Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dilenci cnm hoşbulduk tekrardan geldim ben zaten sizi bırakmamıştım ki sadece bir müddet gezmelerdeydim
ya ben senin eski halinle yeni halini çok merak ediyorum hiç foto varmı görebilirmiyiz

dilenci cnm hoşbulduk tekrardan geldim ben zaten sizi bırakmamıştım ki sadece bir müddet gezmelerdeydim
ya ben senin eski halinle yeni halini çok merak ediyorum hiç foto varmı görebilirmiyiz

çok doğru bi noktaya parmak bastı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam diyetdaşlarım...opuyorumnanaktan bugüne acayip stresli başladım dangalak servis şöforü kalkma saati olmamasına rağmen bi yere yetişmesi gerekiyomuş beklemedi beni 1 dk bastı gitti iş yerim de 30 km otobüsle gitmek işkence... bende o hırsla 3 4 kilometre durağa yürüdüm sonrada otobüse binmeden kendi durağımıza yürüyüp eve geldim kovarlarsa da kovsunlar delirttiler beni klava:

ben her gün tartılıp yazıyorum aslında ama çözemediğim bi dengesizlik var boshayallersmile tuvalete çıkamıyorum bu durum facia ne yesem içimde oooyyhhhh bi çözüm bulmam lazım bugün spor dönüşü sinameki alayım bari belki işe yararboshayallersmile

derin ve candy geçmiş olsun canlarım... Allah şifalar versin en acilinden...:Saruboceq: motorla ilgili sorunlar zor vesselam...kaydirigubbakcemile3

ve geleyimmm dilencii'me....
acayip sevindim ya şu görenlerin sözlerine... süpersin, insan nasıl gurur duyuyo kendisiyle di mi?:icecream: benim de güzel şeyler geçiyo başımdan daha normal kategorisine girmeden bile a.s ben diyetisyeni bıraksam da herkes gelip soruyo bizim filanca var ona sen bi şu diyetisyeni söyle sen de bi konuş çok güzel verdin sen bi yol göster flan diyolar:icecream: önceden hep bana birilerini söylerlerdi filancanın kızı iyi kilo verdi git bi sor nasıl vermiş napmış diye fisfisfis
Allahııım bi de 80 lere düşsem hayırlısıyla:asigim:
tabi sabah sinirden yaptığım 3 kişilik kahvaltının yaptığı vicdan azabının bu söylediklerimle bi alakası yok...ohaoldumsmilebilmiyorumkismile
hee bide erkek milleti kaportayı düzeltince hemen yamuluyolar işteklava: işleri güçleri fizikle vücutla bedenle ölçüyle...
kurban olsunlar be sana...

evet kızlar gercekten yas tutuyom galiba ....

bugun anlamsız bır bas agrısı cekıyorum...

egedenız saferan siz nasılsınız....

canım saol ben iyiyim...
iyiyim cünkü dün de benim kocacım geldi yanıma...
pazara kadar birlikteyiz inşallah:))
sana çok geçmiş olsun...

onu da yapalım bakalım.. zaten denemediğim şey kalmadı.. egzersiz yapalım dediğimden beri yerlerdeyim :roflol: vücut direnç gösteriyo dedikleri bu mu yoksa kaydirigubbakcemile3
:))) kaslarını yorarsan ve şişersen kilo verilmiyo yoksa hafif yapınca veriliyor. ilk günler ister istemez şişiyorsun ama 3. günden sonra vermeye başladım ben. azcık sabret bak süper oalcak.
canım 107 iken hiç çekmezdim foto. 98 lerde gezdim hep o aralar var foto ama hep yüzden:)) en son kızlar dediğinde 86 falan iken koydum ama o günden sonra hiç resmim yok bilgisayarda. şimdilik bekleyelim bir foto makinem gelsin arkadaştan koyarım. ama 86 lık halimi avatara koyucam ordan bakarsın.

ay ben de sana kurban olurummm:)) evet ya hem sevindim ama hem de uyuz oldum ben şimdi o gözle (yani arkadaş gözüyle) bakamam sana dedi bide. lafa bak neyse kaçtım dedim ben de:)

her 10 kiloda değişim ciddi oluo herhalde. 107 lerden 95 olduğumda, sonra 86 olduğumda en sonda 78 ken iltifatların ve farkedenlerin sayısı çok oldu.

80 diye kasma önce 92 de süper olackasın bak gör. sadece o 6 kiloya takıl. hem vermesi kolay hem kısa hedef. ben de şimdi mesela 73 ü gözlüyorum dişimi sıkıyorum:)

hoşgeldin cherry pie.. egzersiz kardeşim benim.. sen yazıldın tabi spor salonuna.. kardeşin ne yapıyo merak etmezsin.. dağıldım kardeşim ya.. fena dağıldım..

koydum kızlar ama karanlık ama başka resim yok.
yalnız dediğim gibi burda 86 kiloyum.

candy sen bişey demiştin ben diyeti bozmyacağım yoksa veremeyince sapıtıyorum diye. tam anlatamadım ama anladın mı. bak ben de öyle söz veriyorum kendime artık. kesinlikle kilo vericem değil, diyet ve spor yapıcam diye tekrar etmeye çalış. öyle yapınca er geç gidecek.

