Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kilo bildirimini özelden Citol e yaz bi daha tamam..

menün süper bu arada.. aklinialirimsmile

hoşgeldin canım

allah kavuştursun

geçmiş olsun cnm
izinli yazıyorum

temizlik konusunda ben de öleyim hakkaten
yapmadıgım zaman deprsyona giriyorum
er gün hergünde
yapmasam diyorum
ama bir degişik hastalık bu da
bezen evi tozlu bırakıyorum ve kendimle savaş veriyorum :roflol:
almıcam o ztu diye
bir yanım beni dürtüklüyorr all all alll aklinialirimsmile
yazıdm listeye cnm....
menünde çok güzel

günaydınlar nasılsınız umarım hepiniz bu hafta kilo vermişsinizdir ben memlekete gittim geldim hafta sonu kilo almadan döndüm çok şükür pc bozuldu giremiyorum özledim sizi kilomu bildirdim kib öpüyorum

günaydın herkese
dün akşam regl oldum yaaaa şimdi bu yaklaşık 5-6 gün sürer haftaya cuma günkü kiloma umarım yansımaz uff şimdi cnm neler çekiyor bir anlatsam offff karnım aç tatlı istiyorum hemide baklavaaaaaa

yasakkelime

yasakkelime

bunu yemeyi bırak diyemezsin bile.. ama sütlü tatlı keserse seni hafifinden ye.. kendin yapma ama üzerinde kalorisi yazanlardan al marketten..

hayırdır geçmiş olsun ne oldu midene

valla mavişim 3 gündür çektiğim işkence değil.. regl dönemimdeyim kabızım.. 2 gün evvel bütün gece afedersin kustum.. üç gündür midem vee bağırsaklarım hale yola girsin diye patates ekmek ve tuz ağırlıklı besleniyorum he moralim hem sinirlerim hem midem bozuk :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
geçmiş olsun candy
bende hastayım yani sistit olmuşum afedersiniz wcden çıkamıyoru ne berbat bişiymiş yaaa sabah dra gittim geldim misafir gelecek kilo bildirimi için girdim hepinizi öptüm

tuvaletten çıkmamak için nelerimi vermezdim boshayallersmile

için bomboş o zaman senin.. sanırım güzel sonuçlarını alacağız..

selam canım eşin gitmiş allah kavuştursun. duraklama olmaz olur mu canım ya. özellikle kendin bi rakam belirleyip strese girersen daha çok oluyor. mesela 90 altı olcam dedim 90 larda kaldım biraz80 altı olcam dedim 81 gezdim hep taktığım için. bi de en ufak bi şekilde duraklama olunca yiyorum fazlaca. ondan da oluyor yani. yoksa 1 saat spor yap akşam 2-3 meyveyle kapat vermemek mümkü değil pek hastalık yoksa tabi. hiç takılma sen vereceksin kararlılıkla bu kiloları.

yeni gelenler hoş gelmiş. maviş dönmüş ona da a.s.

ben koşturmacada ilk günler yedim veremedim bi de sporda şiştim tam bu hafta aynı kalıcam derken son 2 günde patır patır döküldüler çok sevindim. gerçi toplamda fazla veremedim ama olsun.

spor harika bişey. yarım saat yürüyorum yarım saat aletlerdeyim yani fazla yapmıyorum aslında. normalde de 1 saat yürüyodum gene 1 saat toplam spor ama tarzı değişince vücut hemen tepki veriyor ve hızlanıyor kg verme sanırım. keşke ilk günler de çok yemeyseymişim.

mesela dün sabah muz yedim okula gittim,

öğlen yemekte alabalık vardı derisi hariç yedim hepsini.
mercimek çorbası içtim.
irmik helvasının yarısını yedim.
1 dilim ekmek, az yağlı salata

akşama doğru alışveriş merkezine gittik gezmeye. dürüm döner yedim. küçük boy patates kızartmasının yarısını yedim.

akşam dizi izlerken bi tabağa 4 meyve koydum yedim.

ve bu sabah düne göre 300 gr gitmişti:1shok: (tabi dürüm yiyince ben jeton aldım oyun oynadım orda biraz terledim basket attım, hockey masası oluyo onda oynadım 15 dk lık spordan saydım kendimi koşulladım yarın 300 gr gidecek diye.

çok güzel şeyler oldu kızlar boyu benim civarımda olanlar nolur gaza gelsin. 80 olduktan sonra karada ölüm yok bu kadar diyorum.

dün bi süredir görmediğim 5 kişiyle ayrı ayrı rastlaştım ve hepsi öyle iltifatlar etti ki anlatamam. hatta bi tane dangalak erkek arkadaş "ben bilsem zayıflayacağını arkadaş olmazdım senle yaa çok güzeldin zaten müthiş olmuşsun" dedi. dedim "hayıflanma arkadaş olmasak da bakmazdım zaten sana" :roflol:

ama bi kız var ki alt dönemden önce ne oldu sana böyle dedikten sonra şunu sordu"ilaç kullandın mı?" yoo dedim. "işte şimdi tebrik ederim" deyip elimi sıktı:1rolleyes: en hoşuma giden bu oldu çok şaşırdım. iyi ki dedim kendime güvenmişim. en büyük hazzı bu şekilde alıyor insan. sadece kendisine güvenerek...

çok uzattım ama motive etmek istedim. hepinize en iyisini diliyorum inşallah hepimiz duyacağız bu sözleria.s a.s.

derin geçmiş olsun bana da olur arada. eski bir yöntem olarak "ütü bas" demek istiyorum sana:))) ananemim kırmızı bi tuğlası vardı sırf bu iş için:)))))))) onu sobada ısıtıp bi havluyla sarıp koyardı işte bi yerlerine ve bize de yapardı çok rahatlatır:)) tuğla yokken ütü de iş görür:)

kız kendii :) sistit idrar yollarıyla ilgili:roflol:

cahillik işte.. ohaoldumsmile

insan önce bi google dan bakar di mi kız bi neden çıkmıyomuş tuvaletten diye :roflol:

olsun ben kafayı fena taktım demek.. ama ben de haklıyım 4 gün kız.. burnumdan çıkacak neredeyse (ki çok yaklaştı) ama çıkması gereken yerden çıkmıyo :roflol:

:) ne cahilliği kız allah hastalık adlarını hiç bildirmesin inşallah:)) en güzel cahillik bu olurdua.s

sabah sabah yoğurt ye su iç aç karna. ben bunu yaparım hep.

onu da yapalım bakalım.. zaten denemediğim şey kalmadı.. egzersiz yapalım dediğimden beri yerlerdeyim :roflol: vücut direnç gösteriyo dedikleri bu mu yoksa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…