Ol istersen verecegini verdin zaten dahasi illaki gider mezun ol kep gelsin sanada :)
Bonuscummm emeğine sağlık kuxumm.
Kızlar bu hafta oglsn hasta evde düzenim sastı spor yapamadan akşam oluyo. Burayada ugrayamadım. Orta yollu devam ediyorum .
Öpüyorum kocsmann
Saol canım. Sorma ya bu yıl cok hastalandı bu sıpa bide nazlı bastonla geziyogeçmiş olsun canım...
Bıtmedi bu sene hastalık ..
Çok basarili
sağol cnm size yazıcam diye dikkat ediyorum
İstersen akşam tüm menünü yazarsın toplu bir şekil de...
Sagolasin cnm bende özledim sizleriHoşgeldin
Ozlettin kendini
Ayağın nasıl oldu
o zaman yuce kişiler olarak devam cnmMefkurem sagol sanada gecmis olsun :)
Burasi her turlu sacmaliktan uzak nefes alinicak bi yer.
Yüce 90 kilo ve uzeri topikimasallah bize
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o Kiloya in cnmBen sanırım 65 te mezun olmak istiyorum
Ne dersiniz .?
60 demiştim ama korktum ya daha fazla kalmaya :))
çok geçmiş olsun cnmBonuscummm emeğine sağlık kuxumm.
Kızlar bu hafta oglsn hasta evde düzenim sastı spor yapamadan akşam oluyo. Burayada ugrayamadım. Orta yollu devam ediyorum .
Öpüyorum kocsmann
kuzu sen kaç kilosunnn kaçtan kaça indin
Sagolasin cnm bende özledim sizleri
Artılar dışında gayet iyiyim:))
o zaman yuce kişiler olarak devam cnm
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o Kiloya in cnm
38 beden oldunmu:)
çok geçmiş olsun cnm
Canim yeni geldim 7tk dakiler oyle guzeller ki kopmak istemedim yine biz bize olacagimizi umuyorum kullerimizden dogmayi yoksa vazgecilmez degil hicbirsey
Kullerimizden dogacagiz dimi bonus yine eglenecegiz takim hep birlik olacak yine artik kardesligimiz varGunaydinn
Kim demis kimse yok diye kimse gelmiyo diye :))
"Düştüysek kalkarız dahaaa ölmedik yaa""demisler şarkida
canım bonusum çok ms birikmiş hepsini okuyamadım vaktim de yok misafirim car yatılı birde hastalandı koltuğa yatırdık battaniyeyi örttük çorba ilaç tedavi hemşirelik yapıyorum benim ufaklıklarda dün tekrar dr götürdük onlara da antibiotik ateş düşürücü felan iyiler ama ağızları burunları akıyo hafif ateş hala var misafirimide sıtma tutuyor diğer çocukllar koca biyandan bide bugün regl oldum nasıl sancım var açılçası beni bana bırakmıyolar bu ara ama en kısa zamanda dönücem inşallah aranıza hepinizi çok öpüyorumArzuzuzuuu +90 ın en endamlı hatunlarindan zuzu sen nerdesin acep?
1 gun yoklugunuz cok belli oluyor zuzu hanim litfen tikkat edelim.
Soyleyene bak
Rakamla ne kolay yaziliyor degilmi115 kiloydum şu an 66 kiloyum
Bencede mezun ol o zaman cnm38 beden değilim henüz..40-42 ama çoğunluk 40 sanırım
yarışma ortamı beni gerdi psikolojik olarak o açıdan yoksa 60 düşünüyorum uzun vadede..
Geçmiş olsun canımBonuscummm emeğine sağlık kuxumm.
Öpüyorum kocsmann
Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin sana işin zor vallacanım bonusum çok ms birikmiş hepsini okuyamadım vaktim de yok misafirim car yatılı birde hastalandı koltuğa yatırdık battaniyeyi örttük çorba ilaç tedavi hemşirelik yapıyorum benim ufaklıklarda dün tekrar dr götürdük onlara da antibiotik ateş düşürücü felan iyiler ama ağızları burunları akıyo hafif ateş hala var misafirimide sıtma tutuyor diğer çocukllar koca biyandan bide bugün regl oldum nasıl sancım var açılçası beni bana bırakmıyolar bu ara ama en kısa zamanda dönücem inşallah aranıza hepinizi çok öpüyoruminşallah biran önce iyleşiriz
Hem gecmis olsun hem kolay gelsincanım bonusum çok ms birikmiş hepsini okuyamadım vaktim de yok misafirim car yatılı birde hastalandı koltuğa yatırdık battaniyeyi örttük çorba ilaç tedavi hemşirelik yapıyorum benim ufaklıklarda dün tekrar dr götürdük onlara da antibiotik ateş düşürücü felan iyiler ama ağızları burunları akıyo hafif ateş hala var misafirimide sıtma tutuyor diğer çocukllar koca biyandan bide bugün regl oldum nasıl sancım var açılçası beni bana bırakmıyolar bu ara ama en kısa zamanda dönücem inşallah aranıza hepinizi çok öpüyoruminşallah biran önce iyleşiriz
Rakamla ne kolay yaziliyor degilmi
Halbuki her gr da ne kadar emek sabir caba var
Allah bidaha hic yukari rakamlari hicc gostermesin cnm
Darisida hepimize ins.
Bencede mezun ol o zaman cnm
Zaten hedefin az az vermek
kendini strese sokmamis olursun
Amin canim Senindee hepimizin de
Canim darısı bana bende uğraşıyorum bebek icin
Hayirli sabahlar...
Oglum gene ateslendi sabah ettik suan uyuyor ama atesi her an yukselebilir diye uyuyamiyorum ben...kizda ilac kullaniyoruz hala ama daha iyicene...nedir bu mikrop bu sene eve girdiginden beri cikmak bilmedi...
10 gun sonra dedi beklememmi lazim yoksa gitmemmi lazim bilmiyorumki
Ayyyy hasibecim çok tebrik ediyorum seni,Allah sag salim kucagina almak nasip etsin kuzuum.
(2 Şubat - 9 Şubat Haftası)
HAFTANIN BIRINCISI.......
@60kiloyum -2 kg....
HAFTANIN IKINCISI.......
@74FRIDA -1,5 kg...
HAFTANIN UCUNCUSU......
Arzuzuzuuu -1,3 kg...
canım bonusum çok ms birikmiş hepsini okuyamadım vaktim de yok misafirim car yatılı birde hastalandı koltuğa yatırdık battaniyeyi örttük çorba ilaç tedavi hemşirelik yapıyorum benim ufaklıklarda dün tekrar dr götürdük onlara da antibiotik ateş düşürücü felan iyiler ama ağızları burunları akıyo hafif ateş hala var misafirimide sıtma tutuyor diğer çocukllar koca biyandan bide bugün regl oldum nasıl sancım var açılçası beni bana bırakmıyolar bu ara ama en kısa zamanda dönücem inşallah aranıza hepinizi çok öpüyoruminşallah biran önce iyleşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?