Allah sifa versincanm insallah cabucak toparlanr.benim annemin de dizleri cok ağrır.yillardr gitmedigi dr kalmadı.sebebi bile yok.dizinin yani bi küçük kavun kadar sis hep kilo dediler sebebine.uzun süre ayakta durması ve kilo.artk dr ilerde protezden bahsediyo maalesef.ne illet bisey bu kilo
Evet derin çok fazla ağrı çekiyodu bugün oluyor inşallah girmiş şimdi yazdılar.
Sizede çok geçmiş olsun zor ameliyatlar hepsi. Sıkma kendini kilo almamaya çalış
Biz buraya kendi evimizden çıkıp geldik. 3.senemiz.
Kentsel dönüşümle yapılan binanın bitmesini bekliyoruz.
İnşallah iyi geçer canınGünaydın
Yeni güne, haftaya bismillah
Üç aylarımız mübarek olsun
Annemin ameliyatı iyi geçsin inşallah
Sizede çok geçmiş olsun zor ameliyatlar hepsi. Sıkma kendini kilo almamaya çalış
Günaydın
Yeni güne, haftaya bismillah
Üç aylarımız mübarek olsun
Annemin ameliyatı iyi geçsin inşallah
Tünaydın kızlar,üç aylarımız mübarek olsun, tüm hastalara şifa dilerim, kv bende tansiyonu yükselmiş 17 olmuş, benim tansiyonda çok düşük kim kime bakacak bakalım 10-5 benim tansiyonda ya Allah ya sabırBonus annenede acil şifalar diliyorum
baharnaz taşınmadım canım. Bitmiyor bir türlü bitmiyor...
Bayramdan sonra taşınabiliriz inş korkarım bu gidişle teslim temmuz agustos gibi görünüyo.
Marta taşıncaz diye mobilyaları yaptırdık
Amin canimMerhabalar,
Üc aylariniz mübarek olsun canlar,iyilige,hayra,bolluk ve berekete güzel günlere vesile olsun insallah
Çok geçmiş olsun canim aynen çok zor ameliyatlar...
Hayirlisi ile oturursunuz insallah
Bonus ben kacirdim galiba annenin neyi var gecmis olsun
3 yil cok uzun bir süre degil mi?coktan bitmis olmasi gerekirdi sanirim.Kisa sürede tamamlanir da evinize tasinirsiniz ins gözüm.
Teşekkürler canım çok sağol
Cikmistir muhtemelen annecigin ameliyattan,durumu nasil?Allah acil sifalar versin insallah annecigin ile birlikte tüm hastalara.
Gecmis olsun canim hem sana hem kayinvalidene,dikkat et kendine
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir annen şikayetlerinden kurtulur inşallahDizi çok kötüydü o yüzden ameliyat oldu cakıl.
Gittim gördüm iyi görünüyor tabi uyuşuk hala 3 gün epudral durucak belinde ağrıyı dindirmek için.
Geçmiş olsun canım hem sana hem kayınvalidene şimdi nasılsınız düzeldiniz mi birazTünaydın kızlar,üç aylarımız mübarek olsun, tüm hastalara şifa dilerim, kv bende tansiyonu yükselmiş 17 olmuş, benim tansiyonda çok düşük kim kime bakacak bakalım 10-5 benim tansiyonda ya Allah ya sabırBonus annenede acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun derinciğim Allah sana güç kuvet versin gem çocuklar hem hasta zorÇok tesekkurler arkadaşlar çok sukur babam ıyi çok zor bir ameliyat geçirdi...iki sene önce protez takılmıştı dizine enfeksiyon yapmış kemik erimesi yapmış oda tekrar protez değişti yenisi takildi ...
Annem üzüntüsünden panik atak oldu hastaneye gidiyorum eve geliyorum evde çocuklar annem hepsi benim üstünde hiç yardım edenim yok ....stresden ne bulsam yiyorum ne olacak benim bu halim..hastaneden çıkınca da 20 gün bende kalicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?