- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Oylede yapabilirsin cnm
Ben melitanin mittel stark olanini aliyorum
Cok sert sevmiyorum
Bide sat 1.da the biggest loser baslamis ona da bak istersen :))
İyi akşamlar arkadaşlar seneler önce kk üye olup yazmaya başladığım sayfaydı burasıberilceee burada yazınca zaten takip ettiğim sizlerin arasına katılmak istedim bende, kabul ederseniz
Diyetisyenli diyetisyensiz her çeşit diyeti yapıyorum ocakta gittiğim diyetisyenin listesini uygulamaya karar verdim yarın başlayacağım en son diyetisyen tartmıştı 95 idim şimdi artmış hissediyorum yarın artık tartılıp bakacağım umarım hepimiz almamak üzere veririz istemediğimiz kiloları
Kilo bildirimi..... yine yeniden...
100.6........
Ahh ah tam 97 yi görcekken tersim döndü yine 100 üstü gördüm.
Allah sağlık versin halledeyim inş.
Sorma be gülüm.bos seyler iste .bebisin dogdugu 3.gün görümce kişisi gripli oksuren burnu akan 5 yaşındaki kızıyla gelmisti.ben de kibar bir dille ya cocugun iyilesenr kadar gelirken yaninda getirmesen bak bebek 3 günlük hastalanmasn dedim.hastalansa en az siz de benim kadar üzülürsünüz zaten dedim.b7 lafn üstüne apar topar cocuklarni topladı kalktı gitti evimden.ben onu kovmuş oldum.ve gunlerce gelmedi ben yine de esimin hattina arayp sen beni yanlis anladn deyip evime davet ettim.gecen kv evinde karslstk.ben sıradan bişey söylerken yine başladı sen beni kovdun diye kavgaya şok oldum.kendimi anlatmaya calstm baktim anlamıyor oh iyi yaptm ki kovdum dedim.mesele bu iste.Allaha havale ettim ben gonlumden sildim o kadını.bir daha da muhatap olmam.kendisini benim gibi birini kaybetti.
Anammmm tam parçalamalık görümceymiş...saol canım allah razı plsun allah hepimize iyilik versin inşallah gğlüm
benim görümcekte benim eşimin benimle evlenmeden önce bir bayan arkadaşı varmış tabi bunlar arada görüşüyorlarmış görümcemle bize söylemiyor tabi 2 sene önce sen tut eşimin tel numarasını ver kadına kadın aramış eşimi konuşmular telde birgün tesadüf arabada biryere gidiyoruz eşim arabadan hemen inip bir dükkana uğraması gerekiyordu teli arabada bir baktım arka arkaya msjlar elime aldım müsaitsen beni ararmısın yazıyo hemen vatsapa girdim fotoya baktım bir kadın fotoda eşiö geldi kıyamet koptu eşimşn telini görümcemden aldığını öğrendik sen ddm beni sevmesen bile yeğen lerin düşünüp böyle birleye ön ayak olmamalıydın ddm ogündür bugündür resmiyiz acil durumlarda bir araya geliyoruz böle işte bacışşşş
teşekkürler canım saol
İyi akşamlar arkadaşlar seneler önce kk üye olup yazmaya başladığım sayfaydı burasıberilceee burada yazınca zaten takip ettiğim sizlerin arasına katılmak istedim bende, kabul ederseniz
Diyetisyenli diyetisyensiz her çeşit diyeti yapıyorum ocakta gittiğim diyetisyenin listesini uygulamaya karar verdim yarın başlayacağım en son diyetisyen tartmıştı 95 idim şimdi artmış hissediyorum yarın artık tartılıp bakacağım umarım hepimiz almamak üzere veririz istemediğimiz kiloları
Hayirli akşamlar@60kiloyum
hergaf
doga3
Ve diğer eksikler nerdesiniz? Bi canlanalım artık.
Yeter ara verdiğimiz.
Anammmm tam parçalamalık görümceymiş...
Daha iiyi olmana sevindim canım...
saol canım allah razı olsun
Hoşgeldin... hatırlıyorum seni...
kız bonusum beğenmedin 50 gr mı50 gr veren arzuuuu zuzuuu senide unutmadık :)))Arzuzuzuuu
İyi akşamlarrrrrr
tatlım ballım saol Allah razı olsunDaha iiyi olmana sevindim canım...
Hoşgeldin... hatırlıyorum seni...
Seninki de bu duruma kırılması normal degil.anlam veremiyorum.aramzda hicbisey yokken bi anda yaptgm hersey kadını rahats etmiş.bosverdim ben artk kendimi anlatmaya iyi niyetimi göstermek icin cabalamayi biraktm.istedigini düşünsün.bengisu022 Yaşadığın tuhaf durum ama bazıları gerçekten çok alıngan oluyor..
Görümcem de ben de kaldığı zaman çarşaf yastık kılıfı vb. kirliye attığım da çok gücendiğini söylerdi...
artık fazla kalmıyor ben de ama kaldığın da o varken örneğin yatağını topluyorum direk makinaya yerleştirmiyorum onlar gidince yapıyorum yıkama işini...
Tuhaf bir durum ama öyle işte...
Valla şerri benden uzak olsn diyorum..ya bi de yaşadıklarımdan sonra bebegime ayrı bi hassasiyetim oldugunu düşünsün en azindan.nerde düşünecek kapasiteHayırlı cumalar
+90 gurubunun birbirinden özel üyelerine sevgilerimi sunarım efem :))
@kitkurdu hoşgeldin listeye girmek istermisin? 2 hafta bildirimle alıyoruz ama sen eskilerdensin sitede torpilin olsun :)
bengisu022 allah akıl fikir versin canım ne diyim biz uzun zaman görüşmedik kızlae hasta diye bende görümceyim :)
Kızın da pek şekermis:) Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?