Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu ama çok büyük oldu neyse sen bak git ben küçükünü ayarlamaya çalışayım

alıntı yapmayın silecem

ay olmuş olmuş tamam:) maşallah canım pek tatlısın. azcık cazgır mı bakıyon ne:)) hehe şaka yapıyom he. hadi bakalım, başarı hikayesinin başıyla önceki fotoğrafı tamam, artık sıra sonrasında

candy naptın kız sana bakım derken sayfanın şaftı kaydı...
burası bı tuhaf oldu iyice genısledı..mesaj bolumunu zor buldum...
:roflol: :roflol: :roflol:
ama yuzun fıstık gıbı masallah

tü tü tü maşallah zarif bi bayan olmuşsun valla aklinialirimsmile candy hani yaa bende görmek istiyorum:ecrin_bebek: bende koyarımm hadiibayanssulusmile

slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz şu aralar çok yoğunum şimdi fırsat bulabildim girmeye yazıp çıkacağım misafirlerim gelecek hazırlıklar yapıyorum ben kilo verdim ama çok az izinliyim sölemiyorum dikkat ediyorum yediklerime candy ciğim sensin diğilmi bu fotoğraftaki sanki bir yerlerde görmüş gibiyim dersaneye falan gitmişmiydin yüz hiç yabancı gelmedi bana

küçükünü yapıcam dur kaydirigubbakcemile3

ay insan havaya giriyo söyledikleriniz için çok teşekkürler bacıalrım zemuszemus

ıyıkı bu 105 kıloluk resmın demı...
aman 130 kıloluk olanını koyma..
sayfam anca kendıne geldı valla..
hadı kızlar cumayla sela arası bol salavat getırelım...
dualarınıza bızıde ekleyın...
cumadan sonra gorusuruz..

tü tü tü maşallah zarif bi bayan olmuşsun valla aklinialirimsmile candy hani yaa bende görmek istiyorum:ecrin_bebek: bende koyarımm hadiibayanssulusmile

sağol canım darısı başına orda 86 ydım bi de 76 da koyarım 10 kiloya bakarız artık ne kadar fark etmiş.

ay kaçtım ben çenem düştü:) yemekler beni beklercokacimcoook

HÖYT ÖLDÜRÜRÜM SENİ.. SEN KURBAN OL BANA :dilcikar:

115 ayrıca

anaaaaaaammm kızlar bizim tartı bozukmuş az önce kesin olarak kanıtlandı ayyyyyyyyy ben kilomu bilmiyorum daha çok heyecanlıııı neyse bu hafta yalan yanlış yazılsın spora gidince tartılcam ordakini söylerim akşama ayy heyecan yaptım vallaa oley bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…