Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın nasılsınız ben kaçağım dövün hadi yazmadım menu falan yüzüm yok işin tuhafı içimde hala başlama isteği de yok veeee tartıma pil 120.8 i gördüm 115 leri görmüşken
Dun kv biri geldi bir sevdi. Beni bir sevdi gelininde nasıl güzel boylu poslu diye kadına nasıl gözüktüysem artık teyzeee ben obez şişkoyum diyemedim 1.65 im ama enden dolayı kısa gözüküyorum öyle işte hatunlar şimdi okula gidice ablamızı almaya bugun son olsun ama artık bana yeter bide benim sık sık gezmem lazım bence o zaman giyecek bişey bulamayınca aklım başıma geliyor işe girmem lazım bence anammm nr çok yazdım ya

Allah sifa versincanm insallah cabucak toparlanr.benim annemin de dizleri cok ağrır.yillardr gitmedigi dr kalmadı.sebebi bile yok.dizinin yani bi küçük kavun kadar sis hep kilo dediler sebebine.uzun süre ayakta durması ve kilo.artk dr ilerde protezden bahsediyo maalesef.ne illet bisey bu kilo

Üç aylarınız mubarek olsum
Tüm hastalara geçmiş olsun rabbim şifa versin. Bonus hayırlısıyla cıkar annen inş. Amelyattan
Benim sınavlarım var ders calısıyorum canlar pek yazsmıyorum. Kilo bildirimi yapıyorum haksızlık olmasın sizlere isterseniz çıkayım sonra geliyim. Emek vermiyor durumunda oluyorum utanıyorum bildirim yapmaya

Eklentiler

• 83fea51679ecb51-a-nw-p.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 28

3 yil cok uzun bir süre degil mi?coktan bitmis olmasi gerekirdi sanirim.Kisa sürede tamamlanir da evinize tasinirsiniz ins gözüm.

Günaydın
Yeni güne, haftaya bismillah

Üç aylarımız mübarek olsun

Annemin ameliyatı iyi geçsin inşallah

Cikmistir muhtemelen annecigin ameliyattan,durumu nasil?Allah acil sifalar versin insallah annecigin ile birlikte tüm hastalara.

Gecmis olsun canim hem sana hem kayinvalidene,dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canim aynen çok zor ameliyatlar...
Inşallah hayırlısı ile biterde tasinirsiniz..
Bizimde taşınma durumu var ama belli değil ne olacağı böyle beklemek çok zor eşim.is karşılığı daire aldı sıfır kendi yaptı bütün işlerini biraz ayvalık dışı 15 dakika ben gitmiyorum satılık şu an bakalim kısmet hersey

Hayirlisi ile oturursunuz insallah

Iyi geceler kizlarrr
Mubarek uc aylara girdik hepimize hayirli ugurlu olsun

Allah sifa versin cnm

Geçmiş olsun canım hem sana hem kayınvalidene şimdi nasılsınız düzeldiniz mi biraz

Geçmiş olsun derinciğim Allah sana güç kuvet versin gem çocuklar hem hasta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…