adam...

Çok güzel olurdu sahane olurdu. .

kızlar 88,7 den 87,9 a gelebildim hamd olsun

sizi seviyorum

Tebrikler .. gayet iyi gidiyorsun.

(2 Şubat - 9 Şubat Haftası)

HAFTANIN BIRINCISI.......
@60kiloyum -2 kg....

HAFTANIN IKINCISI.......
74FRIDA -1,5 kg...

HAFTANIN UCUNCUSU......
@Arzuzuzuuu -1,3 kg...

Eline sağlık canım.

Cok dogru diyorsun misal bengisu

Hadi sen bebek doğurdun emziriyorsun.
Asu naapiyor peki :)

insan fena boşlukta hissediyo demi geçenlerde bir iki kere bana oldu öyle yatsammı kitapmı okusam işmi yapsam diye düşünürkene uyandı paşam...:))

Ask olsun ama insan rakibesini ifsa eder mi hic

Arada kayniyordum ne güzel:)

yok öyle bilmessem nasıl yarışcam senle...

Tez vakitte ödemlerimden kurtulup ani bir atak ile seni gecme planlari icindeyim

Ne yanii yapamaz miyim

Kahretsin yaptiklarim yapacaklarimin teninatidir da diyemiyorum

Haaa haa bi dilim yedim kız.bosuna sevinme rakibem :) sen ne yapiyorsn?pek enerjisiz gördüm seni.biseyler yesen abur cubur koalorili..eminim evde su anda aklını meşgul eden birşeyler vardr.git ye kuzum bos durma:)

ISILDURU çok fena bi rakibin var...

Ayy telefonda bilgi verselermiş ya. Adamcağızın yüreğine inmiş annen desen telaş yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…