Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalaar arkadaşlar kahvemi içerken size bir bakayım dedim evet bu günlerde topiğimiz durgun yoksa başka guruplarda aktifsinizde benim mi haberim yok

en son iyi rakamım 114.3 filandı şimdi onuda göremiyorum kendime çeki düzen vermem lazım son zamanlarda burayı biraz ağlama duvarına çevirdiğimi biliyorum napiiim kilo konusunda düşündüklerimi ve hislerimi bir sizle paylaşabiliyorum canlarım. sizler nasılsınız ?

Olur mu kısss iyi oldu güldük eğlendik bide hareketlensek iyi olacak ta işte:)
Kızz benim kadar ağlayan yok sen gene iyisin:)
Diyete başlıycam diyip diyip yiyorum ama başlayamıyorummnmn tv de bir kadın dedi "herkes yaşamak için yer .ben yemek için yaşıyorum "dedi bu aralar o kafadayım şimdi bile aklımdan patates kızartması geçiyor çok istiyo canımmmm her gün bir kilo alma kapasitesindeyim ayın 30 unda diyetisyene gidicez ablamla o zamana kadar dursam iyi olacak bayram geliyo yaz geldi düğünler dolu b....yedim anacımmmm

canım yemin ederim aynı moddayım 2 yıldır üzerime olan pantulonada bu sabah giremedim nolucak benim bu halim bilmiyorum

Ben de öyleyim,iki ileri bir geri'den öteye gitmiyor zayıflama mücadelem..
Ama degiştirmeliyiz bu halimize sebep olan herşeyi fridam,aksi bizi mutsuz etmekten başka birşey yapmıyor maalesef..

Şikayet etmiş gibi olmasın ama yarışma gruplarında aktif hatunlar var,onlar kendilerini bilirler söylemeye gerek yok,görüyoruz

Şikayet etmiş gibi olmasın ama yarışma gruplarında aktif hatunlar var,onlar kendilerini bilirler söylemeye gerek yok,görüyoruz
Yarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibi

Kızlar eşim hasta çok yoruldum ben ya üşütmüş sabah doktora gittik serum takıldı falan nazdan mı niyazdan mı yoksa hala kotu mu bilmiyorum yok kusacam yok canım bişey istemiyor oram buram ağrıyor yoruldum ya...erkeklerin hastalığı da fena oluyor

Geçmiş olsun canım.

Dizi çok kötüydü o yüzden ameliyat oldu cakıl.
Gittim gördüm iyi görünüyor tabi uyuşuk hala 3 gün epudral durucak belinde ağrıyı dindirmek için.

Rabbim sifa versin canim. Tam olarak dizlerine noldu annenin bonus platinmi takildi

Yarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibi

Ben geldim desemde bir turlu gelemiyorum. Kime ne kadar destek olabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…