Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu oldu bu daha ıyı....
hem sen ablanla nasıl konusuyon bakıyım :mymeka:
ablanız size kurban olsun canlarım...:asigim:

Son düzenleme:
heh işte olmuş

vuuuuuuuu süpersin kuzumm maşallah yaaa benden zayıf duruyosun hee benim üst taraf ince alt daha fazla senin göğüsler flan var ne güzel benim iyice küçüldü kaydirigubbakcemile3 hiiiç de abartı bi durum yok valla ne güzel tü tü tü maşallah

foto silindi
teşekküt ettim egzersiz kardeşim :asigim:

Son düzenleme:
oldu oldu bu daha ıyı....
hem sen ablanla nasıl konusuyon bakıyım :mymeka:
ablanız size kurban olsun canlarım...:asigim:

oldumu yafyuuuuuuum..
hem ben sana demıstım zayıflık sana yakısmıyo dıye
senınkı agzının dadını bılıyo valla senı boyle ıstedıgını gore...delikafadulden

oldumu yafyuuuuuuum..
hem ben sana demıstım zayıflık sana yakısmıyo dıye
senınkı agzının dadını bılıyo valla senı boyle ıstedıgını gore...delikafadulden

teşekkür ederim ablam benimmm..

demiştim bi saat evvel ama döndüğümde mesajı göndermediğimi gördüm :bbo:

kızlar kaynatmışsınız yine ama okuldayım ayrıntılı okuyamayacağım.dilenci resimlerini kaldırmışsın sanırım çok merak ettim canım yaaa
bu hafta beni izinli sayın,moralım bozuk yine canım hiçbişey istemiyor.bahar depresyonu sanırım.

yok 130 kiloluk fotomu koyucam o yazıya aklinialirimsmile dehşet bişey orda daha güzelim :1closedeyes:

gittim tabi.. tahmin edemeyeceğin kadar çok gittim sen hangi dersaneye gittin canım çatlarım bak :hulya:

ben kahvaltıyı hep 300 kalori olarak bellemişim nerde gördüysem artık.. sabit bi kahvaltı yani bi dilim kepek ek. domates salatalık kk peynir şekersiz çay

aralarda da kalorisi düşük şeyler yoğurttur ayrandır grissini kepekli biskuviler falan ama en fazla 3 tane onlarda.. benim yediğimin bi tanesi 17 cal. grissini falan hiç bilmiyom ne kadar yani yapmayı planladığım bu 1000 cal bi diyet bu.. akşam yemeği ya 7 kaşık sebze y. ya 60 gr et oluyo yanında salata veya yoğurt ayran öğünlerde birer dilim ekmek var.. akşam da bi tane meyve.. öyle bi diyet.. hergün süt dilimi kaçamağı yapsam 1116 eder.. iyi işte.. ben 80 lere gelince zati zayıflamayacağım ki :)

beni merak etmedin mi alsanaalsanasmile

:çok üzgünüm:

kız candy sen benim yazdığımı görmedin sanırım sen o fotoda aynı 80 gibi duruyon harika yaaa
kimbilir 80 kilo olsan 50 gibi duracaksın

en sevdiğim şiirlerden dir taa liseden defterimde yazılı hatırlattın bana sağolasın

bende merak ettim resimlerini koyda mativasyon olsun bizedealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…