- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ramazandan once mutlaka 99 olmalisin kizim anliyomusun
Eboe senden 2 kilo eksik ama sen ondan once inersin 99 a var ya...senin gozunde o isik var eboe oylemi.....
Kendimi yena gibi hissettim...etikette yapmadim giybet oldu boylede hic sevmem
hahhahaa ver gazı ver..ramazana kadar inerim inş...
eboe yavri ne diyo bu bonus kafa....
Hele gıybete, hele fesatlığaHayir eboe kim yadepar atmadiktan sonra sen inersin ondan once.
E deparida yani atan var atamayan var
Gelirsen beklerim kahveye :)Kıskandım seniiiiiii:):):) maşallah deyim de gözüm değmesin bizde işte cam açınca taş toprak bina görüyoruz :) buna da şükür tabi ama bu sene de taktim kafaya bu defa da doğu Karadeniz gezmek istiyorum
Ayyy çok kötü olmuş canım ya bugun de benimkiler kendileri uyudu boşlukta hissediyorum kendimi ya büyük ilk defa gündüz odasına gitti yatmaya ve uyudu normalde zorla kanepede uyur küçükte sallatmadı sinirden çimdikledi falan bir baktım bacağıma kafayı devirdi gitti
teşekkür ederiz kuzum ellerine sağlık birincileri de tebrik ederim ayrıcaa bu hafta birinci ben olucam anacım alın gardınızı geliyorum
Bilmiyomki kuzum. Elim herşeye gider oldu. Durdurmam lazım kendimi en yakın zamandahadi yaa iyileşir inşallah
evet soğuk
bir şaşırtmak istiyordun vucudu zaten kaç gün böyle devam ediceksin ?
gündüz dışarda iş olunca akşam evde şu işi yapıcam diye plan yapsanda uyulamıyor bende de öyle oluyor her akşam evde patates gibi çekyata yayılıyorum
slm kızlar
inşallah cnm sende en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın
geçmiş olsun cnm
cnm el kesilerinde genelde normal iplikle dikiş atarlar kendi kendine eriyen iplikle atmazlar sen 10 gün sonra gidip dikişlerini aldır. geçmiş olsun
amin cnm sağol tesekkür ederim
eline sağlık cnm
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim
Sen iradelisin üç günden sonra eski listelerine dönersin dahada iyi olurBilmiyomki kuzum. Elim herşeye gider oldu. Durdurmam lazım kendimi en yakın zamanda
(2 Şubat - 9 Şubat Haftası)
HAFTANIN BIRINCISI.......
60kiloyum -2 kg....
HAFTANIN IKINCISI.......
74FRIDA -1,5 kg...
HAFTANIN UCUNCUSU......
@Arzuzuzuuu -1,3 kg...
yapma bunu kendine sakın pınarımBilmiyomki kuzum. Elim herşeye gider oldu. Durdurmam lazım kendimi en yakın zamanda
Geçmiş olsun canım ya, Allah beterinden korusun..
geçmiş olsuun ooyy yaz lastikleri ve kar bayağı zor olmuş kardeşimde senin mesleğin olan çekimlere bakıyor hastanede çektirmem diye tuturdu ama bebeğe çektirecek herhalde
Gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun
geçmiş olsun canım...
Geçmiş olsun canım. Rabbim esirgesin
huzurunmeraklisi gecmis olsun
@simeranya7 biraktigin gibiyiz sen nasilsin simi?
huzurunmeraklisi gecmis olsun canm.verilmis sadakanz varmış. Bonus elindeki hissizlik umarm gecicidir.dikisler icin de 2 güne bir pamsumsn önerilir genelde evde kendin yapabilirsin malzeme varsa ya da yakın sağlık ocagina gidebilirsin.
Allah korumuş canım onla geçmiş olsun
Elifimmm
Ne çok severim,teşekkürler kuzuuum..
Çok geçmiş olsun,Allah korumuş gerçekten.
Boşver canım olan olmuş zaten sil geçmişiDün çok salak bir gündü fena yedim hamur işi filan ne yediğimi yazmıyım şimdi. bugünde dünden daha salak bir gün kahvaltıdan beri bişey Yemedim karnım aç Ocakta hindili mantar sote pişiyor eşimle kızım geldiğinde yemek yiycez geç oldu
Yemeğin suyu fazla olmuş ....
Sinirlerim bozuk hem bu durumlara hemde genel olarak belli bişey Yok ama asabım bozuk
Yarın detoksla başlıyorum şu ödemi atmam lazım sonra yola devamcakil80 nerdesin canım banın kalkmadı mı halaa ?
Sen iradelisin üç günden sonra eski listelerine dönersin dahada iyi olur
Bugün sondu kuzum yarın detoksla toparlanıcamyapma bunu kendine sakın pınarım
Onu herkes görüyor ben onu demek istemedim neyse canım bilen varsa disinDışardan okuyanlari bilmiyorum. .
Üye olan eğer gizlemediyse kendini görüyorum pro üye olduğum için.
cakil80 nerdesin canım banın kalkmadı mı halaa ?
Sen iradelisin üç günden sonra eski listelerine dönersin dahada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?