inşallah şekerim yaa ya 80 80 dememin asıl nedeni şu aslında benim anlamadığım bi şekilde her gün 1 1.5 kilo oynuyo kilom bi fazla bi eksik :bbo: bende anlayamıyorum vücuttaki sudan mı şişlikten mi yok fazla mı yedim bilmem naptım kafam karışıyo verdim mi veremedim mi?:bbo: haftada bir tartılsam desem o da bi garip oluyo mesela hafta içi bi ara şimdikinden 1 kilo eksik geldim nasıl mutlu oldum ertesi gün bi baktım yine eskiye dönmüş delikafadulden ee hafta içi onu görmesem tartılmak için bugünü bekleseydim belki de hiç vermedim sancaktım moral motivasyon sıfır olcaktı :uhm: aman ne bilim yaa anlayacağınız 80 lere düşmeden emin olamıyorum verdsim mi vermedim mi öyle garip bi durumum var tartı da yeni ama dengesiz bozuk mudur nedir:tomato:
hadi dinleyeyim bari seni şekerim 92 olcam ben inşallah hihoyyyt

hoşgeldin cherry pie.. egzersiz kardeşim benim.. sen yazıldın tabi spor salonuna.. kardeşin ne yapıyo merak etmezsin.. dağıldım kardeşim ya.. fena dağıldım..

ay canım benim olur mu hiç... valla iş yerinde giremez oldum akşam eve gelince de perte çıkıyorum giremiyorum yoksa unutur muyum heç:asigim: takip ediyorum yazılarını severek izliyoruz ailecek aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

belirgin bi fark olmayınca tartıya göre tatmin olmuyo insan anlıyorum seni ama 92yi bu yüzden söyledim. sne bi kere görsen isterse ertesi gün 93.5 çıksın fark etmeyecek ben diyim bak belin her şeyin çıkçak ortaya iyice.bayanssulusmile

maviş foto koy diyip gitmiş yahu :)) neyse ben makine gelene kadar 75 falan olursam o halimi koyarım artık. en son 65 flan olunca artık resim eklerim şimdilik avatara koyuyorm:)

evet.. mesela ben diyim ciddi kilo aldım bu hafta ama mecburen aldım hem şişkinlik var reglden ve kabızlıktan dolayı.. hem akşamları eğitim olduğu için eve geç geldim ilaç kullandığım için zengin akşam yemekleri yemek zorunda kaldım.. zaten annem patates ekmek yedire yedire beni kabız etti.. kaydirigubbakcemile3 neyse.. reglim çoooook sancılı geçtiği için (kıvrandım durdum resmen) egzersizimi yapamadım.. o yüzden kilo aldım.. ama bugün şikayetelrimin bir kısmı ggeçti (regl sancısı) diğerleri de akşama kadar geçer.. ne diyetimi bozarım ne egzersizimi aksatırım.. vrmesem de umrumda değil alsam da.. üzülüyo tabi insan ama benim elimde olan bişey değildii..

hem dengeli de beslenicem tamam.. şok diyet yok artık.. 40 yılda bir.. aklinialirimsmile

lafına geldik ya yine.. ama 1000 cal geçmem :umursamaz:

geçmiş olsun... ne oldu sabah sabah...

regl dönermimdeyim sancılı ve mide bulantılı geçti çok.. mide vücudumdan almam gereken çıktıları yanlış taraflardan aldım hafta içinde.. şimdi gırtlağıma kadar dolu hissediyorum kendimi..

geliyorum ben de.. az bekle ya da bekleme.. devam et ben yakalım seni..

herkese de yakalarım diyorum bi numara yok kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Son düzenleme:
bu arada ben çekmişim sanırım 1.69 çıktı boyum:)) 169.2 hatta:) sinir oldum yaa.

öğle yemeğine gidicem okula sonra spora. listeye yetişemicem sanırım. sonra bakarız artık..

candy koy gitmeden bakayım:)

lafına geldik ne kız ben değil bilim adamları diyo:) şok diyeti ayda bi falan tek gün yaparsın duraklama olursa falan. 1000 caloriyi sen hayli hayli geçiyorsun canım:) 1000 cal alırsan 80lerde 400 le beslenirsin. neyse du bakalım onu da kabul edersin yakında inşallaaaahh :)) ben de 1500 civarı yiyorum listemi görmedn mi?

bi de acaba sen eksik mi hesaplıyorsun kalorileri. ne bileyim daha az mı olduğunu düşünüyorsun mesela bi tabak makarnanın. diğer türlü ortalama bi kahvaltı 250 aralar 100 x3 öğle 400 akşam 400 geçti bile 1000 caloriyi. akşam salata yesen 200 eder hadi.

:gitme::gitme::gitme:
geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim..bizim ağzımızda zaten..kış başında bende buna benzer bişey yaşadım..ne güzel hiç grip olmuyorum olmuyorum artık dedim kış boyunca 2 defa ağır grip geçirdim..birde boğaz enfeksiyonu..kaydirigubbakcemile3
ne alaka diceksin ama bişey daha anlatayım..)) geçen hafta çamaşır makinesinin dışını cifliyordum..( mutfakta olduğu için batıyor haliyle ) ne iyi çıktın sen dedim ( makineyle konuşuyorum ):roflol::roflol: hiç beni yarı yolda bırakmadın hiç tamire gitmedin...ve dün akşam işten eve geldim..iki parça bişi vardı..attım içine çalıştırdım...suyu detj aldı...durdu çalışmıyor...tamda ay sonu valla hiçte baktıramam...alt komşu üst komşu idare etcem...komşu dediklerimde kardeşlerim:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsunn ayyy ne berbat bişeydir o bilirim..
çok işe yarar rahmetli babaannem yapardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…