canım yemin ederim aynı moddayım 2 yıldır üzerime olan pantulonada bu sabah giremedim nolucak benim bu halim bilmiyorum
Buna kopmuştum ilk duyduğumda
Olur mu kısss iyi oldu güldük eğlendik bide hareketlensek iyi olacak ta işte:)Kendim çalip kendim söyledim faslıni bittirdigime göre gidebilirim artık:) lütfen yani hiç deli degilim,asla kabul etmiyorum
Gelenler müzikleri dinlesin,bi güzel eglensin yasemini izleyip sesli gülsün modunu yükseltsin :)
Bahar yorgunluguda neymiş üleeeyn,toparlanınnn
İn cin top atiyor şu topikte,hiç bize yakışıyor mu bize bize + 90 'a allasennn:)
Kızz benim kadar ağlayan yok sen gene iyisin:)merhabalaar arkadaşlar kahvemi içerken size bir bakayım dedim evet bu günlerde topiğimiz durgun yoksa başka guruplarda aktifsinizde benim mi haberim yok
en son iyi rakamım 114.3 filandı şimdi onuda göremiyorum kendime çeki düzen vermem lazım son zamanlarda burayı biraz ağlama duvarına çevirdiğimi biliyorum napiiim kilo konusunda düşündüklerimi ve hislerimi bir sizle paylaşabiliyorum canlarım. sizler nasılsınız ?
canım yemin ederim aynı moddayım 2 yıldır üzerime olan pantulonada bu sabah giremedim nolucak benim bu halim bilmiyorum
merhabalaar arkadaşlar kahvemi içerken size bir bakayım dedim evet bu günlerde topiğimiz durgun yoksa başka guruplarda aktifsinizde benim mi haberim yok
en son iyi rakamım 114.3 filandı şimdi onuda göremiyorum kendime çeki düzen vermem lazım son zamanlarda burayı biraz ağlama duvarına çevirdiğimi biliyorum napiiim kilo konusunda düşündüklerimi ve hislerimi bir sizle paylaşabiliyorum canlarım. sizler nasılsınız ?
Valla herkesler nerde anacım yaz geldi bile oruçta başlayınca bu iş bu senede bitmiştir finish yani
Yarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibiŞikayet etmiş gibi olmasın ama yarışma gruplarında aktif hatunlar var,onlar kendilerini bilirler söylemeye gerek yok,görüyoruz
Geçmiş olsun canım.Kızlar eşim hasta çok yoruldum ben ya üşütmüş sabah doktora gittik serum takıldı falan nazdan mı niyazdan mı yoksa hala kotu mu bilmiyorum yok kusacam yok canım bişey istemiyor oram buram ağrıyor yoruldum ya...erkeklerin hastalığı da fena oluyor
Sağol canım teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım.
Dizi çok kötüydü o yüzden ameliyat oldu cakıl.
Gittim gördüm iyi görünüyor tabi uyuşuk hala 3 gün epudral durucak belinde ağrıyı dindirmek için.
Yarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?