Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm

sabah 1/4 pastane simidi 1 domates 1 salatalık peynir
öğşe yeşil mercimekli karabuğdaylı salata ve yoğurt
arada bişey yedim ama şimdi hatırlamıyorum
akşam yaprak sarma ve yoğurt (uzun zamandır cnm istiyordu birazcık aşırıya kaçtı :) )

bugünkü menüm
sabah simit(2gün üst üste oldu ama neyse) domates salatalık peynir
ara kuru kayısı
öğle çorba elbasan tava salata
ara 3 dlm elma
akşam daha yemedim şimdi yicem ama büyük ihtimalle dünden kalan sarmalarla yoğurt yerim

Ramazandan once mutlaka 99 olmalisin kizim anliyomusun

Eboe senden 2 kilo eksik ama sen ondan once inersin 99 a var ya...senin gozunde o isik var eboe oylemi.....

Kendimi yena gibi hissettim...etikette yapmadim giybet oldu boylede hic sevmem

hahhahaa ver gazı ver..ramazana kadar inerim inş...
eboe yavri ne diyo bu bonus kafa....

Hayir eboe kim ya depar atmadiktan sonra sen inersin ondan once.
E deparida yani atan var atamayan var
Hele gıybete, hele fesatlığadost bildiklerime bak vay beeebana laf eden Bonus kafalı arkadaş sen gergin gergin ekmeğini ye cuma görüşelim
Gelirsen beklerim kahveye :)

Bilmiyomki kuzum. Elim herşeye gider oldu. Durdurmam lazım kendimi en yakın zamanda

sağol canım....

son iki saatte yemek faslını atlattım mutfagı temizledim...çamaşır katlama yerleştirmede bitti şimdi yeşilçay zamanı...
bişey sorcam benim yatakodamdaki şifonyerin üst çekmecesi nekadar düzenlesemde asla düzenli kalmaz bakıyorum aile biçok kişininde öyle sizlerdede öylemi....

Dün çok salak bir gündü fena yedim hamur işi filan ne yediğimi yazmıyım şimdi. bugünde dünden daha salak bir gün kahvaltıdan beri bişey Yemedim karnım aç Ocakta hindili mantar sote pişiyor eşimle kızım geldiğinde yemek yiycez geç oldu

Yemeğin suyu fazla olmuş ....

Sinirlerim bozuk hem bu durumlara hemde genel olarak belli bişey Yok ama asabım bozuk

Geçmiş olsun canım ya, Allah beterinden korusun..

geçmiş olsuun ooyy yaz lastikleri ve kar bayağı zor olmuş kardeşimde senin mesleğin olan çekimlere bakıyor hastanede çektirmem diye tuturdu ama bebeğe çektirecek herhalde

ben fotoğrafçıyım muayeneye gittim makinamı evde bırakmıştık
doğumda gece olunca fotoğrafçı cagıramadım bi anda dğuma girip çıktık
çok üzülmüşümdür bence varsa imkanı ihmal etmesin

Gecmis olsun. Rabbim beterinden korusun

geçmiş olsun canım...

Geçmiş olsun canım. Rabbim esirgesin

huzurunmeraklisi gecmis olsun

@simeranya7 biraktigin gibiyiz sen nasilsin simi?

Allah korumuş canım onla geçmiş olsun

huzurunmeraklisi çok geçmiş olsun.
Büyük olay atlatmissiniz. .

Elifimmm

Ne çok severim,teşekkürler kuzuuum..

Çok geçmiş olsun,Allah korumuş gerçekten.

hepinize cok teşekkür ederim Allah razı olsun,
pazardan beri gözümün önüne geliyor , sık sık kaza yaptık ama bu kadar etkilememişti
sanırım anne olunca hersey değişiyor

Boşver canım olan olmuş zaten sil geçmişi
derin bir nefes al ve kaldığın yerden devam et:)
Arada olur öyle şeyler

cakil80 nerdesin canım banın kalkmadı mı halaa ?

Sen iradelisin üç günden sonra eski listelerine dönersin dahada iyi olur

Geldim üyeliğim iptaldi ama takım yeniden toplandı sular duruldu ama suları durultan sevgi ve birlikte olma isteği başardı. Gelip onları tanimanizi çok isterim ben tanidigim için mutluyum. Çok şey kaçırdım mi neler yapiyorsunuz ben bolca dondurma yedim ama bitti bu kadar tatil yeter dimi ama. Diyetisyen de buldum kan tahlili yapıyor her hafta ne yedim ne var herseye bakıyor kaçamağı kan tahlili yakalıyor. Çok fena ctesi başlıyorum listeleri yakıp geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…