geçmiş olsun evet nazlı oluyorlar evdekilere bulaştırmasalar bariiiKızlar eşim hasta çok yoruldum ben ya üşütmüş sabah doktora gittik serum takıldı falan nazdan mı niyazdan mı yoksa hala kotu mu bilmiyorum yok kusacam yok canım bişey istemiyor oram buram ağrıyor yoruldum ya...erkeklerin hastalığı da fena oluyor
buda çok iyiymiş
Son günlerde ben...
Hocanın teyibide çok hoşuma gitti. Boyun fıtığım olmasa takardım boynuma
şu iki kişi birbirinden sorumlu olsun kısmı benim dikkatimi çekiyor. birbirimize koç olabiliriz, kilolarımız yakın ve en önemlisi diyetisyen beslenmesiyle kilo vermeye çalışacağız. ben burda herkezle ikili olabilirim ama ikili olduğum kişi benim beslenmeme yakın olsun istiyorumYarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibi
Yarışalım ay sonuna kadar iki kişi grup olalım o iki kişi birbirinden sorumlu olsun ayın 30 una kadar ilk hedef olsun...falan gibi
Kızlar eşim hasta çok yoruldum ben ya üşütmüş sabah doktora gittik serum takıldı falan nazdan mı niyazdan mı yoksa hala kotu mu bilmiyorum yok kusacam yok canım bişey istemiyor oram buram ağrıyor yoruldum ya...erkeklerin hastalığı da fena oluyor
Ametist cok haklisin da iste yine bahar yine yaz geliyo bi tik kilomda gerileme yok. Dondurdularmi beni yoksa :)))
Wooooowwww brbi canlandirdi valla calisirken iyi geldi unutmustum bi de sorma sarkisini severim zeki murenden de dinlerdim
Ayni ben kendimi gordum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?