heh işte olmuş
candy kız sen bu resimde kaç kilosun boyun kaç senin
oldu oldu bu daha ıyı....
hem sen ablanla nasıl konusuyon bakıyım :mymeka:
ablanız size kurban olsun canlarım...:asigim:
ayyy ben inanmıyorum valla burda 115 kilo olduğuna kız fıstık ne kelime harikasın valla bence 80 gibi duruyorsun172 boyum canım.. 115-116 ya da 117 olması gerekir.. üçünden biri :)
oldu oldu bu daha ıyı....
hem sen ablanla nasıl konusuyon bakıyım :mymeka:
ablanız size kurban olsun canlarım...:asigim:
vuuuuuuuu süpersin kuzumm maşallah yaaa benden zayıf duruyosun hee benim üst taraf ince alt daha fazla senin göğüsler flan var ne güzel benim iyice küçüldü kaydirigubbakcemile3 hiiiç de abartı bi durum yok valla ne güzel tü tü tü maşallah
oldumu yafyuuuuuuum..
hem ben sana demıstım zayıflık sana yakısmıyo dıye
senınkı agzının dadını bılıyo valla senı boyle ıstedıgını gore...delikafadulden
candy gamzeni yesinler yavrumsüpersin valla maşallah bacıma :)
ay olmuş olmuş tamam:) maşallah canım pek tatlısın. azcık cazgır mı bakıyon ne:)) hehe şaka yapıyom he. hadi bakalım, başarı hikayesinin başıyla önceki fotoğrafı tamam, artık sıra sonrasında
slm kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz şu aralar çok yoğunum şimdi fırsat bulabildim girmeye yazıp çıkacağım misafirlerim gelecek hazırlıklar yapıyorum ben kilo verdim ama çok az izinliyim sölemiyorum dikkat ediyorum yediklerime candy ciğim sensin diğilmi bu fotoğraftaki sanki bir yerlerde görmüş gibiyim dersaneye falan gitmişmiydin yüz hiç yabancı gelmedi bana
candy koy gitmeden bakayım:)
lafına geldik ne kız ben değil bilim adamları diyo:) şok diyeti ayda bi falan tek gün yaparsın duraklama olursa falan. 1000 caloriyi sen hayli hayli geçiyorsun canım:) 1000 cal alırsan 80lerde 400 le beslenirsin. neyse du bakalım onu da kabul edersin yakında inşallaaaahh :)) ben de 1500 civarı yiyorum listemi görmedn mi?
bi de acaba sen eksik mi hesaplıyorsun kalorileri. ne bileyim daha az mı olduğunu düşünüyorsun mesela bi tabak makarnanın. diğer türlü ortalama bi kahvaltı 250 aralar 100 x3 öğle 400 akşam 400 geçti bile 1000 caloriyi. akşam salata yesen 200 eder hadi.
kızlar kaynatmışsınız yine ama okuldayım ayrıntılı okuyamayacağım.dilenci resimlerini kaldırmışsın sanırım çok merak ettim canım yaaa
bu hafta beni izinli sayın,moralım bozuk yine canım hiçbişey istemiyor.bahar depresyonu sanırım.
Ne zaman çok kiloluyum vermem gereken çok kilo var diye düşünsem yılgınlık yaşıyorum dikkat ettim de
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı
Allahım midem çok kötü yaaa..
koydum kızlar ama karanlık ama başka resim yok.
yalnız dediğim gibi burda 86 kiloyum.
candy sen bişey demiştin ben diyeti bozmyacağım yoksa veremeyince sapıtıyorum diye. tam anlatamadım ama anladın mı. bak ben de öyle söz veriyorum kendime artık. kesinlikle kilo vericem değil, diyet ve spor yapıcam diye tekrar etmeye çalış. öyle yapınca er geç gidecek.
fotoğrafıma yorum yazın nan alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?